Новини

20 Лютого, 2024 р., 09:06
    20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013-2014 років. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні...
20 Лютого, 2024 р., 08:17
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі - КАЧАНІВКА: вулиця Валерія Колощука; вулиця Єдності;  вулиця І. Богуна; вулиця Миру; вулиця Незалежності; вулиця Шевченка. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Вінницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
19 Лютого, 2024 р., 09:03
 Сьогодні відзначається День Державного Герба України. Саме 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань XX століття. Тризуб має тисячолітню історію, починаючи з князівського роду Рюриковичів. Цікавим фактом є те, що з часів Української Народної Республіки Тризуб був затверджений Державним Гербом України, що підкреслює спадкоємність із попередніми періодами української історії. Державний герб – один із державних символів України нарівні з Конституцією, прапором і гімном. Зображення герба розміщується на печатках органів державної влади і державного управління, грошових знаках та знаках поштової оплати, службових посвідченнях, штампах, бланках державних установ. Вже багато століть герб єднає українців та надає сил. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності та незалежності. І сьогодні він на наших знаменах і зброї – як символ незламності і звитяжної боротьби проти окупанта!
16 Лютого, 2024 р., 16:05
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі КАЧАНІВКА: вулиця Миру; вулиця Незалежності; вулиця Шевченка. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Вінницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
16 Лютого, 2024 р., 12:03
  Кір – небезпечне захворювання, яке легко розповсюджується та може спричинити ускладнення, інвалідність або навіть смерть. Його збудник поширюється повітряно-крапельним шляхом. Специфічного лікування проти кору не існує, єдиний ефективний спосіб запобігти цьому захворюванню – вакцинація...
16 Лютого, 2024 р., 11:45
Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний набір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантної посади:..
15 Лютого, 2024 р., 15:45
Стартував всеукраїнський конкурс для студентів та учнів українських навчальних закладів. Кожен учасник може позмагатися за одну з трьох нагород: 1 місце - 15000 гривень; 2 місце - 5000 гривень; 3 місце - участь у розмовних клубах(англ.мова). Уся інформація та новини гранту на сторінці проєкту: ttps://www.englishdom.com/ua/blog/scholarship/
15 Лютого, 2024 р., 08:00
     Після Другої Світової війни війська СРСР брали участь у 24-х локальних війнах і збройних конфліктах на території 16-ти іноземних держав –  вони виконували «інтернаціональний» обов’язок у «гарячих» точках світу. Найбільш масштабною та трагічною була війна в Республіці Афганістан, 15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю.  Згідно з статистичними даними командування об’єднаних сил Збройних Сил України, в Афганістані загинули 4 тисячі українців… 72 українських воїни зникли безвісти… Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовами, 711 дітей – сиротами… Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами… Це страшні цифри, які змушують частіше битися серця мільйонів наших співвітчизників. З самого початку війни на сході України й сьогодні тисячі ветеранів війн добровільно виступають на захист рідної землі захищаючи територіальну цілісність України від російських загарбників. У цей скорботний день, Україна схиляє голову перед своїми синами, які загинули виконуючи військовий обов’язок. Ми повинні пам’ятати, що ціна мирного безхмарного неба занадто велика для кожного з нас. Усією громадою висловлюємо щирі слова вдячності вам – сумлінним бійцям, героям-оборонцям за все, що ви зробили для світу й для України. Ви є гарним прикладом для молодого покоління, взірцем служіння народу та державі, прикладом незборимої сили духу, героїзму та патріотизму. Бажаємо всім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя, миру та добробуту! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина.
14 Лютого, 2024 р., 12:54
Якщо ви особисто бачите незрозумілі активності зі сторінок друзів у власних повідомленнях із соціальних мереж, найчастіше такі з’являються в месенджерах facebook в цілях вимагання грошей на зразок ось такого: «Привіт вибач будь ласка що турбую тебе зможеш мені до 19 лютого позичити 1000 гривень на карту я сильно захворіла температура 39.6 нема грошей щоб купити ліки поки ще не получила зарплату як отримаю одразу ж поверну» - не поспішайте допомагати, а спершу зателефонуйте другу і поцікавтесь чи це дійсно він, а потім телефонуйте до поліції за телефоном - 102 та повідомляйте про факти шахрайства...
13 Лютого, 2024 р., 09:47
З року в рік у період опалювального сезону спостерігається різке зростання кількості загиблих громадян на пожежах. Як повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області, з початку цього року на Вінниччині вогонь забрав життя 13 людей, 8 осіб травмовано, ліквідовано 202 пожежі. Тому, для запобігання надзвичайних ситуацій та пожеж під час опалювального сезону, забороняється:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь