Новини

11 Січня, 2022 р., 11:27
Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про виявлення речовин афлатоксинів (В1=15,7; загальна кількість = 19,9 мкг/кг-ppb) в смажених фісташках у шкарлупі, що експортувалися з Туреччини через Болгарію для реалізації на території України. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
10 Січня, 2022 р., 16:47
   На Вінниччині завершився перший етап конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 рік. Загалом для участі у ньому було подано 173 проєкти. Після схвалення на місцевому рівні 141 проєкт від 58 територіальних громад перейшов на другий обласний етап. До 14 січня вони мають пройти аналіз на відповідність технічним вимогам та комплектність. Після оцінювання фахівцями-експертами  проєкти передадуть Експертній раді, яка й визначить переможців. Проведення конкурсу обласної Ради «Комфортні громади» у два етапи - це одне з цьогорічних нововведень. Крім того, змінився й обсяг співфінансування проєктів-переможців із обласного бюджету...
10 Січня, 2022 р., 12:34
   Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають...
10 Січня, 2022 р., 12:33
Тривалий час працівники сфери обслуговування, кафе, ресторанів, готелів використовують так звані пластикові прозорі захисні маски. Насправді нічого спільного із засобом індивідуального захисту такі предмети не мають.Про пластикові прозорі «маски» не згадується в жодному документі, що регулює протиепідемічні правила (https://bit.ly/32W2R7P). Натомість необхідно використовувати захисні медичні маски чи респіратори, які повністю закривають ніс та рот. Фактично, люди, які використовують такі пластикові «маски», не мають жодного ефективного засобу індивідуального захисту. Це пов’язано з тим, що такі засоби не щільно прилягають до обличчя, а, відповідно, не захищають від інфікування інших та не убезпечують від зараження того, хто носить такі «маски». Закликаємо працівників сфери обслуговування турбуватись про себе й своїх відвідувачів та використовувати ефективні засоби індивідуального захисту.
05 Січня, 2022 р., 10:51
    У середу, 5 січня 2022 року, розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 22 січня. Кожен охочий зможе зареєструватися на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти - йдеться в повідомленні МОН України. Як зазначили у Міністерстві освіти, часть у пробному тестуванні дає змогу учасникам:..
05 Січня, 2022 р., 10:39
Головне управління  Державної податкової служби  у Вінницькій області звертає увагу фізичних осіб – підприємців – платників єдиного  податку першої групи, що відповідно до положень Податкового кодексу вони звільнені від обов’язку застосовувати реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій при здійсненні господарської діяльності. Тобто зазначена категорія ФОП, яка здійснює виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на  ринках та/або провадить  господарську  діяльність з надання побутових послуг населенню і не використовує працю найманих осіб, з 01 січня 2022 року не застосовує РРО/ПРРО та не веде облік товарних запасів. 
05 Січня, 2022 р., 10:34
     Головне управління  Державної податкової служби у Вінницькій області звертає увагу, що Постановою Кабінету Міністрів України внесено зміни до постанови №1336. Зокрема, підприємці платники єдиного податку, що провадять роздрібну торгівлю на території села мають право здійснювати розрахунки без застосування РРО/ПРРО, але з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій, крім випадків:..
04 Січня, 2022 р., 15:50
    Для бустерної дози перевагу надаватимуть м-РНК-вакцинам – Moderna або Comirnaty/Pfizer, за такими схемами: перші дві дози Moderna або Pfizer + бустер Moderna або Pfizer; перші дві дози AstraZeneca (Covishield, SKBio) + бустер Moderna або Pfizer;  перші дві дози CoronaVac + бустер Pfizer; перші дві дози за змішаною схемою + бустер Moderna або Pfizer. За відсутності мРНК-вакцин бустерну дозу можна зробити іншою вакциною згідно з дозволеними в Україні схемами. Для отримання бустерної дози можна записатися на щеплення у будь-який пункт чи центр вакцинації від COVID-19. Перелік та контакти на vaccination.covid19.gov.ua/list або за телефоном 0 800 60 20 19.
30 Грудня, 2021 р., 09:53
 Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! Щиросердечно вітаю Вас зі світлими і радісними святами – з  Новим роком та Різдвом Христовим! Відходить у минуле ще один рік нашої історії – неоднозначний та складний, події якого запам’ятаються на все життя. Цей період був сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат. Та попри всі труднощі ми змогли гідно прожити цей важкий час. Щодня долали сумніви і негаразди, здобували свої маленькі перемоги. Минулий рік збагатив нас чималим досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього. У переддень Нового 2022 року хочу побажати всім миру, злагоди та віри. Віри в себе, у людей, в процвітання нашого краю, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Адже тільки  разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів. Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої територіальної громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще. Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Нехай у Новий рік в усіх нас будуть  чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких. Добра Вам, Вашим родинам, Господнього Благословення на многії і благії літа! З Новим роком та  Різдвом Христовим! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина
29 Грудня, 2021 р., 11:26
    Незабаром Новорічні та Різдвяні свята, що принесуть до кожного будинку радість і надію, зміни на краще в житті. Щоб наслідки від пожежі нікому не затьмарили свята, необхідно дотримуватися певних вимог пожежної безпеки. Такі вимоги є і до новорічних ялинок, ялинкових прикрас та інших виробів, які використовуються під час святкування Нового Року і Різдва...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь