Новини

25 Жовтня, 2017 р., 11:02
Відповідно до розпорядження Жданівського сільського голови чергове засідання виконкому Жданівської сільської ради відбудеться 31 жовтня 2017 року о 10.00 год. в залі засідань сільської ради. На засіданні планується розглянути ряд питань, зокрема про стан виконання Програми соціально- економічного розвитку та бюджету територіальної громади за 9 місяців 2017 року.
25 Жовтня, 2017 р., 10:19
  24 жовтня рятувальники комунальної установи "Жданівська місцева пожежна частина", що входить до місцевого Центру безпеки  громадян взяли участь у ліквідації загоряння, що сталося  у загально - освітній школі  І-ІІ ст. с. Курилівка  Хмільницького району, яка побудована в 1929 році господарським способом. Постраждалих немає, так як пожежа трапилась до початку навчального процесу. Причини пожежі вивчаються фахівцями. У школі навчається 31 учень. Навчальний процес триває, учні продовжуватимуть  навчання в ЗШ І-ІІІ ст. села Порик.
25 Жовтня, 2017 р., 10:06
З жовтня перераховані (осучаснені) пенсії отримали всі, кому пенсія нараховувалася за Законом «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». Перерахунок проводився за абсолютно прозорою і зрозумілою формулою, яка враховує не тільки розмір стажу, але й розмір заробітної плати, який отримувала людина. Тому навіть за однакової кількості трудового стажу розмір підвищення є різним.  З жовтня також зросла мінімальна пенсія (прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність). У зв’язку з цим були перераховані інші виплати, при обчисленні яких враховується показник прожиткового мінімуму.
25 Жовтня, 2017 р., 10:00
  Про чай.  Чи знаєте ви, що:...
24 Жовтня, 2017 р., 16:47
Мова не йде про монетизацію субсидій загалом, адже це перший пробний етап, який передбачає компенсаційну виплату за помірне споживання і витрату комунальних ресурсів, що дозволяє проводити компенсацію невикористаних сум житлових субсидій, зазначила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації  Наталя Заболотна під час брифінгу щодо початку монетизації субсидій...
24 Жовтня, 2017 р., 16:32
Сьогодні, 24 жовтня, очільник Жданівської об"єднаної територіальної громади Станіслава Ядвіжина взяла участь у засіданні Ради регіонального розвитку, яке відбулося у м. Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка...
24 Жовтня, 2017 р., 15:58
  Вітамінізуйтесь ! Вітамін С - найбільш необхідний для стимуляції захисних сил організму.  Велика кількість цього вітаміну міститься в цитрусах, ківі, солодкому перці та інших свіжих овочах і фруктах. Але бажано приймати додатково вітамін С чи інші мультивітаміни у таблетках. Вітамін В -  ще один потрібний для підвищення імунітету вітамін, що міститься у м’ясі, рибі, яйцях і зернових...
24 Жовтня, 2017 р., 15:50
 Метеорологічна обстановка: На Вінниччині збережеться температурний режим нижчий норми.  Місцями опади. 24 жовтня вдень:    Хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.  Температура 3-8о тепла. 25-26 жовтня:    Мінлива хмарність, 25.10 без істотних опадів, 26.10 часом невеликий дощ.  Вітер північно-східний, з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2о тепла до 3о морозу, вдень 6-11о тепла. За попередніми даними:27-28 жовтня:    Хмарно з проясненнями, дощ.  Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7о тепла, вдень 6-11о тепла.
24 Жовтня, 2017 р., 11:43
   Ідея створення органу, який би підтримував мир та безпеку в світі, а передусім — в Європі, зародилася ще декілька століть тому. Людство за цей час зробило багато спроб створити міжнародну організацію. Але кожна з них мала недоліки, що призводили до розпуску цих органів.Останньою з таких спроб була Ліга Націй. На початку сорокових років її фіаско було очевидне. І тоді виникла ідея створення нової організації на ширших засадах. Йшлося про “Об’єднані нації” – назва, запропонована Ф. Д. Рузвельтом, вперше прозвучала під час Другої світової війни.У 1945 р. Україна стала однією з держав-співзасновниць ООН, що було визнанням внеску українського народу у перемогу над фашизмом. Делегація України взяла активну участь у конференції у Сан-Франциско, зробивши вагомий внесок у розробку Статуту ООН.
23 Жовтня, 2017 р., 17:05
З наступного року кожному українцю потрібно буде обрати свого сімейного лікаря, терапевта, педіатра і підписати з ним угоду на медичне обслуговування. Це може бути лікар, який працює в поліклініці, амбулаторії, приватній лікарні (якщо вона підписала договір з НСЗУ), або має власну практику Причому обрати лікаря людина може незалежно від місця своєї прописки. Якщо ви вже маєте лікаря, який вас влаштовує, ви можете підписати угоду з ним, якщо ні – запитайте рекомендацій у друзів, знайомих, або прийдіть до свого дільничного лікаря і поспілкуйтесь з ним, можливо, він вам сподобається. Лікар не має права відмовити вам у підписанні угоди, винятком є лише випадки, коли він вже має більше 2000 пацієнтів. Ви можете підписати угоду з лікарем під час першого візиту до нього.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь