Новини

17 Січня, 2022 р., 15:31
     Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг.  Для вашої зручності  Мінцифри підготувало добірку найпопулярніших держпослуг із реєстрації актів цивільного стану:.. 
13 Січня, 2022 р., 15:23
    13 січня в Україні православні та греко-католики святкують Щедрий вечір і вшановують пам'ять святої Меланії Римлянки. За тиждень після коляди, напередодні Нового року (за старим стилем) відзначають Щедрий Вечір. Зазначимо, у народному календарі 13 січня — це також Василів вечір або Васильова коляда. Молодь ходила дворами з піснями-щедрівками, колядками та побажаннями миру, добра та щастя.Також 13 січня у православній традиції заведено згадувати преподобну Меланію Римлянку, а наступного дня, 14 січня, православні шануватимуть пам'ять святителя Василя Кесарійського. Тому також народна назва свята — свято Василя і Маланки. Головною стравою на святковому столі у наших пращурів вважалося блюдо зі свинини, оскільки святий Василь — покровитель свинарів. Крім того, варили кашу, а заразом і ворожили на ній: якщо добре виходило, того ж чекали від року, і навпаки.Також опівночі заведено струшувати сніг із яблуневих дерев, щоб були багатими на врожай. Тож, Щедрий Вечір йде до хати щедро нас обдарувати !
13 Січня, 2022 р., 12:20
   На Меланки  до  Війтівецької сільської ради завітали  щедрівники – працівники Качанівського будинку культури. Вони заспівали традиційні щедрівки та подарували всім присутнім віршовані побажання і привітання із Щедрим вечором та прийдешніми святами. Сільський голова Станіслава Ядвіжина в свою чергу подякувала веселим щедрівникам та побажала усяких гараздів у новому році. Щедрий вечір, добрий вечір - добрим людям на здоров"я !
13 Січня, 2022 р., 11:40
 Як повідомляє УДМС у Вінницькій області, з 1 січня 2022 року Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» змінило вартість бланків окремих біометричних документів. Зміна вартості пов`язана із підвищенням цін на сировину та матеріали, а також через зростання вартості доставки виготовлених документів Державним підприємством спеціального зв’язку. У зв’язку з цим несуттєво зросла загальна вартість оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Громадяни України, які здійснили оплату адміністративних послуг та подали заяви для оформлення документів до 31.12.2021, отримають документи за старою ціною. Ті ж особи, які здійснили оплату адміністративних послуг до 31.12.2021, але заяву для оформлення документів ще не подавали, матимуть можливість здійснити доплату за оформлення документів за тарифами, що діятимуть на момент подачі відповідних заяв.
12 Січня, 2022 р., 16:56
     Головне управління ДПС у Вінницькій області звертає увагу платників, що з початку 2022 року стартує кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2021 року.  Обов'язок платника податку щодо подання податкової декларації вважається виконаним і податкова декларація не подається, якщо такий платник податку отримував доходи виключно:..
12 Січня, 2022 р., 12:20
 Різдвяні вітання лунали з дитячих уст цими новорічними днями для  мешканців Мар»янівського старостинського округу. Діти недільної школи храму Почаївської Ікони Божої Матері села Війтівці під супроводом настоятеля отця Георгія Гавронського разом із старостою Наталією Остапчук привітали одиноких престарілих жителів округу із святами, подарували їм Різдвяні подарунки, побажали Божого благословіння на багато років життя.
12 Січня, 2022 р., 10:59
   12 січня старости старостинських округів Війтівецької територіальної громади взяли участь у обласній інструктивній нараді з питань надання статистичної звітності та дотримання основних вимог щодо заповнення і контролю даних державного  статистичного спостереження, яке відслідковує об’єкти погосподарського обліку. Нарада проводилась Головним управлінням статистики у Вінницькій області з метою попередження надання недостовірної інформації із територіальних громад та практичного навчання відповідальних осіб із ведення статистичного обліку. Це перше у новому році практичне навчання посадових осіб сільської ради, яке проводилось із використанням технічних  можливостей Центру активності громадян.
12 Січня, 2022 р., 10:43
    Новорічно - Різдвяні свята тривають. Аби привітати земляків працівники місцевого Центру культури та дозвілля на чолі із Світланою Паращенко організували колоритне мистецьке різдвяне віншування, із яким завітали у трудові колективи. Щирі слова вітань у гармонійному поєднанні із веселими різдвяними піснями та колядками та ще й у вдалому мистецькому виконанні приємно вражали та додали гарного новорічного настрою. Тож, щоб і у вас і у нас все було гаразд, щоб ви і ми щасливі були!
11 Січня, 2022 р., 16:22
    На Вінниччині очікується зниження температурного режиму, часом невеликий сніг та посилення вітру, на дорогах ожеледиця. 12-13 січня: хмарно з проясненнями. 12 січня без істотних опадів. 13 січня вночі без істотних опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця...
11 Січня, 2022 р., 16:20
    У зв'язку зі значним похолоданням Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади нагадує про правила безпеки у морозну погоду та як вберегтись від переохолодження та обмороження...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь