Новини

21 Вересня, 2021 р., 12:07
З настанням холодної пори року багато людей використовують для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми. Адже вони на початку опалювального сезону не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає. Щоб застерегти від можливих наслідків несправності пічного опалення необхідно виконувати правила пожежної безпеки:
20 Вересня, 2021 р., 10:46
  Закон (проект № 5248) "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо переходу прав на земельну ділянку у зв`язку з переходом прав на об'єкт нерухомого майна, який на ній розміщено" направлено на підпис Президенту. Закон усуває прогалини у правовому регулюванні питань, пов'язаних з оформленням і переходом прав на земельну ділянку у разі набуття права власності на нерухоме майно (житловий будинок, будівлю або споруду), що розміщені на ній. Також законом встановлено...
18 Вересня, 2021 р., 09:53
   За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації. у виробничому сезоні 2021 року планується робота шести цукрових заводів. На даний час запрацювали 4 з них: ТОВ „Цукорагропром”, ВП „Жданівський цукровий завод”, ПрАТ „ПК „Поділля”, ВП „Крижопільський цукровий завод”, ТОВ ПК „Зоря Поділля”, ВП „Гайсинський цукровий завод”, ТОВ АК „Зелена Долина”, ВП „Томашпільський цукровий завод”. Плануються до запуску ТОВ „Іллінецький цукровий завод” та ТОВ „Юзефо-Миколаївська АПК” ВП „Михайлинський цукровий завод”.  Станом на 17 вересня 2021 року, цукровими заводами прийнято на переробку 165,8 тис. тонн буряка, перероблено - 133,6 тис. тонн буряка, вироблено - 19,8 тис. тонн цукру. Тож, побажаємо нашим цукроварам вдалого виробничого сезону та усяких гараздів.
17 Вересня, 2021 р., 17:10
Шановні рятівники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони! Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня рятівника! Це свято людей, які завжди допомагають тим, хто опинився у біді, людей, які допомагають запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, людей, які захищають здоров’я і життя людей та надають необхідну допомогу постраждалим. Бережіть рідних і не будьте байдужими до інших людей! Зичу вам здоров'я, добробуту в родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.
15 Вересня, 2021 р., 17:16
Члени фермерського господарства, окрім тих, хто уклав трудовий договір з роботодавцем, є самостійними платниками єдиного внеску. Головне управління ДПС у Вінницькій області нагадує, що відповідно до п. 5 прим. 1 частини першої ст. 4 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами і доповненнями (далі – Закон № 2464) члени фермерського господарства, окрім осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах, визначено платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок). Такі платники зобов’язані стати на облік в контролюючих органах як платники єдиного внеску.
15 Вересня, 2021 р., 16:13
У дитини до 14 років змінились облікові дані: як внести зміни до облікової картки фізичної особи – платника податків та отримати її.   Головне управління ДПС у Вінницькій області інформує, що відповідно до п. 70.7 ст. 70 Податкового кодексу та п. 1 розділу IХ Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 (далі – Положення № 822) фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) за формою № 5ДР (далі – Заява) (додаток 12 до Положення).
15 Вересня, 2021 р., 09:59
Перш ніж вживати гриби подумайте - чи варто ризикувати своїм здоров’ям
14 Вересня, 2021 р., 14:18
Загрозу для здоров’я дітей, особливо для тих, хто потерпає від алергії, становлять оси (шершень, звичайна оса) і бджоли, змії, кліщі. При їх жаленні під шкіру вприскується отрута, від якої може виникнути місцева або загальна реакція. Ступінь отруєння після укусів бджіл залежить від кількості одночасних укусів, місця ураження та індивідуальної реакції організму до бджолиної отрути. Найнебезпечнішими є укуси ротової порожнини.
10 Вересня, 2021 р., 17:05
Шановні вчителі фізкультури, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість!           Сердечно вітаю вас та всіх мешканців громади із Днем фізичної культури і спорту, із святом, яке пропагує силу, здоров’я та здоровий спосіб життя.          Без сумніву, здоровий спосіб життя мешканців громади сприятиме нашому розвитку, здійсненню багатьох добрих справ та збереженню наших традицій.          Бажаю усім фахівцям галузі, і їхнім родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наснаги, рекордних спортивних та особистих досягнень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь