Обгрунтування овочі на 2024р.
ОБГРУНТУВАННЯ
Відповідно до вимог Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 до процедури закупівлі:
ДК 021-2015 (CPV) - 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (картопля, буряк столовий, морква, капуста, цибуля, яблука, лимони, груша)
ID: UA-2024-01-05-004515-a
Найменування предмета закупівлі, код відповідно до державного класифікатора |
Тип предмета закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі (з ПДВ), грн |
Обгрунтуванням очікувано вартості предмета закупівлі та/або розміру бюджетного призначення |
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
ДК 021-2015 (CPV) - 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (картопля, буряк столовий, морква, капуста, цибуля, яблука, лимони, груша) |
Овочі та фрукти |
182 490,00 (Сто вісімдесят дві тисячі чотириста дев’яносто грн. 00 коп.) |
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі передбачено кошторисом та річним планом закупівель на 2024 рік та формувалася шляхом моніторингу середньоринкових цін на продукцію. Очікувана вартість обрахована відповідно до середньо-ринкового рівня цін на дату проведення предмета закупівлі. |
Картопля-Бульби картоплі повинні бути цілими, чистими, сухими, здоровими, не пророслими і не зів'ялими. Картопля повинна бути однорідною за формою і забарвленням.(2000 кг) Цибуля-Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою до 4 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами.(950 кг) Морква-Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без механічних пошкоджень, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без ознак загнивання у коренеплоду(1087 кг) Буряк столовий-Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, без механічних пошкоджень та ознак загнивання у коренеплоду(650 кг) Капуста-має відповідати ДСТУ 7037:2009 Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової форми і забарвлення, без пошкоджень (1457 кг) Яблука-стиглі, солодкі. Не в'ялі. Без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д. (1700 кг) Лимони-без фізичних пошкоджень Плоди однакові за формою Без стороннього запаху (60 кг) Груші-мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України. (600 кг) |