Обгрунтування м'ясо
ОБГРУНТУВАННЯ
Відповідно до вимог Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 до процедури закупівлі:
ДК 021-2015 (CPV) - 15110000-2 М'ясо (15111100-0- М'ясо яловичини (вирізка) , 15113000-3- М’ясо свинини (вирізка) , 15112130-6 - Курятина (філе куряче) )
ID: UA-2023-01-04-001774-a
Найменування предмета закупівлі, код відповідно до державного класифікатора |
Тип предмета закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі (з ПДВ), грн |
Обгрунтуванням очікувано вартості предмета закупівлі та/або розміру бюджетного призначення |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
ДК 021-2015 (CPV) - 15110000-2 М'ясо (15111100-0- М'ясо яловичини (вирізка) , 15113000-3- М’ясо свинини (вирізка) , 15112130-6 - Курятина (філе куряче) )) |
М’ясо |
260 675 ,00 (Двісті шістдесят тисяч шістсот сімдесят п’ять грн. 00 коп.) |
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі передбачено кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік та формувалася шляхом моніторингу середньоринкових цін на продукцію. Очікувана вартість обрахована відповідно до середньо-ринкового рівня цін на дату проведення предмета закупівлі. |
Яловичина свіжа (вирізка) без кістки повинна відповідати діючим ДСТУ 4589-2006.Напівфабрикати м'ясні крупношматкові натуральні, без кісток (м'якоть), охолоджені з температурою в товщині м'якоті від +4 до 0°С, без заморожування, повинно бути одержано від забою здорової тварини. )
Свинина свіжа ( вирізка) без кістки та сала повинна відповідати діючим ДСТУ 4590-2006.Напівфабрикати м’ясні крупношматкові натуральні, без кісток (м’якоть) та сала, охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0°С, без заморожування та бути одержано від забою здорової тварини. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки. Філе куряче, вагове, має бути охолодженим (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно), бути добре розвинутим. З терміном придатності не більше 4діб. Без згустків крові, з чистою та сухою поверхнею. |