Новини

11 Березня, 2024 р., 12:44
Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської  ради та Служби у справах дітей Війтівецької сільської ради. Метою виїздів є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов'язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.
11 Березня, 2024 р., 09:23
СКАСОВАНО! Планова.Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі ЛІСОГІРКА: вулиця Квітнева, вулиця Садова; вулиця Центральна; вулиця Лісна. МАР`ЯНІВКА:  вулиця Миру; вулиця Перемоги; вулиця Центральна; провулок Центральний. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Вінницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
11 Березня, 2024 р., 08:15
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі ТОРЧИН: вулиця Зелена; вулиця Миру; вулиця Шевченка. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Вінницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
08 Березня, 2024 р., 08:07
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі ТОРЧИН:  вулиця Зелена; вулиця Миру; вулиця Шевченка. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Вінницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
07 Березня, 2024 р., 10:41
     На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 комунальне підприємство «Війтівецький господар» Війтівецької сільської ради Хмільницького району Вінницької області, доводить до відома споживачів про намір здійснити у 2024 році зміну тарифів на централізоване водопостачання.
07 Березня, 2024 р., 09:28
Заборона поширюється на усі лісові насадження на території області, особливо у прикордонних районах Вінниччини. Відповідне рішення прийнято Вінницькою обласною військовою адміністрацією ще в березні 2022 року. Зокрема, заборонено населенню відвідування лісів та в’їзд до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів й іншої самохідної техніки, за винятком тих, що використовуються для потреб лісогосподарської діяльності у період воєнного стану та високої пожежної небезпеки. Відвідувати ліс мають право лише силовики, військові, рятувальники та лісівники.   Бережіть себе та рідних!
06 Березня, 2024 р., 16:10
Щоб майбутні мами були більш обізнаними про доступні медичні послуги, в рамках співпраці платформи «Охорона здоров’я» ВАОТГ та ГС «Ліки контроль до вашої уваги спеціальний чат-бот “Буду мамою” для вагітних, який доступний за посиланнями: Viber  https://chats.viber.com/iwillbemother_bot Telegram (https://t.me/IWillBeMother_bot або сканувавши зображення на прикріпленій фотографії. Чат-бот надає інформацію про безоплатні медичні послуги під час ведення вагітності і пологів, які доступні за програмою медичних гарантій та допоможе налагодженню ефективної комунікації між медичними фахівцями і пацієнтками. Даний чат-бот створено за підтримки USAID/UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS», що реалізується Фондом Євразія, та за сприяння Міністерства цифрової трансформації України й підтримки Фонду Східна Європа. Інформаційні партнери проєкту – НСЗУ  і МОЗ України.
05 Березня, 2024 р., 16:17
Ви відчуваєте емоційну напругу та нестабільність? Ваші звичні методи вирішення проблем не працюють?  Зверніться за безкоштовною психологічною допомогою до КЗ «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської ради.  Психолог Центру допоможе вам розібратись з проблемами, які виникають у стосунках чи в роботі, а також з тривогою, яка виникає внаслідок війни.  Для фахівців КЗ «ЦНСП» важливо дбати про психічне здоров’я суспільства, особливо в часи серйозних соціальних потрясінь.   Якщо відчуваєте що вам потрібна допомога психолога, зверніться до КЗ «ЦНСП»: с.Качанівка, вул.Миру,16 (2 поверх) тел.093-271-77-36
05 Березня, 2024 р., 14:36
Все частіше військові повертаються зі служби в цивільне оточення, де більшість не проживали схожого досвіду. Це може бути ваш друг, сестра, сусід, однокурсник чи незнайомка в метро. Звичайні люди, яких ми бачимо щодня, чий досвід відрізняється від цивільних пересічних. Для багатьох ветеранів перехід з військового життя до іншої реальності може бути непростим процесом, водночас їх шлях продовжується — вони так само прагнуть займатися улюбленою справою, закохуватись, подорожувати, навчатись і просто жити. Учасники війни щодня докладають сили для адаптації до нової реальності, тож цивільній частині суспільства важливо навчитись бути підтримкою у відновленні, проявляючи повагу та людяність.Стартувала кампанія за участі ветеранів у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою першої леді Олени Зеленської спільно з USAID та IREX. 
05 Березня, 2024 р., 14:31
Державний комітет телебачення і радіомовлення з 1 березня до 1 травня проводить прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення. Премію присуджують щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у чотирьох номінаціях:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь