Новини

01 Лютого, 2022 р., 10:53
Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) в рамках реалізації проєкту «Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП)» продовжує проводити серію дискусійних онлайн мітапів з кращих практик аграрного виробництва. Наступний онлайн мітап відбудеться 3 лютого 2022 року о 10 годині онлайн (ZOOM-платформа) за темою «Кращі агропрактики у птахівництві». До участі у мітапі запрошуються усі зацікавлені особи.  Щоб взяти участь у заході необхідно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/jRErvnHvnGe5Kn1B9. Посилання для підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам
31 Січня, 2022 р., 18:27
     Сьогодні, 31 січня, набирає чинності наказ про розширення переліку організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19. Нові категорії працівників будуть відсторонені від роботи, якщо не зробили обов’язкове для них щеплення від COVID-19. Це співробітники:..
28 Січня, 2022 р., 17:11
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 02.02.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції та лініях електропередач, з 08.00 до 17.00 години буде відключено електроенергію у селі Качанівка по вулицях Гагаріна, І. Богуна, Пушкіна, Перемоги та селі Семки по вулицях Шевченка, Польова, Матросова, І. Франка.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
28 Січня, 2022 р., 13:22
     29 січня в Україні на загальнодержавному рівні відзначається річниця бою під Крутами, котрий для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. 29 січня 1918 року на залiзничнiй платформi в Крутах перебувало до 520 українських воякiв, юнакiв і студентiв, озброєних 16 кулеметами та однією гарматою. Росіяни вдесятеро переважали, мали бронепотяг та артилерію. Військами УНР під Крутами командував Аверкій Гончаренко. Завдяки вигідній позиції і героїзму, українцям вдалося завдати росіянам значних втрат і стримати наступ до темряви. Потім, під тиском ворога, українські бійці організовано відступили до ешелонів і вирушили в бік Києва, руйнуючи за собою залізничні колії. Але одна студентська чота – 27 хлопців, заблукавши у темряві, повернулися до станції Крути, яка на той час уже була зайнята більшовиками. Вони потрапили в полон. Хлопців катували, а потім стратили. Згодом майже всіх героїв поховали на Аскольдовій могилі у Києві...
28 Січня, 2022 р., 12:44
   28 січня відбулася чергова сесія Війтівецької сільської ради 8 скликання. Депутатами було розглянуто та затверджено Програму благоустрою населених пунктів громади у новій редакції, заслухано звіт  про здійснення державної регуляторної політики, внесено необхідні зміни до бюджету громади, а також розглянуто ряд питань за зверненнями юридичних та фізичних осіб. З усіх питань порядку денного пленарного засідання прийнято відповідні рішення.
28 Січня, 2022 р., 09:35
Війтівецька сільська рада та Головне управління  ДПС у Вінницькій області нагадує, що плата за землю - це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності. Платники плати за землю (крім фізичних осіб) щороку,  станом на 01 січня, самостійно обчислюють належну до сплати суму податку і не пізніше 20 лютого поточного року подають до відповідного контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію. Звертаємо увагу, що в декларації річна сума платежу розбивається на рівні частки за місяцями. Подання такої декларації звільняє від обов’язку подання щомісячних декларацій. Разом з першою декларацією  подається витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, а надалі такий витяг має подаватися лише у разі затвердження нової нормативної грошової оцінки землі. Разом з тим, платники  мають право подавати звітну декларацію щомісячно не пізніше 20 числа місяця, що настає за звітним. В такому випадку вони звільняються від обов’язку подання податкової декларації не пізніше 20 лютого поточного року. За нововідведені земельні ділянки або за новоукладеними договорами оренди землі платник має подати декларацію протягом 20 календарних днів місяця, що настає за місяцем в якому було набуто право власності чи користування. Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади, закликаємо вас сумліно виконувати громадянський обов"язок та вчасно сплачувати за володіння та користування земельними ділянками !
27 Січня, 2022 р., 16:30
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок, 01.02.2022 р.  у зв"язку із виконанням ремонтних робіт на обладнанні підстанції, з 08.00 до 17.00 години буде відключено електроенергію у селі Мар"янівка по вулиці Центральна .  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
25 Січня, 2022 р., 17:15
Наразі в державі відбувається реформа шкільного харчування, ініційована першою леді України Оленою Зеленською. З 1 січня 2022 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України про затвердження норм та порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, в усіх закладах освіти  Війтівецької  територіальної громади  діти харчуються  за новими стандартами. Зокрема, в блюдах збільшено кількість  свіжих сезонних  овочів та фруктів, але обмежено кількість солі, цукру, рослинних  та  тваринних жирів. Меню кожного закладу освіти  погоджено  Хмільницьким   районним  управлінням Держпродспоживслужби. Зміни у харчуванні  дітей - це не лише оновлене меню, а й модернізація застарілих харчоблоків. Тому, у нашій громаді за ініціативи сільського голови  Станіслави Ядвіжиної та сприяння сільської ради в минулому році було відремонтовано   шкільні харчоблоки, встановлено системи фільтрації води  та оновлено обладнання у школах сіл Війтівці та Качанівка. Тож на сьогодні у Війтівецькій територіальній громаді проводиться системна робота із організації безпечного харчування в закладах освіти у відповідності до сучасних вимог.
21 Січня, 2022 р., 12:38
До уваги мешканців Війтівецької територіальної громади ! КП "Війтівецький господар" Війтівецької сільської ради повідомляє графік вивезення сміття від приватних будинковолодінь, розташованих у населених пунктах громади. Також звертаємось до власників приватних будиноковолодінь із закликом вчасно здійснювати оплату за надану підприємством послугу по вже укладених договорах та укласти договори на надання такої послуги, тими особами хто ще цього не зробив.  Вчасність оплати за  надану комунальним підприємство "Війтівецький господар" послугу із вивезення сміття сприятиме фінансовій спроможності підприємства забезпечувати чистоту і порядок біля ваших осель. Тож, давайте спільно робити нашу громаду чистішою !
21 Січня, 2022 р., 11:26
  21 січня, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося чергове засідання виконавчого комітету Війтівецької сільської ради.  На засіданні, зокрема було розглянуто фінансові плани комунальних підприємств  на 2022 рік, визначено місця розміщення тимчасових об"єктів для здійснення дрібнороздрібної пересувної торгівлі, визначено переліки об"єктів та видів громадських робіт, що будуть виконуватись порушниками на яких накладено стягнення судом. Також було розглянуто ряд питань за зверненнями громадян. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь