Новини

02 Березня, 2022 р., 12:10
Хмільницький районний відділ  Державної установи «Вінницький обласний Центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров?я України» повідомляє, що з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у зв’язку з введенням з 24 лютого 2022 року воєнного стану в Україні, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 на адміністративній території Війтівецької територіальної громади працюють групи:..
02 Березня, 2022 р., 10:22
     Це прохання від наших кіберзахисників! Слово - це наша зброя! Переписуйтесь українською мовою, щоб відрізняти нашу переписку від ворожої. Перекажіть про це знайомим. Йде атака флуду із віджатих телефонів. Але вони не розуміють багато наших українських висловів. Паляниця - це наше все! #stoprussia #інфотерор #StopRussianAggression
01 Березня, 2022 р., 10:28
Збройні сили України закликають українців бути пильними та повідомляти про ворожу техніку у своїх містах та селах. Сухопутні війська ЗСУ поширили перелік розпізнавальних знаків, а також куди повідомляти про рух техніки противника, повідомляє сайт zaxid.net. Серед поширених знаків, якими ворог маркує свою техніку, є:..
01 Березня, 2022 р., 10:03
   Кошти від облігацій будуть використані на забезпечення потреб Збройних сил України та безперебійне забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану. Основні умови військових ОВДП наступні:..
01 Березня, 2022 р., 09:50
   На Вінниччині застосунок вже доступний.Компанія Ajax Systems за ініціативи ІТ-компанії stfalcon.com та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України випустила застосунок «Повітряна тривога». Застосунок вже доступний у Google Play Market та AppStore. Основна функція — інформування про початок і закінчення тривоги в області, яку користувач сам вибрав у застосунку. «Повітряна тривога» не потребує реєстрації, не збирає персональні дані користувачів або дані про геолокацію. Застосунок надсилає максимально гучні критичні сповіщення про повітряну, хімічну, техногенну або інші види тривог системи цивільної оборони навіть у беззвучному або сплячому режимі смартфона. Сповіщення у застосунку дублюють вуличні сирени у містах. Це єдиний застосунок, що підтримує критичні сповіщення серед аналогічних...
01 Березня, 2022 р., 09:49
  Перший: про тотальний моніторинг всіх соцмереж і меседжерів з боку СБУ. Нібито спецслужба планує записувати всі дзвінки та розмови. Другий: що війська РФ почнуть "глушити" зв'язок у прифронтовій зоні, щоб запустити дезінформацію про капітуляцію України. Обидва фейки свідчать, що військова стратегія окупантів провалилася, і тепер вони спробують сіяти паніку. Але нам ця тактика вже давно знайома! Українці мають стійкий зв’язок і знають: тимчасове його відключення можливе тільки для спецоперацій із зачистки ворожих ДРГ! Тож не вірте фейкам, повідомляйте через офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot про переміщення ворогів. І перемога буде за нами! #СТОЇМО#ЗупинимоОкупантів #stoprussia
01 Березня, 2022 р., 09:08
    Зв’язок – один з ключових елементів ведення ефективних бойових дій. Позбавившись можливості телефонувати зі своїх номерів, окупаційні війська дедалі частіше відбирають телефони у громадян. Закликаємо українців, у яких відібрали мобільний телефон представники ворожих військ, якомога швидше повідомити про це оператора та попросити заблокувати вкрадений телефон. Ми розуміємо, що зробити це, коли забрали телефон, непроста задача. Однак це дуже важливо – знайдіть сусідів, у яких є телефон, скористайтеся стаціонарним апаратом – від цього залежить безпека нашої держави і життя українців. Слава Україні!
28 Лютого, 2022 р., 13:57
   Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади! Триває запекла інформаційна війна. Українці протидіють ворогу на всіх фронтах. Поки наші воїни, правоохоронці і територіальна оборона стоять стіною проти агресора, кожен з нас може допомогти у захисті держави. Сьогодні вкрай важливо не поширювати неперевірену інформацію, у якій ви не впевнені і якщо не має конкретного прізвища і контактів того, хто це повідомляє. Достовірні відомості надають лише офіційні українські та місцеві джерела. Звертаємо увагу до адміністраторів спільнот, пабліків, груп у соцмережах - видаляйте сумнівну інформацію, якою діляться учасники. Фейки можуть бути схожі на правду. Перепощуйте лише дописи з офіційних каналів. За копіювання текстів без джерела необхідно відправляти у бан. У поліції наголошують, що поширення дезінформації тягне за собою відповідальність згідно з аконодавством. Тому,  максимум пильності і обережності.
28 Лютого, 2022 р., 12:34
Держспецзв'язку надало поради з кібербезпеки для кожного. "Ми маємо тримати оборону по всіх фронтах. Кіберзахист - це не лише про державу, це - обов'язок кожного з нас. Лише спільні зусилля дадуть можливість ефективно протистояти ворогу у кіберпросторі. Щоб мінімізувати ризик стати жертвою хакерів треба дотримуватися важливих правил кібергігієни. Захистіть себе просто зараз", - йдеться в повідомленні. Фахівці Держспецзв'язку підготували 7 простих порад для українців:..
28 Лютого, 2022 р., 12:23
Інформацію, про те, що СБУ розшукує чоловіка, якого підозрюють у протиправній диверсійній роботі на користь окупантів, повідомлялось нещодавно. Щойно з’явилася інформація, що цей чоловік здався вінницьким правоохоронцям. Ця інформація уточнюється, як і деталі та мотиви. Повідомляє сайт 24Вінниця

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь