Запрошуємо мешканців Війтівецької громади долучитися до публічного обговорення проєкту рішення сільської ради «Про перейменування вулиць населених пунктів Війтівецької територіальної громади»

Дата: 07.02.2023 12:16
Кількість переглядів: 134

Фото без описуЗ метою належної підтримки проведення у Війтівецькій територіальній громаді процесу дерадянізації та дерусифікації, вилучення із публічного простору назв вулиць, які носять імена діячів радянського та російського минулого, йдучи на зустріч пропозиціям громадськості, беручи до уваги протокол робочої групи, яка була створена розпорядженням сільського голови щодо організації та проведення громадського обговорення перейменування вулиць населених пунктів Війтівецької територіальної громади», сільська рада вирішила перейменувати окремі вулиці населених пунктів Війтівецької сільської ради...

Просимо вас, ознайомитися з проектом рішення "Про перейменування вулиць населених пунктів Війтівецької сільської ради" та долучитися до його обговорення.  Зауваження та пропозиції до проєкту рішення прохання подавати до відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства та архітектури сільської ради за адресою: с. Війтівці, вул. Зої Космодем’янської, 8. Обговорення буде проводитися протягом місяця з дня опублікування проекту вказаного  рішення на сайті Війтівецької сільської ради.

https://viitivtsi-gromada.gov.ua/docs/1343209/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь