Новини

29 Липня, 2020 р., 11:28
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у четвер, 30 липня 2020 року, у с. Війтівці   з 09.00 год. до 17.00 год. буде відключено електропостачання. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
29 Липня, 2020 р., 11:22
Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають значного збитку навколишньому середовищу, а також  можуть спричинити загоряння будівель, знищити лінії електромереж, газових та нафтопроводів, лісові насадження. Найчастіше пожежі у природних екосистемах виникають у результаті людської недбалості та неуважності. Особливо збільшується кількість такого роду пожеж літній період. Центр безпеки громадян Війтівецької ОТГ  нагадує про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Рятувальники особливо наголошують на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків. Самовільне випалювання рослинності або її залишків суворо забороняється. Якщо ви відпочиваєте на природі, варто пам'ятати: порушення правил пожежної безпеки несе загрозу навколишньому середовищу і становить небезпеку для життя людей. Щоб уникнути лісових пожеж, дотримуйтесь наступних правил:..
28 Липня, 2020 р., 15:18
    Раніше, при народженні дитини, з державного бюджету надавалася одноразова натуральна допомога – «пакунок малюка». Для подальшого забезпечення пакунками у 2020 році на державному рівні централізована закупівельна організація – державна установа «Професійні закупівлі» розпочала процедуру закупівлі. Проте, 30.06.2020 р., за результатом розгляду скарг учасників закупівлі, Антимонопольний Комітет України прийняв рішення відмінити процедуру закупівлі одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Тому Мінсоцполітики розробило проект урядового рішення, яким передбачає запровадити додаткову допомогу у розмірі 5 тис грн. Пакунки, які видавались з початку року, вартували разом з доставкою та самою коробкою 3820 грн. - зазначили у Вінницькій облдержадміністрації. Наразі Міністерством соціальної політики України розробляється порядок отримання зазначеної цільової допомоги. Попередньо планується, що ці кошти нараховуватимуться на окремий картковий рахунок і використовуватимуться на забезпечення потреб дитини. Ця сума не буде враховуватись під час обрахунку субсидій та інших видів допомог.
28 Липня, 2020 р., 10:26
    Відпочиваючи на воді, завжди треба пам’ятати про безпеку. Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному громадянину нашої країни. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив в біду. Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді. Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки вашого життя та життя ваших дітей, а також отримання задоволення від відпочинку. Необхідно звернути особливу увагу на роз’яснювальну роботу з дітьми...
28 Липня, 2020 р., 09:47
     Датою свята обрано 28 липня, оскільки саме в цей день православний світ вшановує пам'ять рівноапостольного князя Київського Володимира Святославовича.  Він, як відомо, не тільки сам навернувся до християнства, але й посприяв тому, що воно стало державною релігією Київської Русі. Згідно з літописом, влітку 988 року князь Володимир Святославович був охрещений в церкві св. Якова в Херсонесі й одружився з сестрою візантійського імператора Анною. Наприкінці літа він із дружиною повернувся до Києва і наказав усім прийняти нову віру.  
27 Липня, 2020 р., 16:16
  За повідомленням Вінницької ОДА на Вінниччині 8 серпня відкривається сезон полювання на пернату дичину. Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» цього року встановлено такі терміни проведення полювання: За повідомленням обласного управління лісомисливського господарства, полювання на дозволяється:..
27 Липня, 2020 р., 10:48
  Починаючи із 3 серпня 2020 року діятиме новий Регламент роботи системи дистанційного обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу "Клієнт казначейства-Казначейство", затверджений наказом ДКСУ від 20.07.2020 р. № 189. Тож в цілодобовому режимі здійснюватимуться роботи із:..
27 Липня, 2020 р., 10:39
  Вінницькому обласному центрі служби крові критична нестача крові ІІ (+), I (-), II (-) та III (-). Бонусом від здачі донорської крові стане безкоштовний тест на COVID-19. Вінницький обласний центр служби крові впровадив процедуру забору донорської крові на наявність антитіл до SARS CoV – 2 (COVID -19). Дослідження усім донорам буде проводитись на безкоштовній основі з послідуючим повідомленням про результати досліджень. Запрошуються усі охочі відвідати Центр служби крові та здати кров, компоненти якої дуже необхідні для лікування пацієнтів з COVID -19. Щоб стати донором потрібно звернутися за адресою: м. Вінниця, вулиця Пирогова 48. Телефон реєстратури – 0674920034. З 8-00 до 15-00.
27 Липня, 2020 р., 10:34
   В Україні з 1 серпня запустять ринок газу для населення. В результаті кожен споживач зможе змінювати постачальника в будь-який момент, а тарифи відрізнятимуться залежно від компанії. Відповідні нововведення мали набути чинності ще кілька років тому, проте їх переносили аж до поточного року. По-перше. тариф на газ регулярно змінюватиметься, а взимку він різко підскочить. Регулювати вартість блакитного палива ніхто не буде. Єдине – якщо постачальник скористається відсутністю альтернативи й вирішить суттєво завищити ціни, можна буде поскаржитися в Антимонопольний комітет. У будь-якому іншому разі ні Нацкомісія з енергетики і комунальних послуг, ні Кабмін втручатися не будуть. Мовляв, ціни регулюватиме ринок. З 2015-го українці можуть змінювати постачальника газу. Роблять це нечасто, а сама процедура заплутана. Раніше вона могла займати більш ніж три місяці, потім правила спростили, а зараз усю процедуру звели до однієї дії – потрібно надіслати повідомлення. Не обов’язково навіть погашати борги перед минулим постачальником, щоб укласти договір із новим...
24 Липня, 2020 р., 11:47
     З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Метою проєкту є зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року вже понад 20 країн світу заявили своє бажання провести конкурс...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь