Новини

06 Березня, 2022 р., 11:47
Війтівецька сільська рада підтримала звернення до урядів країн – членів НАТО, Президента Сполучених Штатів Америки, Президента Франції, Канцлера Німеччини, послів усіх держав світу щодо необхідності закриття неба над Україною. Такі ж звернення були направленні у відповідні міжнародні інституції та до світових лідерів більшістю органів місцевого самоврядування різних областей Україні. Вказане звернення – це спільний заклик українців до міжнародних лідерів прийняти рішення, яке б допомогло Україні ефективно захиститись та відбити напад ворога.
04 Березня, 2022 р., 13:14
На заклик сільського голови відгукнулися усі небайдужі мешканці громади. Люди позносили старий одяг, тканину і робота закипіла, одні нарізають смужки, інші їх пов’язують на готові рибальські сітки, які надали місцеві рибалки. Варто зауважити, що мешканці сіл громади активно долучилися до допомоги захисникам та біженцям, велику гуманітарну роботу веде ТОВ «Хмільницьке» та Жданівський цукровий завод, інші господарюючі суб’єкти. Складна ситуація об’єднує. Тож велика подяка усім, хто у цей важкий час залишився небайдужим до людського горя та потреб оборони.
04 Березня, 2022 р., 11:55
Про це ГШ ЗСУ повідомляє у Фейсбуці. «Пробити інформаційну блокаду в РФ – росіянам не показують тих тисяч трупів їхніх солдатів, що навічно заблукали в Україні. Google та трішки вашого часу зроблять жахіття путінської війни доступними мешканцям Росії», – йдеться в повідомленні. Фото знищеної техніки, полонених і вбитих солдатів потрібно завантажити на сторінки університетів, шкіл, модних ресторанів, клубів та музеїв Москви. Коротка інструкція:..
04 Березня, 2022 р., 11:32
Російські окупанти шукають нові методи дезінформувати українців і виправдати свої загарбницькі дії принаймні перед власним населенням. Для цього звозять до Херсона людей із Криму, які повинні вийти на постановочний мітинг. За даними Служби безпеки, близько 60-80 кримчан вже заселили у готелі «Фрегат». Ймовірно, сьогодні протягом дня вони під виглядом місцевих мешканців вийдуть на провокаційну акцію на центральній площі – з російським прапорами та «вдячністю» російським «визволителям». Також є інформація, що окупанти захопили склад з одягом водної поліції. Тож на мітинг можуть вийти й переодягнені російські військовослужбовці, які у формі українських поліцейських теж «дякуватимуть» загарбникам. Такі постановки окупанти планують організувати для своїх ЗМІ. Але повірити такій картинці можуть хіба що росіяни, які досі вважають, що їхня армія виконує «спецоперацію на Донбасі». СБУ попереджає: такі мітинги не мають нічого спільного з реальними настроями українських громадян у Херсоні та й інших населених пунктах! Подібні акції є такою ж частиною інформаційної війни, як фейки та дезінформація. Ми всі налаштовані гнати окупантів з України! Вони розв’язали війну і здійснюють геноцид у мирних містах. Тож «подяка» може бути лише одна – смерть ворогам! #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #stoprussia
04 Березня, 2022 р., 11:10
Не виконавши завдання із військового бліцкригу російська федерація переходить до відверто терористичних способів ведення бойових дій на території України. Водночас російські окупанти приділяють значну увагу активізації інформаційно-психологічних операцій. Головне управління розвідки Міністерства оборони України попереджає, що найближчим часом очікується комплексне та масштабне вкидання ворогом фейкових новин, яке здійснюватиметься із залученням усього спектру сучасних інформаційних засобів. Закликаємо українців бути пильними, вірити у Збройні Сили України та користуватися інформацією з офіційних та перевірених джерел. Слава Україні! Разом до Перемоги
04 Березня, 2022 р., 10:12
ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО! Не знімайте відео та фото для соцмереж, не ведіть прямі трансляції, не ставте геотеги та інше! Підступний та підлий ворог уважно відслідковує соціальні мережі місцевих мешканців на наявність подібного контенту для коригування та нанесення точних ударів по цілях. Самі того не розуміючи ви допомагаєте агресору! Будь-ласка, поділіться цією інформацією з іншими. І бережіть себе! Слава Україні!
04 Березня, 2022 р., 09:25
Не забуваємо, що окупанти ведуть війну і на цифровому полі. Їхня мета — підірвати довіру українців до держави та зробити так, щоб українці вірили ворогу. Останні кілька днів українців попереджали, що можуть з'явитися фейки про капітуляцію України або конкретної області. Перші такі повідомлення були опубліковані на вже зламаних сайтах держорганів Вінничини, Херсонщини та Стрия. Також подібні тексти з'являються і в різних ЗМІ та соцмережах. ЦЕ ОЧЕВИДНИЙ ФЕЙК, оскільки ніхто з українців не збирається здаватися в цій війні. Просимо вас НЕ реагувати та НЕ розповсюджувати недостовірну інформацію серед знайомих, у чатах та соціальних мережах. Стежте за офіційними каналами. Боремося з фейками. Зброю ніхто не складатиме. Міста ніхто не здаватиме. Правда за нами, як і перемога
02 Березня, 2022 р., 17:53
     Щоб захиститися, потрібно змінювати застарілі навички користування інтернетом на індивідуальному рівні. Ділимось доступними правилами, що вбережуть вас на фронті кібервійни з окупантом Доки українська ІТ-армія та #Мінцифра знищує ворога в кіберпросторі, кожен із нас має пам‘ятати про свою кібербезпеку. Поставте двофакторну аутентифікацію на всіх своїх акаунтах:..
02 Березня, 2022 р., 15:48
  Поліція застерігає - не отримуйте  поштові відправлення поки не впевнитесь, що їх відправлено надійним джерелом (родичі, друзі) та впевнившись, що вони дійсно здійснили відправлення. Якщо підтвердження немає, негайно повідомляйте 102.
02 Березня, 2022 р., 13:31
   Ворог сіє паніку та хоче зламати наш інформаційний спротив, навіть не змінюючи своєї брехні – запускає вже «відпрацьовані» фейки по новому колу. СБУ фіксує вже другу хвилю поширення цієї дезінформації у мережі. Проте заявляємо офіційно: жодних «нових правил комунікації» СБУ не запроваджує! Всі системи зв’язку та меседжери працюють в штатному режимі. Офіційну інформацію від Служби безпеки України отримуйте на сторінках:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь