Новини

10 Грудня, 2021 р., 12:42
У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проекти. На виконання Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року Міністерство соціальної політики оголошує  конкурс на кращий соціальний проект / ініціативу. Метою даного проекту є...
10 Грудня, 2021 р., 12:17
  10 грудня у Центрі активності громадян Війтівецької територіальної громади представниками місцевого Центру безпеки було проведено навчальний семінар з організації безпеки у  громаді. Учасниками семінару були  керівники шкіл та дошкільних навчальних закладів, а також працівники інклюзивно – ресурсного центру. Із роз’ясненнями державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження, навчання населення поводженню в екстремальних умовах, вимогами дотримання обмежувально-карантинних заходів щодо запобігання виникнення та розповсюдження коронавірусу на території громади виступили начальник КУ «Війтівецька місцева пожежна частина» Володимир Ус, старший інспектор з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Анатолій Рачинський та поліцейський офіцер громади Хмільницького РВП капітан поліції Олег Березюк.
10 Грудня, 2021 р., 09:30
  «U-LEAD з Європою» оголосив відбір команд на онлайн навчальну програму «Кроки для команд з управління справами в ОМС». До участі у програмі буде відібрано 200 команд з усієї України, до 4-х осіб в кожній. До команд увійдуть управлінці органів місцевого самоврядування. Учасники пройдуть семитижневий базовий інтенсив, починаючи з 1 лютого наступного року. Тож, команда  Війтівецької сільської ради уже взяла участь у конкурсному відборі.
10 Грудня, 2021 р., 09:00
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»,  Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ». Учасники конкурсу:..
10 Грудня, 2021 р., 08:54
 Головне управління Державної податкової служби у Вінницькій області повідомляє, що в області знову мають місце випадки вчинення шахрайських дій невідомими особами, від імені заступника начальника ГУ ДПС у області, з метою протиправного заволодіння коштами суб'єктів господарської діяльності, зареєстрованих на території обслуговування. Телефонні “вимагачі” постійно удосконалюють свої незаконні схеми “виманювання” грошових коштів з платників податків, зокрема здійснюють телефонні дзвінки або ж надсилають смс - повідомлення директорам суб'єктів господарської діяльності, які зареєстровані як платники податків на території області та під виглядом керівників структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області пропонують за “матеріальну допомогу” уникнути перевірок, які нібито мають проводитися працівниками ГУ ДПС у Вінницькій області. Якщо ви стали свідками таких шахрайських чи провокаційних дій, не стійте осторонь і зверніться до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області за номером телефону (0432) 59-23-50.
09 Грудня, 2021 р., 17:14
 Для чого започаткована програма «єПідтримка»? Програма «єПідтримка» має двоєдину мету. По-перше, це заохотити людей до вакцинації, а значить зберегти життя та здоров’я українців, зменшити навантаження на вітчизняну систему охорони здоров’я. По-друге, Уряд вбачає в ній ще й економічний ефект. Він полягає в тому, аби підтримати ті галузі економіки, що найбільше потерпіли від коронавірусних обмежень. За підрахунками експертів – це понад шість тисяч підприємств, що працюють в транспортній, креативній, культурній галузях. Врахуйте й те, що ця сфера має одні з найбільших мультиплікаторів та високу додану вартість. Хто зможе отримати 1000 грн?...
08 Грудня, 2021 р., 15:19
      8 грудня на території Війтівецької територіальної громади, а саме у селах Війтівці та Качанівка проводилось пожежно – профілактичне відпрацювання. У зв’язку із  збільшенням випадків пожеж у приватних будинковолодіннях  на території громади, а також сезонним зниженням температури повітря, утворенням льодового покриву на водоймах та можливістю виникнення надзвичайних випадків як при користуванні пічним опаленням, так і на водних об’єктах, керівництвом Головного управління ДСНС у Вінницькій області було прийнято рішення провести профілактично – роз’яснювальну роботу серед мешканців громади. До цієї роботи було залучено представників районного управління ДСНС, курсантів Вінницького пожежного училища в кількості 50 осіб, працівників сільської ради та місцевої пожежної частини. Під час подворових обходів мешканцям громади вручалися відповідні пам’ятки із роз’ясненням  правил пожежної безпеки та користування приладами опалення у побуті, за згодою власників оглядалися прилади опалення, надавались практичні поради із усунення виявлених недоліків в їх експлуатації. При підведенні підсумків проведеного заходу Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина подякувала представникам Служби із надзвичайних ситуацій та курсантам Вінницького пожежного училища за участь у проведенні пожежно – профілактичної роботи у громаді.
08 Грудня, 2021 р., 10:15
   З 19 грудня в Україні стартує ініційована Президентом України Програма підтримки бізнесу, який зазнав втрат під час карантину.  Мета Програми - цільове фінансування бізнесу від держави шляхом надання підтримки громадянам України. Державна підтримка складе не менше 3 млрд грн у 2021 р. Планується надалі збільшення фінансування в залежності від участі громадян у Програмі.   Термін дії Програми – 1 рік (з 19.12.2021 до 18.12.2022). Участь у програмі приймають всі громадяни України, які досягли 18 років. Виплати отримають усі повнолітні громадяни України, які мають повний  курс вакцинації, незалежно від того, коли вони робили такі щеплення.  Обов’язковою умовою участі для громадян – є...
08 Грудня, 2021 р., 09:48
Снігопади та випадання снігу з дощем при низькій температурі і ураганному вітрі є найпідступнішим явищем в зимовий час. Аби не потрапити у небезпеку, слідкуйте за повідомленнями Гідрометцентру та застереження щодо зміни погодних умов на сторінці Головного управління ДСНС України у Вінницькій області. Якщо ви почули оголошення щодо штормового попередження на території області, про можливі хуртовини або збільшення кількості опадів,  необхідно обмежити перебування та пересування вулицями, створити необхідний запас продуктів, води і палива. Якщо вас застала хуртовина:..
07 Грудня, 2021 р., 12:11
Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, інформує про виявлення фальсифікату лососевої ікри.  Фальсифікат розповсюджується не тільки на ринках та в місцях стихійної торгівлі але й офіційних мережах супермаркетів без будь-яких документів про якість продукції. Найбільш розповсюдженими видами фальсифікату на сьогоднішній день є металеві банки під виробника з Росії ООО «Ниваагропродукт». Прохання до мешканців Війтівецької громади врахувати вказану інформацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь