Профілактичний рейд

Дата: 11.03.2024 12:44
Кількість переглядів: 66

Фото без описуПроведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської  ради та Служби у справах дітей Війтівецької сільської ради. Метою виїздів є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов'язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

  Директором КЗ «Центр надання соціальних послуг»  Паламарчук Л.Ю, та завідувачем відділення соціальної роботи для СДМ Менжієвською С.П., спільно з поліцейськими офіцерами Війтівецької  громади (Березюк О.А., Панченко А.О.) та начальником служби у справах дітей Війтівецької сільської ради Андрієвською О.М було проведено профілактичний рейд у Мар’янівському старостинському окрузі, в ході якого обстежено 4 сім'ї (17 дітей), що знаходяться на обліку як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами проведеного рейду поліцейським офіцером громади складено 1 протокол згідно частини першої статті 184 КУпАП – ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання дітей.

Із батьками проведено роз'яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов'язків, ведення здорового способу життя, раціонального використання сімейного бюджету, дотримання санітарно – гігієнічних норм у житлових приміщеннях, адже саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виховання та утримання своїх дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь