Новини

17 Вересня, 2018 р., 12:35
  Щирі слова вітань із святом - Днем рятувальника лунали сьогодні для працівників Жданівської місцевої пожежної частини. Не дивлячись на примхи погоди і час доби наші рятівники завжди готові прийти на допомогу і за таку рішучість та професіоналізм громада їм щиро дякує. А працівники місцевого Центру культури та мистецтв під супроводом Світлани Паращенко влаштували рятівникам справжнє свято української пісні. Перед присутніми виступили секретар сільської ради Наталія Нечипорук та керівник КУ "Жданівська місцева пожежена частина" Володимир Ус. Зі святом вас,  шановні рятувальники.
17 Вересня, 2018 р., 09:37
   Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом - Днем рятувальника! Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Дозвольте, цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті. У святковий час для вас нашу прийміть вдячність. Зі святом вас! З повагою Жданівський сільський голова Станіслава Ядвіжина.
14 Вересня, 2018 р., 16:13
Метеорологічна обстановка:  На Вінниччині невелике зниження температурного режиму.  15 і 16 вересня часом дощитиме.  В Хмільницькому і Вінницькому районах очікується надзвичайна 5-го класу пожежна небезпека, на решті території – середня 3-го та висока 4-го класу пожежна небезпека. 14 вересня вдень:    Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура  22-27°. 15-16 вересня: Мінлива хмарність, 15.09 вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, місцями грози, 16.09 вночі місцями короткочасний дощ, місцями грози. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.
13 Вересня, 2018 р., 11:20
  В серпні – вересні 2018 року спеціалістом з питань захисту прав  дітей Жданівської сільської ради із залученням працівників відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи в Жданівській ОТГ проведений рейд “Урок” щодо виявлення дітей, які не розпочали відвідувати заняття у школі. У громаді налічується 408 дітей шкільного віку, усі вони розпочали навчання. Працівниками  відділу освіти та соціально – гуманітарної роботи протягом серпня-вересня обстежено матеріально-побутові умови проживання 15 дітей у 6 сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах. З батьками дітей проведено профілактичну роботу з метою недопущення бездоглядності та безпритульності серед дітей. З метою підтримки дітей пільгових категорій та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах завдячуючи спонсорській допомозі ТОВ «Хмільницьке» придбано шкільних канцелярських товарів на суму 3 тис. грн., які  вручено у вигляді подарунків до 1 вересня  дітям з категорійних сімей.
13 Вересня, 2018 р., 10:17
      9 вересня 2018 року в с.Качанівка відбулися ігри V туру Чемпіонату Хмільницької сільської ліги з малого футболу. На старт вийшли три команди. У першій грі футболісти Жданівської  територіальної громади перемогли команду «Цукорагропром» з рахунком 3:1, яка в наступній  грі з рахунком 2:5 програла команді із с.Уланова. Наступний матч став вирішальним у боротьбі за срібні нагороди для нашої команди, яка зустрічалась з лідером змагань командою «Уланів». Гра була захоплюючою, інтригуючою, команди показали комбінаційну гру, де були найкращими воротарі і завершилась з результатом 0:0. Наразі команда Жданівської ОТГ у турнірній таблиці посідає ІІ місце. Наступний тур також буде проведено в с.Качанівка 16 вересня 2018 р.
12 Вересня, 2018 р., 15:34
     В першу суботу вересня в Жданівській ОТГ відзначали День фізичної культури та спорту. Урочисте відкриття відбулося  в Будинку культури с.Качанівка. З привітаннями до спортсменів, вболівальників та гостей звернулися заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Чумакова С.С. та заступник голови Хмільницької РДА Чикотун М.О., які  нагородили  подяками сільського голови та голови Хмільницької РДА  вчителів  закладів освіти, тренерів,  фахівців та активістів фізичної культури об’єднаної громади та району. Свою майстерність продемонстрували юні спортсмени з зекондай - карате-до, виступ яких став окрасою відкриття свята...
12 Вересня, 2018 р., 11:07
         На сьогоднішній день самочинне будівництво є поширеним явищем, це поняття охоплює не тільки випадки зведення нових об’єктів нерухомості з порушенням або недотриманням необхідної процедури, але й випадки перепланування, що пов'язані зі збільшенням житлової площі приміщення. Самовільне будівництво загрожує не тільки накладенням штрафних санкцій, але й обмежує право власника нерухомого майна на здійснення будь -яких юридичних дій (відчуження, міни, іпотеки, тощо).  З 1 вересня 2018 року у дію вступив закон, який запустив процес довгоочікуваної, так званої "Будівельної амністії". «Будівельна амністія» - це введення в експлуатацію самочинно збудованих об’єктів нерухомого майна без сплати штрафу. Закон розповсюджується на індивідуальні житлові, садові, дачні будинки та господарські будівлі площею до 300 м2. Амністія діє на будівлі, які були збудовані з 5 серпня 1992 року до 9 квітня 2015 року без відповідних документів дозвільного характеру, а також будівлі та споруди сільськогосподарського призначення, які збудовані до 12 березня 2011 року.  Узаконення проводиться шляхом виготовлення технічного паспорту з відповідною відміткою про проведення технічного обстеження суб’єктами господарської діяльності, які мають право на здійснення даного виду робіт. За матеріалами сайту gazetahm.org
12 Вересня, 2018 р., 10:03
  Гриби – це смачно та корисно, але водночас вони є небезпечним продуктом харчування, який може призвести до отруєння, а іноді й смерті. Аби уникнути отруєння, необхідно дотримуватись певних правил:..
12 Вересня, 2018 р., 09:55
             Четвертий рік поспіль в Україні триває процес  децентралізації – об’єднуються  громади,  передаються повноваження на місця, а разом з тим поглиблюються  і секторальні реформи, серед них – медична сфера. Вінницький Центр розвитку місцевого самоврядування запросив  працівників медичних закладів  ОТГ області  на семінар «Фінансовий план закладів охорони здоров’я первинного рівня», що відбувся за підтримки Програми « U-LEAD  з Європою». У роботі семінару взяв участь головний лікар КЗ "Жданівський ЦПМСД" Юрій Насиров. Тематика семінару включала  обговорення механізмів фінансового менеджменту, управління персоналом, оплати праці,  моделей фінансування КНП, а також обмін досвідом успішних підприємств. За матеріалами сайту vin.gov.ua
11 Вересня, 2018 р., 15:34
        Про розвиток сільської медицини на Вінниччині, а саме – про створення нових амбулаторій, говорили фахівці Департаменту охорони здоров’я ОДА під час наради з головними лікарями закладів первинної медичної допомоги та головами сільських рад. Жданівську об"єднану територіальну громаду на нараді представляла заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Любов Гамак. Варто зауважити, що Жданівська сільська рада є активним учасником проекту із будівництва на території села Війтівці нової сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини, і саме про подальші кроки в реалізації цього проекту йшлося на нараді. За матеріалами сайту vin.gov.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь