Шановні жителі Війтівецької громади, дорогі краяни!

Дата: 04.05.2024 21:43
Кількість переглядів: 44

Фото без описуЗі щирим серцем вітаю з Днем Світлого Христового Воскресіння! У житті кожного християнина Великдень шановане та величне свято. Воно приходить разом з весною і наповнює людські серця добром, любов’ю. Нажаль наше сьогодення сповнене страшною війною та випробуваннями і багато наших захисників зустрічають свято на передовій, а ми завдяки їхній самовідданості, маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні. Доземно вклоняємося Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи нашу перемогу. Молимося за тих захисників, хто героїчно поклав своє життя за Україну та у глибокій скорботі схиляємо голови перед світлою їх пам'яттю...

 

Воскресіння Христа – це торжество справедливості й перемоги добра над злом, це утвердження віри й надії в серці кожного. У ці дні ми багаторазово будемо повторювати «Христос воскрес!» Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, усій українській нації.

Нехай Господь Бог оберігає усіх Вас, дарує силу та зміцнює дух, а  радість Великодніх свят звеселить кожну родину, наповнить наші душі відчуттям щастя, здоров'я, піднесеності, спонукає до плідних діянь задля творення і процвітання рідного краю,  задля миру в нашій  Україні. Як Христос переміг смерть, так і Україна, прийнявши чашу страждань – переможе і воскресне.

                                             ЗІ СВЯТОМ! ХРИСТОС  ВОСКРЕС!

                                                   З повагою, сільський голова     Станіслава ЯДВІЖИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь