Новини

29 Грудня, 2021 р., 11:16
  Загальноосвітню школу села   Війтівці  визначено переможцем конкурсу «Технологічне Майбутнє  Вінничини».   Школа отримає 10 комплектів з робототехніки  для учнів та 1 ноутбук, доступ до навчальних програм   з  основ робототехніки , програмування , розробки  web-сайтів та мобільних додатків. Також учні зможуть підвищити рівень компетентності  з розмовної англійської мови.
29 Грудня, 2021 р., 10:57
 Новорічно-різдвяні свята звично для нас стають тим  часом, коли хочеться  створити приємність не лише собі, а й ближньому. Власники магазину «Едісон» та мережі  кав`ярень  «Монте-Крісто» підприємці Олександр  Найчук  та Надія Міщенко виявили ініціативу та привітали з прийдешніми святами одиноких осіб похилого віку у селі Качанівка, які перебувають на обслуговуванні у Центрі надання соціальних послуг Війтівецької сільської ради вручивши їм продовольчі набори.
28 Грудня, 2021 р., 11:40
     Дорогі друзі! Шановні жителі Вінниччини!  Вітаю вас із Новим роком і Різдвом Христовим! Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом і згуртував. Ми навчилися жити та працювати, допомагаючи один одному, і спільно долати труднощі.  Нехай же новий рік буде для кожного щедрим і вдалим! Вірю, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Бажаю усім щастя та достатку, любові та натхнення, мудрості й гідності!  Здоров’я вам,  родинного тепла та здійснення мрій! Божого благословіння! З повагою голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий
28 Грудня, 2021 р., 11:19
З 01.01.2022 року набирають чинності положення абзацу четвертого п.61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України згідно з яким фізичні особи-підприємці, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ – IV груп, зобов’язані застосовувати РРО та/або ПРРО для здійснення розрахункових операцій.  Платники І групи Єдиного податку з 01.01.2022р. не зобов’язані реєструвати та застосовувати РРОПРРО. Суб’єкт господарювання самостійно, виходячи з власних потреб, обирає вид РРО (програмний таабо класичний), засобами якого здійснюється реєстрація розрахункових операцій...
28 Грудня, 2021 р., 10:42
     Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 29.12.2021 р.   з 08.00 до 17.00 години буде відключено електроенергію у селі  Дібрівка по вулиці Хмільницька за адресами 1,10,10А,11,12,13,14,15,16,16А,17,18,19,1А,2,20,21,22,25,26,27,3,4,5,6,7,8,8А,9.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
28 Грудня, 2021 р., 10:25
   Другий  тиждень  поспіль  в закладах  освіти Війтівецької сільської територіальної громади  проводяться   святкові  заходи  новорічно-різдвяного  циклу.  Педагогічні працівники підготували для дітей цікаву  новорічно - розважальну програму.  До свят діти  отримали  солодкі  подарунки  від сільської  голови  Станіслави Ядвіжиної  та  народного депутата  України  Петра Юрчишина
24 Грудня, 2021 р., 09:39
Дорога християнська родино! Різдво Христове – одне із найважливіших свят для християн усього світу. Це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Чудо народження Сина Божого єднає людей у радості, сповнює душі благими намірами та надихає на милосердя. Нехай Господь береже кожного, ваші сім’ї, родини, множить радість та добро, а прийдешні свята принесуть усім Божі та земні щедроти! Нехай дорогу у майбутнє осяває яскрава Різдвяна Зірка! Світла вам і радості! Благодатного веселого Різдва! Щиро бажаю, щоб це Свято завітало до вас колядками та щедрівками, зігріло душевним теплом, добротою і любов’ю ваших рідних. Нехай це Свято стане початком дороги в новий щасливий рік, який пройде під знаком миру, добра та поваги до ближнього, буде роком багатим на чисті помисли, нові здобутки і приємні події. З найкращими побажаннями, сільський голова Станіслава Ядвіжина
23 Грудня, 2021 р., 12:03
    23 грудня  відбулася 24 чергова сесія Війтівецької сільської ради 8 скликання. В ході пленарного засідання депутатами було затверджено  Програму соціально – економічного розвитку та Бюджет громади на 2022 рік та комплексну Програму благоустрою населених пунктів. За поданням сільського голови та результатами проведеного громадського обговорення з дотриманням вимог чинного законодавства сільською радою було затверджено  старосту Дібрівського  старостинського  округу, нею стала мешканка громади Сидоренко Оксана Геннадіївна. Також створено кадровий резерв Війтівецької сільської ради та затверджено порядок його формування, прийнято ряд рішень із земельних питань за зверненнями громадян та суб’єктів господарювання. Сільською радою було також прийнято рішення про  участь у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» у 2022 році, яке покликано за допомогою залучення коштів обласного бюджету вирішити деякі нагальні питання соціально – економічного розвитку громади.
22 Грудня, 2021 р., 16:33
   У рамках заходів, спрямованих на протидію COVID-19 та боротьбу з його наслідками під час навчального процесу у закладах середньої освіти, в Україні запроваджено проєкт «Ноутбук кожному вчителю». 22 грудня у приміщенні Вінницької облдержадміністрації представники територіальних громад області отримали першу партію ноутбуків, придбаних за кошти цільової субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Серед перших отримувачів відповідних сертифікатів та комп’ютерної техніки були і представники  Війтівецької територіальної громади. Варто зауважити, що з місцевого бюджету на закупівлю 13 ноутбуків для вчителів шкіл громади сільською радою було виділено кошти співфінансування в сумі більше  26 тисяч гривень.
22 Грудня, 2021 р., 11:14
    З 1 січня 2022 року стане обов’язковим застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку другої-четвертої груп, які проводять готівкові розрахунки. ГУ ДПС України інформує: відповідно до Закону України від 30.11.2021 № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень», з 01.01.2022 року набирають чинності зміни до Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».Так:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь