Новини

23 Жовтня, 2017 р., 17:02
 Сільським головою Станіславою Ядвіжиною проведено оперативну нараду  із працівниками апарату та структурних підрозділів Жданівської сільської ради. Під час наради обговорено ряд питань ефективного функціонування та організації роботи виконавчих органів та посадових осіб сільської ради, закцентовано увагу присутніх на необхідності якісного та оперативного розгляду та вирішення питань,  віднесених до їх службової компетенції. На нараді також виступили з відповідними інформаціями заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Любов Гамак та керуючий справами виконкому Ігор Павлюк.
23 Жовтня, 2017 р., 13:19
    Про це під час оперативної наради у голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія повідомила начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака. «На сьогодні завершується фінансування як доплат до старих розмірів, так і підвищених пенсій. Зараз ми друкуємо повідомлення, де кожного пенсіонера буде поінформовано про розмір підвищення та його індивідуальний коефіцієнт, - зазначила Олена Корчака. - У нас в області 458 тисяч пенсіонерів, розмір пенсій яких обраховується відповідно до стажу і заробітної плати. На сьогодні 255 тисяч пенсіонерів отримали підвищення, розмір якого більше 140 гривень. Додатково на ці цілі профінансовано 165 млн. гривень».        
23 Жовтня, 2017 р., 12:29
У III кварталі 2017 року ще 688 домогосподарств віддали перевагу електроенергії з енергії сонця, що на 42% більше порівняно з II кварталом цього року. Також, це у 3 рази більше ніж за аналогічний період 2016 року, коли лише 195 домогосподарств встановили сонячні панелі. За цей же період 2015 року таких родин взагалі було лише 38.   Крім цього, у III кварталі 2017 року загальна встановлена потужність сонячних станцій приватних домогосподарств зросла на 49%. Загалом в Україні станом на сьогодні 2323 родини встановили сонячні електроустановки загальною потужністю 37 МВт і залучили для цього майже 35 млн євро інвестицій. 
23 Жовтня, 2017 р., 12:09
     Сьогодні Жданівський сільський голова Станіслава Ядвіжина провела оперативну нараду із заступниками сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, секретарем сільської ради та керуючим справами виконкому. На нараді було обговорено ряд питань роботи органу місцевого самоврядування, зокрема пов"язаних із  підготовкою до проведення чергового засідання виконавчого комітету та сесії сільської ради. Сільським головою було акцентовано увагу на актуальних питаннях життєдіяльності громади та надано  відповідні доручення щодо їх оперативного та якісного розгляду. 
23 Жовтня, 2017 р., 11:10
    З початку року більше 6 тис. роботодавців мали потребу у працівниках. До центрів зайнятості Вінницької області вони подали 32,8 тис. вакансій, це на 2697 більше, ніж за відповідний період минулого року. Найчастіше роботодавці шукали бухгалтерів, слюсарів-ремонтників, швачок, водіїв, продавців, операторів котелень.
20 Жовтня, 2017 р., 15:10
Верховна Рада ухвалила урядовий законопроект щодо медичної реформи, яка стартує вже з наступного року. Реформа передбачає запровадження нової моделі фінансування системи охорони здоров’я – перехід від фінансування медзакладів згідно кошторису до оплати державою фактично наданої медичної допомоги конкретній людині. «Гроші йтимуть за пацієнтом» - людина звертається в медичний заклад, до конкретного лікаря за допомогою, а держава перераховує кошти в медзаклад, в якому працює лікар, або безпосередньо лікарю, якщо він має власну практику.
20 Жовтня, 2017 р., 14:21
Впровадження принципу «гроші ходять за пацієнтом» означає, що оплата роботи лікаря буде залежати від кількості пацієнтів та якості послуг, які він їм надає. Людина обирає лікаря, медичний заклад, до якого звернутись за допомогою. І саме до цього лікаря й медичного закладу прийдуть бюджетні гроші за надання медичної допомоги саме цій людині згідно встановленого тарифу. За такої системи лікар буде зацікавлений якісно лікувати, оскільки до поганого спеціаліста ніхто не прийде. Хороший лікар матиме більше пацієнтів і відповідно більшу зарплату. Лікарі та лікарні конкуруватимуть за пацієнтів і будуть зацікавлені підвищувати якість своїх послуг.
20 Жовтня, 2017 р., 14:16
   Метеорологічна обстановка: На Вінниччині поступове зниження температурного режиму.  Зберігатиметься волога, безвітряна погода.  Вночі та вранці місцями туман.  20 жовтня вдень:    Хмарно з проясненнями, без істотних опадів, туман. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура 14-19о тепла. 21-22 жовтня:    Хмарно з проясненнями, 21.10 без істотних опадів, 22.10 невеликий дощ. Вітер північно-східний, з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8о тепла, вдень 10-15о тепла. За попередніми даними: 23-24 жовтня:    Хмарно з проясненнями, 23.10 вночі без опадів, 24.10 дощ.  Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9о тепла, вдень 7-12о тепла. Гідрологічна  обстановка: Річки області перебуватимуть у спокійному осінньому режимі. Використовувався матеріал прогнозу погоди Вінницького обласного центру з гідрометеорології
20 Жовтня, 2017 р., 09:45
   Всіх нас напевно кожен день або майже постійно цікавить одне і те ж питання: який наш стан справ. Ми збираємо дані, намагаємося аналізувати минулі та поточні події, окреслюючи найближчу перспективу і приходимо до тих чи інших висновків. Приблизно цими ж діями займаються люди, які освоїли методи і засоби дуже корисної галузі знань і досягнень нашої цивілізації - статистики. Статистика відома ще з давніх часів. Методи, які вона використовує в своїй основі, описуються ще в Книгах Старого Завіту. Корисність спостереження і аналізу всіляких даних сприяє розумному розпорядженню ресурсами і мудрій поведінці. Все це необхідно і можна застосувати і для нашого виживання, і для виживання наступних поколінь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь