П’ятьма цукровими заводами Вінниччини вироблено 360 тисяч тонн цукру
Як повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов, цукрові заводи Вінниччини завершили виробничий сезон.
За його словами, п’ятьма цукровими заводами області вироблено 360 тисяч тонн цукру.
«2,4 млн. тонн цукросировини переробили для виробництва 360,1 тис. тонн цукру. Це майже стільки, як і минулого сезону - 363,5 тис. тонн цукру», - зазначив очільник області.
70% цукру виробили два цукрових заводи - Крижопільський та Гайсинський.
За словами очільника області, Вінниччина утримує лідируючі позиції з виробництва цукру протягом всіх років незалежності.
«Кожен четвертий кілограм цукру в Україні виробляють саме у нас - на Вінниччині», - зазначив Начальник ОВА.