Новини

14 Квітня, 2020 р., 16:25
      Жданівська сільська рада, на прохання Хмільницького УГГ інформує, що протягом  15  -  17 квітня 2020 року працівниками газового господарства буде доставлено до кожної домівки рахунки на сплату за розподіл природного газу. Прохання до мешканців громади перевіряти поштові скриньки та за можливості не допускати виникнення заборгованості за спожитий природній газ та його розподіл.
14 Квітня, 2020 р., 12:57
     Інформуємо, що у державній службі зайнятості полегшили процедуру подання документів до центрів зайнятості. Особа, яка вирішила в період карантину звернутись до центру зайнятості має заповнити лише дві заяви – про надання статусу безробітного і про призначення допомоги по безробіттю. Бланки заяв можна знайти на сайті Державної служби зайнятості за посиланням https://is.gd/6wW4ph та https://is.gd/o8O5Cg....
14 Квітня, 2020 р., 11:31
   14 квітня відбулося засідання виконкому сільської ради на якому було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності об"єднаної громади. Зокрема, припинено опалювальний сезон 2019-2020 років на об’єктах бюджетної сфери  та  для населення Жданівської  об’єднаної територіальної громади з 15 квітня 2020 року та прийнято рішення про проведення місячника із благоустрою території населених пунктів Жданівської ОТГ в період квітня - травня поточного року із врахуванням вимог карантину. Також було розглянуто проекти рішень, які планується розглянути на  черговій сесії сільської ради та ряд інших питань.
13 Квітня, 2020 р., 17:35
     Синод Православної Церкви України  ухвалив рекомендації щодо святкування Великодня під час карантину. Так, ПЦУ не проводитиме спільних посвячень великодніх страв та верби у храмах і на прихрамових територіях, щоби не допускати скупчення людей, а відвідування кладовищ у поминальні дні перенесено на 6 червня. Відповідне рішення опубліковане на сайті Православної церкви України. Під час богослужінь у храмах можуть бути священнослужителі, віряни, співці тощо, але разом їх може бути не більше 10 осіб. Поза богослужіннями у великих храмах одночасно не можуть бути більше двох людей, а в невеликих – не більше однієї.  Синод закликав мирян залишатися вдома і долучатися до молитви та богослужіння онлайн...
13 Квітня, 2020 р., 16:39
   Для попередження поширення захворювання спричиненого COVID-19 на виконання розпорядження керівника з ліквідації надзвичайної ситуації працівниками КУ "Жданівська місцева пожежан частина" та КП "Війтівецький господар" на території Жданівської ОТГ проводяться роботи із очищення та знепилення доріг, під"їздів житлових будинків, інших громадських місць. Вказані роботи будуть проводиттьсь постійно до закінчення карантину.
13 Квітня, 2020 р., 09:53
      Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) опублікувала додаткові вказівки щодо використання захисних масок для обличчя, які є дуже актуальними, зважаючи на рішення Уряду України щодо обов’язкового носіння захисної маски для обличчя у громадських місцях, отже:...
13 Квітня, 2020 р., 09:41
 З початку запровадження карантину, Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, як і ряд інших державних установ, спілкується з клієнтами дистанційно. До сервісних центрів Пенсійного фонду Вінниччини, наразі, відвідувачі звертаються лише за нагальних потреб. Проте, усі послуги можна отримати скориставшись онлайн сервісами. Жителям області, яким сьогодні потрібно скористатися пенсійними послугами, пропонується звертатись до контакт-центру Головного управління Фонду Вінниччини 0800-219-108 та на вебпортал Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua   Залишаєтесь вдома!  Бережіть життя своє та своїх близьких !
13 Квітня, 2020 р., 09:32
     З початку введення карантину центри зайнятості області працюють з зареєстрованими безробітними дистанційно, фахівці використовують усі можливі засоби комунікації - телефонний зв‘язок, електронні скриньки, мобільні додатки. Відповідно розроблений механізм, який дозволяє на законодавчому рівні здійснювати належну виплату допомоги по безробіттю. Не залишені і поза увагою ті, хто вирішив звернутись до служби зайнятості в період карантину. Надання послуг особам та реєстрація здійснюється теж дистанційно. Для реєстрації в державній службі зайнятості особи, які шукають роботу, подають такий перелік документів, визначених Порядком:..
12 Квітня, 2020 р., 11:09
 Дивіться прямі трансляції святкових Великодніх богослужінь на Вінниччині на центральних медіаресурсах
12 Квітня, 2020 р., 11:08
      Дивіться прямі трансляції святкових Великодніх богослужінь на Вінниччині на місцевих медіаресурсах 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь