Новини

07 Лютого, 2022 р., 10:20
      Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок, 08.02.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт, з 09.00 до 15.00 години буде відключено електроенергію у селі Семки по вулицях Польова, Садова, Івана Франка  та з 9.00 до 17.00 год у селі Війтівці по вулицях Лесі Українки, Грушевського, Кармалюка, Коцюбинського, Огородня, Жданова, Зої Космодемянської. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
04 Лютого, 2022 р., 13:28
    Як повідомляє Національна служба здоров"я України, у 2022 році маршрут та доступ українців до безоплатної медичної допомоги на первинній ланці не змінюється. Кожен, хто уклав декларацію із сімейним лікарем, терапевтом чи педіатром, має право на безоплатний гарантований державою пакет медичних послуг на первинній ланці. Незалежно від форми власності надавача таких послуг. Тобто і в комунальному, і у приватному, і у лікаря-ФОП пацієнт або пацієнтка отримують однаковий перелік безоплатних послуг. А саме:..
04 Лютого, 2022 р., 11:10
  За інформацією АТ "Вінницягаз" у 2021 році аварійно-диспетчерська служба компанії виконала понад 18 тисяч заявок за викликом 104. Це на 3 тис. заявок більше, ніж у 2020 році. Крім того, по всій Україні почастішали нещасні випадки, спричинені недотриманням споживачами правил безпеки при користуванні газом в побуті. Зокрема, отруєння чадним газом, вибухи, пожежі та інші аварії, що несуть небезпеку для життя та здоров’я людей, руйнування будинків.  Фахівці пов’язують таку тенденцію насамперед з несвоєчасним здійсненням власниками будівель та споруд технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж, димових та вентиляційних каналів. Газові мережі старіють, потребують ремонту, комплектуючі та ущільнюючі матеріали потребують заміни. Виникають витоки газу, що несуть небезпеку як для власника будівлі, так і для оточення. Для належної роботи димові та вентиляційні канали також потребують періодичного фахового обстеження, очищення та обслуговування. Нажаль, далеко не всі споживачі дбають про стан мереж своїх будинків. Як наслідок -...
03 Лютого, 2022 р., 15:17
Війтівецька сільська рада спільно із Головним управлінням ДПС у Вінницькій області нагадує платникам податків, що перелік окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних РРО встановлюються Кабінетом Міністрів України за поданням центральних органів виконавчої влади, що забезпечують формування державної економічної політики, формування та реалізацію державної фінансової політики.  Постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2000 року № 1336 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2021 року № 1359 затверджено Перелік окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій. Норми Постанови № 1359 набрали чинності з 1 січня 2022 року. Документом передбачено, що суб’єкти підприємницької діяльності у тому числі фізичні особи – підприємці, які сплачують єдиний податок, мають право здійснювати розрахунки без застосування РРО та/або ПРРО з використанням РК та КОРО при здійсненні роздрібної торгівлі на території села товарами (крім підакцизних товарів). Проте, дана норма не застосовується за наявності хоча б однієї з таких умов:..  
03 Лютого, 2022 р., 12:49
 За повідомленням Вінницької обласної державної адміністрації, наразі оголошено прийом пропозицій щодо кандидатів на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2023 рік.Всього призначається 80 стипендій на рік. Виплата стипендій провадиться щомісяця протягом року. Її розмір становить:..
03 Лютого, 2022 р., 12:25
    Вінницька область впевнено утримує лідерство в Україні за кількістю ухвалених територіальними громадами Стратегій розвитку. Крім цього, Вінниччина –  у четвірці областей, де 100% громад охоплені стратегічним плануванням. Такі дані оприлюднило Міністерство розвитку громад та територій України.  Станом на 1 січня 2022 року у Вінницькій області Стратегії розвитку ухвалили 59 територіальних громад із 63, це – 94%. Найближчі до Вінниччини показники мають Дніпропетровська та Луганська області, де комплексні плани розвитку ухвалили в 62% громад (53 та 16 Стратегій відповідно). У Миколаївській області – 31 ухвалена Стратегія або 60%, у Чернігівській – 30 або 53%...
02 Лютого, 2022 р., 12:48
   З 1 лютого до 9 березня триватиме реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року, повідомили у Міністерстві освіти та науки України. Кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести щонайбільше з 5 навчальних предметів, загалом ЗНО відбуватиметься з 13 навчальних предметів. Якщо учасники бажають скласти більше 5 предметів, вони зможуть зробити це за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість складання додаткових навчальних предметів відрізнятиметься залежно від того, чи є в сертифікаційних роботах завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю, адже такі завдання перевіряють екзаменатори...
02 Лютого, 2022 р., 12:13
Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про виявлення металевих фрагментів (1.7 см х 0.9 мм) у кукурудзяному крохмалі, що експортувався з Франції , (виробник : Tereos Starch & Sweeteners Europe) до України (отримувач: ТОВ «Техінпром», вул. Погребняка, 22, кв.44, м. Дніпро, 49010), а також про виявлення незадекларованого молочного інгредієнту в темному шоколаді з апельсиновою цедрою, що експортувався з Франції (роздрібний продавець: Auchan Centrale d'Achat) до України (отримувач: TOB «Ашан Україна Гіпермаркет»). Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
01 Лютого, 2022 р., 18:37
   Шановні учасники АТО/ООС ! Для вас створена та діє служба психологічної та правової допомоги. У разі виникнення необхідності пропонуємо звертатися за вказаними  телефонами. Відділ соціально захисту та охорони здоров"я Війтівецької сільської ради.
01 Лютого, 2022 р., 18:34
Чат-Бот «ЗАЛИШАЙСЯ В БЕЗПЕЦІ» - це інформаційний ресурс створений з метою підвищення інформованості про проблему торгівлі людьми. Тут можна швидко знайти основну інформацію щоб попередити потрапляння в тенета торгівців людьми, а так само інформацію про можливості надання допомоги тим, хто зазнав цього злочину. На жаль, постраждалі не завжди готові самостійно усвідомити те, що з ними трапилось, і є торгівлею людьми, а вони потребують допомоги, яка гарантована державою. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми Ви зможете вчасно її розпізнати та залишитись в безпеці або вчасно допомогти надання допомоги тим, хто цього потребує...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь