Новини

19 Жовтня, 2017 р., 16:44
   18 жовтня у приміщенні Жданівської ЗШ І-ІІІ ст. відбувся урочистий захід з профорієнтації та фінансової грамотності для учнів старших класів. У святі взяли участь 4 команди: 2 із Качанівської школи та 2 із Жданівської. Організатором дійства був Кожухівський С.С. – керівник проекту Fin IQ International. Захід відбувся у три етапи: презентація команди, аукціон та  художні номери. За результатами конкурсної програми учасники здобули наступні бали: команда «Сільські популісти» (ЗШ І-ІІІ ст.. с. Качанівка) - 58 балів, команда «Трудяги» (ЗШ І-ІІІ ст.. с. Качанівка) - 41 бал, команда «Містер оригінальність» (ЗШ І-ІІІ ст.. с. Жданівка) – 37 балів та команда «Вікторія» (ЗШ І-ІІІ ст.. с. Жданівка) – 28 балів. Усі учасники отримали подяки за підготовку та участь у змаганнях. Відділ освіти та соціально-гуманітарної роботи сільської ради
19 Жовтня, 2017 р., 09:26
 Так приказували наші пращури, проводжаючи птахів до вирію. При цьому обов'язково годилося загорнути в хустинку грудочку землі і тримати її до весни. А виконували цей обряд давні українці якраз 19 вересня. Навесні ж, помітивши перший журавлиний ключ, що повертався з вирію, грудочку закопували у полі чи городі. Це означало, що весна буде щедрою і буйною.
19 Жовтня, 2017 р., 09:14
   Таку зміну фінансування системи охорони здоров’я передбачає медична реформа.  Верховна Рада поточного тижня розглядатиме урядовий законопроект щодо медичної реформи. Його ухвалення призведе до системних змін в охороні здоров’я та забезпечить надання кожному громадянину країни якісних медичних послуг. Вже наступного року розпочнеться перший етап реформи з первинної ланки медичної допомоги – сімейних лікарів, педіатрів, терапевтів. На інших рівнях реформу буде впроваджено до 2020 року.
18 Жовтня, 2017 р., 17:02
Метеорологічна обстановка: На Вінниччині температурний режим близький до норми з  підвищеною вологістю повітря.  Істотні опади малоймовірні.  Вночі та вранці тумани.
17 Жовтня, 2017 р., 15:43
На цьому наголосила сьогодні, 17 жовтня, директор Агенції регіонального розвитку Вінницької області Наталія Гижко під час прес-конференції, присвяченій конкурсу стартапів для підприємців-початківців, який проводиться в рамках Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017 рік.
17 Жовтня, 2017 р., 14:15
  Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації оголошено з 1 квітня 2017 року конкурс програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів Вінницького обласного бюджету протягом 2018 року. Прийом конкурсних пропозицій триватиме до 27 жовтня 2017 року включно за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 14, кім. 414). Контактний телефон та електронна скринька: (0432) 56-19-57, depinformcom@vin.gov.ua (у темі листування вказати: «Конкурс проектів ІГС 2018»). Детальніше про Конкурс можна дізнатися на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у рубриці «Громадянське суспільство», підрубриці «Фінансова підтримка ІГС». vin.gov.ua
17 Жовтня, 2017 р., 13:51
      Шкільне життя у жовтні насичене подіями, серед них і Спартакіада школярів Жданівськоі ОТГ. Днями в спортивному залі ЗШ І-ІІІ ст. с. Жданівськи відбулися змагання з міні-футболу серед юнаків та дівчат, переможцем яких стала команда Жданівської школи, срібні призери учні Качанівської школи, а третє місце за командою ЗШ І-ІІ ст. с.Семки. До Дня Захисника Вітчизни була проведена товариська зустріч з командою дівчат загальноосвітньої школи №4 м.Хмільника.
17 Жовтня, 2017 р., 12:52
 З 17 вересня по 17 жовтня 2017року в Жданівській об'єднаній територіальній громаді було проведено місячник цивільного захисту громади. Головна мета заходу - роз'яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження, навчання населення поводженню в екстремальних умовах, пропаганда діяльності єдиної системи цивільного захисту та її структурних підрозділів.
17 Жовтня, 2017 р., 12:28
 14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва. Про козаків написано багато наукових праць і художніх творів, знято безліч фільмів. Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків.   
17 Жовтня, 2017 р., 10:22
     Образ Козака-Мамая так само популярний в Україні, як образ Будди на Сході. Козак-Мамай — це козацький провидець, наш народний святий. Його зображення було неодмінним атрибутом української хати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь