Новини

22 Грудня, 2021 р., 11:07
     Напередодні новорічно-різдвяних свят Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади спільно із Хмільницьким районним управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області звертається до громадян з нагадуванням про необхідність дотримання основних правил профілактики харчових отруєнь. Неприємні відчуття у шлунку, кишкові розлади, переїдання і харчові отруєння є найтиповішими наслідками тривалих святкувань. Масна їжа, велика кількість солодощів та алкогольні напої провокують виникнення важких захворювань як з боку шлунково-кишкового тракту, так і з боку серцево-судинної системи. Для того, щоб свята залишили по собі лише приємні спогади, в жодному разі не нехтуйте наступними правилами приготування, споживання та зберігання продуктів:..
21 Грудня, 2021 р., 15:59
   Профільні депутатські комісії Війтівецької сільської ради розглянули та обговорили 21 грудня проєкти програми соціально – економічного розвитку та бюджету Війтівецької громади на 2022 рік. Із інформаціями щодо вказаних питань виступили заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Любов Гамак та начальник фінансового відділу сільської ради Інна Бонсевич. Чергова сесія сільської ради на якій буде розглянуто ці та інші важливі питання життєдіяльності територіальної  громади буде проведена 23 грудня. Варто зауважити, що майданчиком для обговорення важливих сесійних питань став місцевий Центр активності громадян.
20 Грудня, 2021 р., 12:40
  День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят для малечі та дорослих. Це свято добра, щедрості, милосердя. На нього чекають мільйони людей в усьому світі, адже окрім подарунків воно приносить в кожну оселю радість, надію і любов. Щоб усе це обов’язково відчули діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, подбала служба у справах дітей Війтівецької сільської ради за дорученням сільського голови Станіслави Ядвіжиної. 17 грудня солодкі подарунки було передано дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які є під опікою громадян Війтівецької громади. Сподіваємося, що окрім подарунків, кожна дитина отримала гарний настрій та приємні враження, які запам’ятаються надовго, та ще раз переконалась, що дива трапляються.
17 Грудня, 2021 р., 16:48
Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади! Щиросердно   вітаю вас з Днем Святого Миколая Чудотворця – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке уособлює в собі добро, щедрість і справедливість. У цей день маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Знаючи про це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки. А ми, шановні дорослі, пам’ятаймо, що кожен з нас є своєрідним помічником Миколая. Освятімося найкращими людськими чеснотами, чистими помислами і благочестям. Поділімося своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з ближніми, допоможімо їм відчути радість свята аби цього справді казкового дня Святий Миколай завітав до кожної дитини. Нехай цьогорічне свято запам'ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає наші родини і у кожній оселі панують добробут та злагода. Веселих вам свят! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина.
17 Грудня, 2021 р., 12:06
    На порозі Новорічні та Різдвяні свята. А яке ж свято без прикрашеної ялинки, хлопавок та бенгальських вогнів? Багаторічний досвід свідчить, що більшість надзвичайних ситуацій, зокрема пожеж, що виникають під час святкування Нового року, трапляється через недотримання елементарних вимог безпеки при влаштуванні новорічної ялинки, через необережність під час використання різноманітних піротехнічних виробів та власну недбалість. У зв’язку з цим Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади нагадує основні вимоги правил пожежної безпеки при влаштуванні Новорічної ялинки:..
16 Грудня, 2021 р., 16:12
ГУ ДПС у Вінницькі області  з метою здійснення комплексу підготовчих робіт, направлених на виконання Плану заходів із забезпечення впровадження Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць територіальних громад в діяльності міністерств, інших центральних та місцевих органів виконавчої влади затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28.10.2021р. №1340-р, повідомляє наступне...
14 Грудня, 2021 р., 15:59
 14 грудня в Центрі активності громадян відбувся цікавий комунікативний захід, організований Війтівецькою сільською радою спільно із Програмою EGAP. За ініціативою партнерів з програми активні мешканці громади, а це представники молодіжної ради, освітяни, старости сіл, працівники центру культури  та дозвілля і публічної бібліотеки, мешканці різних сіл територіальної громади обговорювали проблеми, а також вчилися проєктувати можливі варіанти їх вирішення, творили цікаві ідеї. Головне - брали активну участь в обговоренні сьогодення громади і у цьому їм допомагали експерт Програми EGAP у Вінницькій області Дарія Радзіковська та комунікаційниця ГО "Подільська агенція регіонального розвитку", голова координаційної ради Спілки ІГС "Місто змістів" з Вінниці Галина Сегеда. Цей захід - один із перших, що започатковані сільською радою та Програмою EGAP для формування та розвитку громадянського середовища в громаді. Тож, запрошуємо активних та небайдужих мешканців громади долучатися до непростої, але цікавої історії розвитку нашої громади.
14 Грудня, 2021 р., 09:15
14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відповідно до Указу Президента України від 10 листопада 2006 року. Чому ж саме 14 грудня вибрано для вшановування учасників ліквідації ? Справа в тому, що 30 листопада 1986 р. було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, а 14 грудня в газеті «Правда» надруковано повідомлення про те, що держкомісією був прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд. Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називають цей день Днем ліквідатора. Ще в 1986 р. учасники ліквідації зібралися разом, щоб відзначити свою першу перемогу. У 1994 р. громадські організації чорнобильців України звернулися з листом до керівників держави, у якому запропонували заснувати в календарі день учасників ліквідації чорнобильської катастрофи. Тоді офіційне рішення не було прийнято, але ліквідатори самостійно почали відзначати цю дату. Святкування було офіційно дозволено, від різних силових структур виділялася почесна варта, покладалися вінки від керівників держави, іноземних посольств і громадських організацій, але деякий час, а саме до 2006 року було відсутнє визнання цього дня на державному рівні. Варто зауважити, що у ліквідації катастрофи на ЧАЕС брали участь більше 650000 людей з усього Радянського Союзу, з яких більше половини представляли тодішню УРСР. 
13 Грудня, 2021 р., 17:01
Постановою № 1272 від 9 грудня 2021 року Кабмін затвердив: Порядок надання допомоги в рамках Програми "єПідтримка"; Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання допомоги в рамках Програми "єПідтримка". Хто є отримувачем допомоги?..
10 Грудня, 2021 р., 15:32
   На території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С. Зулінського, 9) із 19 грудня почне працювати Садиба Подільського чарівника. На гостей чекає багато розваг, приємних сюрпризів і подарунків. У зоопарку маленькі відвідувачі зможуть подивитися на звірів, а ще стати учасниками святкового дійства з чарівником, феями та казковими героями. На території Садиби можна прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною дванадцяти місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні «Сани з оленем», відпочити на майданчику з чарівною парасолькою і, власне, завітати до будинку Подільського чарівника. Садиба Подільського чарівника на території Подільського зоопарку є складовою проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля» . Відвідини Садиби Подільського чарівника, а також уся святкова програма, - безплатна для відвідувачів Подільського зоопарку. Потрібно тільки купити квиток у зоопарк, адже ці кошти спрямовуються на утримання та харчування тварин. Для дітей дошкільного віку, учнів та студентів вартість вхідного квитка - символічна. Садиба Подільського Чарівника працюватиме до 19 січня. До цього дня у Подільському зоопарку також триватимуть святкування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь