Новини

01 Листопада, 2021 р., 17:03
Незабаром у Війтівецькій територіальній громаді відкриється Центр активності громадян.  Це сучасний громадський простір, який створюється з метою надати активним мешканцям  можливість гуртуватися при потребі обговорення тих чи інших питань життєдіяльності громади, колективно творити та обговорювати  ідеї. Словом, бути своїми серед своїх, говорити та чути одне одного і діяти спільно. Цей простір - це майданчик для творчості та яскравої самореалізації, його створення - значний здобуток на шляху творення свідомого громадського середовища у громаді. Створення Центру активності стало можливим завдяки участі Війтівецької сільської ради у реалізації швейцарсько – української програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)», що фінансується Швейцарською конфедерацією з розвитку і співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge протягом 2019 – 2023 років. Активним учасником та партнером Війтівецько сільської ради  у реалізації вказаного проєкту  є  ТОВ «Хмільницьке» Агропромхолдингу Астарта – Київ. Саме завдяки допомозі партнерів громада в чергове отримає цікавий, якісно облаштований об’єкт. 
01 Листопада, 2021 р., 16:36
Шановні водії та працівники автотранспорту ! Туман - це природне явище, що досить часто спостерігається восени.  Особливо густий туман накопичується у низинах, біля річок, де видимість досягає менше 100 м.   В результаті різкого обмеження видимості збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод на дорогах. П А М ' Я Т А Й Т Е  :..
28 Жовтня, 2021 р., 09:24
28 жовтня Україна відзначає 76-ту річницю вигнання нацистських окупантів із України. В цей день вшановують українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів, будучи в лавах Червоної армії або Української повстанської армії. Вигнання нацистів з українських територій стало можливим завдяки масовій участі українців у лавах як Червоної армії, так і українського визвольного руху (ОУН та УПА). Український вимір Другої світової війни – це боротьба на всіх фронтах і театрах воєнних дій: не тільки на Східному фронті, а й в лавах руху опору інших країн, арміях союзників, що воювали в Італії і Франції, на Далекому Сході та на Тихоокеанському театрі воєнних дій. Ми маємо пам’ятати усіх. Вигнання нацистів з України стало можливим завдяки об’єднанню зусиль всієї антигітлерівської коаліції та визвольних антинацистських рухів. Спільна перемога не була б можливою без спільних зусиль. На боці антигітлерівської коаліції на фронтах Другої світової війни боролося українців більше, ніж, наприклад, британців. Сукупні людські втрати України склали значно більше, ніж втратили у цій війні Велика Британія, Сполучені Штати Америки, Польща, Канада та Франція. Вигнання нацистських поневолювачів не принесло Україні спокою і свободи, а обернулося поверненням комуністичного терору, масовими депортаціями, переслідуванням інакодумців. Вигнання нацистів стало вагомим кроком до здобуття Україною Незалежності. Досвід боротьби із нацизмом вчить, що війна завжди закінчується у столиці агресора.
27 Жовтня, 2021 р., 16:49
   Міністерство цифрової трансформації України запустило “Гід з державних послуг” – інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Сьогодні на згаданому онлайн-порталі доступна інформація про 1 170 послуг — місце та строки їх надання, вартість, необхідні для отримання документи та спосіб оскарження результатів. Онлайн-портал постійно оновлюється і невдовзі тут буде розміщено інформацію про 100 % державних послуг, які надаються в Україні. Послуги розподілено за 17 категоріями (залежно від сфери діяльності) та 36 життєвими подіям. “Гід з державних послуг” — це офіційне джерело інформації. Якщо орган виконавчої влади чи місцевого самоврядування під час надання певної послуги вимагатиме документ, про який не згадано на онлайн-порталі, посилання на “Гід з державних послуг” є аргументом для громадян не надавати відповідні документи. “Гід з державних послуг” передбачає зворотний зв’язок для випадків, якщо користувач не знайшов інформацію про певну послугу чи виявив помилку в наявній інформації. Зворотний зв’язок дасть змогу покращити сервіс, виявити проблемні напрямки та найбільш популярні послуги.
27 Жовтня, 2021 р., 16:39
Нові правила міжрегіональних перевезень, залежно від рівня епіднебезпеки, в якому перебуває регіон, набули чинності 21 жовтня. Для користування міжрегіональним транспортом у регіонах із жовтим та червоним рівнем епіднебезпеки потрібно мати один із вказаних документів:..
26 Жовтня, 2021 р., 16:42
           Війтівецька сільська рада оголошує про початок Першого етапу конкурсу проєктів (ідей) під назвою «Комфортні громади», ініціатором проведення якого є Вінницька обласна рада. Завданням конкурсу є активізація участі територіальних громад у вирішенні своїх соціальних та економічних проблем. Напрямками проектів, які можуть бути поданні на конкурс  є:..
26 Жовтня, 2021 р., 12:28
 26 жовтня 2021 року поліцейським офіцером  Війтівецької територіальної громади проведено рейд з питань дотримання карантинних заходів в закладах торгівлі сіл Семки, Качанівка, Війтівці. В ході перевірки було проведено профілактичні бесіди з працівниками торгівлі щодо дотримання карантинних обмежень. Порушень під час рейду не виявлено.
26 Жовтня, 2021 р., 12:03
     З 18 по 24 жовтня 2021 року в Україні з коронавірусною хворобою було госпіталізовано 33 551 людина, з яких 31 493, або 94%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи MedData. Нагадаємо, що вакцини захищають від важкого перебігу, госпіталізації та смерті від COVID-19. Втім слід пам’ятати, що найкращий захист вибудовується через 14 днів після отримання 2-ї дози вакцини. В Україні поступово збільшується охоплення вакцинацією від COVID-19 літніх людей, які найбільше ризикують тяжко перехворіти та померти від цієї хвороби. На 25 жовтня 2021 року хоча б однією дозою антиковідної вакцини щеплено 25%, або 2,25 млн осіб, віком 60+, дві дози отримали 20%, майже 1,8 млн...
26 Жовтня, 2021 р., 09:24
     Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! Центр безпеки громадян  нагадує та застерігає - найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє порушення тяги в димових та вентиляційних каналах. Від їх справності та належної роботи залежить Ваша безпека, життя та здоров`я! Чадний газ не має ні запаху, ні кольору, ні смаку, надзвичайно отруйний, смертельно небезпечний. При несправних димоходах та вентканалах шкідливі продукти горіння не виводяться назовні, накопичуються в приміщенні. Вимоги безпечної експлуатації димових і вентиляційних каналів житлових і громадських будинків визначені Правилами безпеки систем газопостачання. Згідно чинного законодавства відповідальність за стан димових та вентиляційних каналів у багатоквартирних житлових будинках покладається на керівників житлово-експлуатаційних організацій, голів житлових кооперативів, ОСББ, у приватних будинках - на власників...
22 Жовтня, 2021 р., 16:36
     Всеукраїнська асоціація громад  на потребу малих та середніх агровиробників у отриманні додаткових знань та навиків щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері (незаконного протиправного заволодіння земельними ресурсами та похідними благами), що стало надзвичайно актуальним у зв'язку з децентралізацією повноважень та активізацією ринку земель сільськогосподарського призначення, пропонує ефективну експертну підтримку та допомогу в рамках реалізації проєкту з підтримки діяльності Громадської антирейдерської платформи, що впроваджується в рамках «Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)». Для посилення інституційної спроможності та підвищення кваліфікації в галузі застосування земельного законодавства щодо протидії аграрному рейдерству, асоціація запрошує доєднатися до онлайн-тренінгу малих та середніх агровиробників Війтівецької територіальної громади. Під час тренінгу будуть опрацьовані:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь