Новини

01 Березня, 2024 р., 11:36
На Вінниччині працює обласна гаряча лінія з питань соцзахисту «15-26», яка надає безкоштовну консультацію для ВПО, ветеранів та членів їх сімей. З 1 березня на «гарячій лінії» можна буде отримати роз’яснення чи довідкову інформацію щодо переліку необхідних документів та куди звертатися за призначенням таких державних допомог:..
29 Лютого, 2024 р., 11:48
Як зазначають в Національній службі здоров’я України, імуносупресанти необхідні для осіб у посттрансплантаційному періоді.  Пацієнти можуть отримати ці препарати безоплатно або з частковою доплатою за програмою реімбурсації.  Якщо пацієнт перебуває в стаціонарі після трансплантації, то через три місяці після трансплантації він проходить планове обстеження, і трансплант-координатор створює план лікування та е-рецепт на ліки.  Якщо пацієнт потребує зміни курсу лікування, то він здає аналізи, і координатор або підбирає нову медикаментозну терапію, або виписує новий е-рецепт за існуючими призначеннями.  Якщо пацієнт уже має підібрану терапію, то наа основі плану лікування координатор повторно випише е-рецепт.  Якщо пацієнту проведено трансплантацію за кордоном, то він із відповідними документами звертається в трансплантаційний центр.   Імуносупресивні препарати за е-рецептом можна отримати в будь-якій аптеці, що має договір із НСЗУ.
28 Лютого, 2024 р., 16:14
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» інформує  про нову  можливість для клієнтів оновити особисті дані через інтернет. Це важливо, адже від цього залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, вчасна передача показань, коректне та своєчасне інформування та надання актуальної інформації за особовим рахунком.
28 Лютого, 2024 р., 12:10
Прокурори Хмільницької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно фізичної особи підприємця за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно в умовах воєнного стану у великих розмірах та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4 ст. 191, ч. 1, 2 ст. 366 КК України). Слідством установлено, що протягом 2022-2023 років між відділом освіти, молоді та спорту однієї з міських рад Хмільницького району та фізичною особою підприємцем укладено 8 договорів підряду. За їхніми умовами виконавець мав здійснити капітальний ремонт двох найпростіших укриттів для навчальних закладів та утеплення одного закладу освіти...
28 Лютого, 2024 р., 11:37
Ворог постійно полює за інформацією про людей, які захищають Україну. Тож кожне необережне слово чи необдумане фото чи відео, завантажене у мережу, може зіграти злий жарт з військовими. Як потрібно поводити себе у соцмережах, аби не нашкодити Силам оборони, у новому спільному відео від Dovidka.info та Збройних Сил України.
26 Лютого, 2024 р., 15:26
      Соціальний проєкт Scholarship надає студентам чудову можливість повністю або частково оплатити навчання у своєму ВНЗ. Програма давно відома в Європі та США, і вже кілька років успішно просувається в Україні. Запрошуємо взяти участь талановитих та амбітних студентів, які бажають розвиватися в професії. Спеціалізація та рік навчання значення не мають. Найкращі роботи будуть відібрані компетентним журі. Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. Наразі відкрита ще 1 номінація:  30 000 грн. - https://dobroyou.com/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: scholarshipdobroyou@gmail.com ) Участь повністю безкоштовна. Програма оплачує навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних. Приєднуйтесь!
26 Лютого, 2024 р., 10:37
Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів загальні збори Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування (ВОАОМС). Участь у засіданні взяли Вінницький міський голова Сергій Моргунов, уповноважені представники органів місцевого самоврядування – члени Асоціації, голови постійних комісій Вінницької обласної Ради, керівники департаментів обласної адміністрації, представники громадських організацій, засобів масової інформації. Війтівецьку сільську раду на заході представляв головний спеціаліст з питань розвитку економіки та інвестицій Сергій Стройний. Члени Асоціації затвердили порядок денний та розглянули низку питань. Зокрема, керівник Секретаріату Віктор Вікалюк, завідувачка Центру організаційно-правової роботи, розвитку інвестиційної спроможності та використання внутрішніх ресурсів  Світлана Буяльська та завідувачка Центру комунікацій, зовнішніх зв’язків та залучення грантових ресурсів Ольга Олійник презентували роботу двох Центрів Секретаріату Асоціації за 2023 рік та завдання на 2024 рік...
26 Лютого, 2024 р., 09:17
Служба зайнятості пропонує громадянам отримати ваучер на навчання, завдяки якому можна опанувати нову професію, підвищити кваліфікацію та стати більш конкурентоспроможним на ринку праці. На Вінниччині з початку року службою зайнятості вже видано 169 ваучерів на навчання, серед них – 15 для внутрішньо переміщених осіб, 10 для учасників бойових дій, 17 для осіб з інвалідністю. Найбільшим попитом користувалися:..
26 Лютого, 2024 р., 08:35
23 лютого на черговій 50 сесії обласної Ради депутати проголосували за низку рішень, направлених на допомогу Збройним Силам України та підтримку військових. Так, депутатський корпус ухвалив рішення прийняти з комунальної власності Вінницької міської територіальної громади у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області автомобіль Mercedes Benz Sprinter. Це авто буде використовуватися Вінницьким обласним центром служби крові при заготівлі донорської крові у виїзних умовах для потреб сил безпеки та оборони під час воєнного стану...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь