Пошук

Обгрунтування м'ясо

Дата: 09.01.2023 10:24
Кількість переглядів: 49

 

ОБГРУНТУВАННЯ

Відповідно до вимог Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 до процедури закупівлі:

ДК 021-2015 (CPV) - 15110000-2 М'ясо (15111100-0- М'ясо яловичини (вирізка) , 15113000-3- М’ясо свинини (вирізка) , 15112130-6 - Курятина (філе куряче) )

ID: UA-2023-01-04-001774-a

Найменування предмета закупівлі, код відповідно до державного класифікатора

Тип предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі (з ПДВ), грн

Обгрунтуванням очікувано вартості предмета закупівлі та/або розміру бюджетного призначення

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

ДК 021-2015 (CPV) - 15110000-2 М'ясо (15111100-0- М'ясо яловичини (вирізка) , 15113000-3- М’ясо свинини (вирізка) , 15112130-6 - Курятина (філе куряче) ))

М’ясо

260 675 ,00 (Двісті шістдесят тисяч шістсот сімдесят п’ять грн. 00 коп.)

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі передбачено кошторисом та річним планом

закупівель на 2023 рік та формувалася шляхом моніторингу середньоринкових цін на

продукцію. Очікувана вартість

обрахована відповідно до середньо-ринкового рівня цін  на дату проведення предмета закупівлі.

Яловичина свіжа (вирізка) без кістки повинна відповідати діючим ДСТУ 4589-2006.Напівфабрикати м'ясні крупношматкові натуральні, без кісток (м'якоть), охолоджені з температурою в товщині м'якоті від +4 до 0°С, без заморожування, повинно бути одержано від забою здорової тварини. )

 

Свинина свіжа ( вирізка) без кістки та сала повинна відповідати діючим ДСТУ 4590-2006.Напівфабрикати м’ясні крупношматкові натуральні, без кісток (м’якоть) та сала, охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0°С, без заморожування та бути одержано від забою здорової тварини.

З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в'язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров'яні згустки.

Філе куряче, вагове, має бути охолодженим (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно), бути добре розвинутим. З терміном придатності не більше 4діб. Без згустків крові, з чистою та сухою поверхнею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь