До уваги батьків

Дата: 13.08.2024 15:13
Кількість переглядів: 45

Фото без описуЩодо відбору та направлення дітей учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України ( віком від 7 до 18 років) на відпочинок до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку ТОВ «Водограй» (Закарпатська обл., Мукачівський р-н., смт Чинадієво, вул. Санаторна, 201)

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я Війтівецької сільської ради здійснює організаційні заходи щодо відбору та направлення дітей учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України ( віком від 7 до 18 років) ) на відпочинок до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку ТОВ «Водограй» (Закарпатська обл., Мукачівський р-н., смт Чинадієво, вул. Санаторна, 201).

ГРАФІК

 заїздів дітей, направлених до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку Закарпатської області ТОВ «Водограй»

 

Дата виїзду

Термін перебування

Кількість дітей

29.08.2024

з 30.08.2024

по 12.09.2024

45

13.09.2024

 з 14.09.2024

по 27.09.2024

28

ВСЬОГО:

73

Для направлення та включення дітей до списку направлених дітей до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку Закарпатської області ТОВ «Водограй»  від територіальної громади батьків або опікунів дітей просимо звертатись особисто до Відділу соціального захисту та охорони здоров’я Війтівецької сільської ради за адресою с. Качанівка, вул. Миру,16 ( Будинок культури, 2 поверх, каб. №2, тел. для консультацій: 0966983965, електронна пошта soczahist_viytivci_s.r@ukr.net) до 12:00 15.08.2024 року.

Список необхідних документів для направлення дитини на відпочинок:

         копії документів, що підтверджують пільговий статус дитини:

-           для членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України: свідоцтва про народження, довідки або посвідчення, встановленого зразка;

-           для дітей учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни: свідоцтва про народження, посвідчення, встановленого зразка;

Також обов’язково потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові та контактні номери телефонів батьків чи опікунів.      

Водночас інформуємо, що перебування дитини в оздоровчому закладі  можливе лише за наявності медичної довідки (ф - 079/0, затверджена наказом МОЗ України від 27 грудня 1999 року № 302), в якій обов’язково мають бути відмітки про профілактичні щеплення, відсутність шкірних захворювань, та довідки про відсутність контактів з носіями інфекційних захворювань, яка оформлюється не пізніше 3-х днів перед від’їздом.

Звертаємо увагу на необхідність забезпечення супроводу дітей батьками, а також довіз дітей до міста Вінниці у визначений час.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь