Новини

08 Квітня, 2020 р., 10:21
 До уваги розпорядників бюджетних коштів, які здійснюють закупівлі товарів, робіт і послуг з ознакою COVID-19. Скасовано термін укладання угоди не раніше 48 годин після оприлюднення інформації про закупівлю. Постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2020 року №248 внесено зміни до Постанови КМУ від 20.03.2020 р. №225 та затверджено зміни до Порядку проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України. Зокрема, зміни передбачають:..
08 Квітня, 2020 р., 10:05
 Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, які старше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи... 
07 Квітня, 2020 р., 21:55
    В рамках ініціативи «СтопВірус» Благодійний фонд «Подільська громада» передав для комунального некомерційного підприємства «Жданівський центр первинної медико-санітарної допомоги» допомогу : медичні маски, захисні щитки та захисний костюм. «Ми продовжуємо реалізувати започатковану Володимиром Гройсманом і Сергієм Моргуновим ініціативу «СтопВірус». Ми передаємо допомогу  в медичні заклади  захисні костюми, захисні маски та інші засоби захисту для медичних працівників. Ми хочемо, щоб наші лікарі були захищені, адже тоді вони зможуть надавати якісні медичні послуги. Ми маємо об’єднатися і допомагати один одному.» – розповів голова наглядової ради Благодійного фонду «Подільська громада» Андрій Дручинський. Колектив медичної установи щиро вдячний Благодійному фонду «Подільська громада» за допомогу.
07 Квітня, 2020 р., 16:18
      Важлива інформація щодо COVID-19, якою мають володіти мешканців Жданівської об"єднаної територіальної громади, а саме:.. 
07 Квітня, 2020 р., 16:10
   Структура ООН Жінки в Україні проводить онлайн-опитування щодо гендерного впливу пандемії коронавірусу COVID-19 на повсякденне життя мешканок та мешканців України. Результати цього опитування допоможуть правильно побудувати подальшу програмну діяльність та надати рекомендації органам влади у зв’язку з ситуацією, що склалася. Участь у онлайн-опитуванні є анонімною. Для всіх бажаючих взяти участь в опитувані детальніше за посиланням: https://cutt.ly/vtGi5b2, опитування:https://bit.ly/39tsZ7i
07 Квітня, 2020 р., 12:22
       Національний поштовий оператор під час карантину заохочує українців користуватися основними послугами, не покидаючи домівки. Так, в Укрпошті можна адресно доставити через листоношу чи скористатися наступними онлайн-послугами:..
07 Квітня, 2020 р., 12:13
           Як діяти платникам під час «податкових канікул»  в період каранту. Роз’яснення надають фахівці Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області. Отже:..
06 Квітня, 2020 р., 14:05
     Пожежі – найбільш масові і розповсюджені лиха: вони відбуваються практично в усіх районах нашої  країни, особливо влітку в лісах, на торф’яниках, полях, у житлових будівлях і на промислових підприємствах. Вогонь знищує будівлі і  споруди, дерева і тварин, зазнають каліцтв і гинуть люди. Причинами виникнення пожеж у природних екосистемах можуть бути - кинутий недопалок або сірник, розведення вогнища і необережне поводження з ним, роботи у лісових районах (утилізація сміття, будівництво і т. д.), випалювання трави на лісових галявинах. У 90% випадків причина виникнення лісових пожеж – людина. Аби уникнути подібного, слід пам'ятати, що розпалювати вогнища й застосовувати відкритий вогонь у лісі забороняється! За сухої погоди достатньо найменшої іскри, щоб спалахнуло велике полум'я, особливо у хвойному лісі. Забороняється розпалювати багаття на торфовищах, поблизу копиць сіна, скирт соломи. Пожежну небезпеку становлять і старі пні та сушняк...
06 Квітня, 2020 р., 14:00
 Сьогодні, 6 квітня, в Україні стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». Низка телеканалів транслюватимуть заняття для учнів з п’ятого по одинадцятий клас. Онлайн проєкт розрахований для учнів з п’ятого по одинадцятий клас, а навчатимуть школярів зі всієї України 40 педагогів з м. Київ. У телеефірі для викладання обрані такі предмети: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія, біологія. Навчання відбувається щодня, з понеділка по п”ятницю згідно розкладу і триватиме до кінця карантину. До трансляції підключились такі телеканали:..
06 Квітня, 2020 р., 09:30
     31 березня завершилась акція «Твоя енергонезалежність». Що робити далі? Нагадаємо, у серпні-вересні минулого року в рамках акції «Твоя енергонезалежність», що проводилась НАК «Нафтогаз України», споживачі газу мали можливість закупити свій персональний резерв газу на весь опалювальний сезон за фіксованою ціною.  Придбаний восени газ учасники акції могли використовувати до кінця опалювального сезону. Не всі споживачі газу встигли використати передплачені обсяги газу. Що робити в разі наявності залишку коштів ?..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь