Новини

20 Серпня, 2021 р., 16:03
20 серпня 2021 року Війтівецька територіальна громада отримала власну символіку – герб та прапор. Відповідне рішення прийняла сільська рада. Із цієї нагоди з вітальним словом до депутатів звернулась сільський голова Станіслава Ядвіжина. Станіслава Зігмундівна зокрема зазначила, що: «У переддень 30 – ї річниці Незалежності України  у громаді відбулася непересічна подія, затверджено символіку, яка покликана допомогти сформувати  власне  обличчя громади, створити успішний територіальний бренд, стати  впізнаваною на теренах Вінниччини та  держави з поміж інших територіальних утворень. Прапор, який сьогодні замайорів над громадою понесуть у майбутнє наші діти, саме їм міцно тримати його в руках та розбудовувати громаду майбутнього». Після прийняття сільською радою відповідного рішення герб та прапор громади було урочисто внесено до сесійної зали. З нагоди 30 – ї річниці Незалежності України щирі слова вітань мешканцям громади прозвучали також із уст радника голови Хмільницької районної ради Зої Бонсевич. Зоя Григорівна вручила пам»ятні медалі Хмільницького району сільському голові Станіславі Ядвіжиній та депутату Вінницької обласної ради декількох скликань, раднику генерального директора ТОВ «Хмільницьке» Євгену Звєркову.  Почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації були врученні директору Качанівської середньої школи Клавдії Загородній та заступнику генерального директора ТОВ «Хмільницьке» Петру Сидоренку. З нагоди свята виконавчий комітет сільської ради також відзначив подяками окремих мешканців громади, працівників підприємств, установ та організацій  за професіоналізм та значний внесок у її розбудову. На завершення, під звуки урочистого маршу депутат сільської ради Анатолій Войцещук підняв прапор громади над приміщенням Війтівецької сільської ради поряд із Державним прапором України.
20 Серпня, 2021 р., 12:19
         20 серпня 2021 року на урочистій сесії Війтівецької сільської ради 8 скликання було затверджено рішення про місцеву символіку. Після офіційного прийняття рішення відбулося урочисте підняття прапора Війтівецької територіальної громади. Відео підняття прапора
20 Серпня, 2021 р., 11:49
        Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу , 25.08.2021 р.   з 08.00 до 17.00 години буде відключено електроенергію у селах Війтівці та Дібрівка. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
18 Серпня, 2021 р., 10:47
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує користувачам РРО, про необхідність повідомляти контролюючий орган  при виявленні будь-якої несправності РРО. Дана норма міститься в  Законі України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями. При цьому слід дотримуватися і термінів встановлених для надсилання повідомлень. Зокрема, при виявленні несправностей РРО, а також пошкодження засобів контролю – необхідно письмово або засобами телекомунікацій в довільній формі повідомити центр сервісного обслуговування протягом робочого дня, в якому виявлено несправності чи пошкодження...
18 Серпня, 2021 р., 10:44
Головне управління ДПС у Вінницькій області інформує, що з 01 вересня 2021 року розпочинається одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету. Скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть наступні категорії декларантів відповідно до абзацу першого  пункту 3 підрозділу 9-4 розділу ХХ Податкового Кодексу України (далі - Кодекс):..
17 Серпня, 2021 р., 16:55
      Із 04.06.2021 року набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено ряд документів:..
12 Серпня, 2021 р., 16:48
Міжнародний день молоді був встановлений Генеральною Асамблеєю ООН 17 грудня 1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, що відбулася в Лісабоні 8-12 серпня 1998 року. У той час як молодь складає одну чверть світової робочої сили, на неї припадає половина безробітних. Ринки праці зазнають труднощів із забезпеченням стабільної зайнятості з гарними перспективами для молодих людей, за винятком висококваліфікованих фахівців. Сьогодні у світі налічується майже 3 мільярди жителів у віці до 25 років. Більше півмільярда з них живуть в бідності. Понад 100 мільйонів дітей не відвідують школу. Щодня близько 30 тис. дітей вмирають від убогості. Щодня 7 тис. молодих людей заражаються ВІЛ / СНІДом. Тож, Генеральний секретар ООН закликав міжнародне співтовариство визнати взаємозалежність поколінь і вирішувати проблеми різного віку спільно. Джерело: Ділова мова
12 Серпня, 2021 р., 16:40
   Відповідно до Указу  Президента України від 18.05.2000 р. « Про впорядкування геральдичної справи в Україні», з урахуванням геральдичних, історичних, культурних, соціально-економічних та інших місцевих особливостей і традицій,   важливого значення символіки у процесі збереження історичної та культурної спадщини, утвердження місцевих звичаїв і традицій, Війтівецьким сільським головою було видано розпорядження про утворення робочої групи із розробки проєкту місцевої символіки. До складу робочої групи увійшли представники громадськості, вчителі історії місцевих шкіл, працівники  Центру культури та  дозвілля та Публічної бібліотеки громади. В результаті робоча групи  розглянула декілька проектів герба та прапора Війтівецької громади та направила остаточний варіант для проведення геральдичної експертизи до Українського геральдичного товариства у м. Львів. Вказаний проект отримав схвальний відгук науковців. Тож робоча група пропонуватиме його сільській раді до затвердження. В описі герба, зокрема зазначено, що...
11 Серпня, 2021 р., 16:18
 Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, інформує стосовно виявлення несанкціонованої генетично модифікованого рисового борошна (р35S та tNos), що присутнє у складі кондитерських виробів m&m’s та експортовано з Франції ( виробник: Mars Chocolat Franse, Haguenau Cedex) до України (отримувач: Raden FG WH Ukraine). Також є інформація стосовно вилучення від одержувачів напівфабрикатів та заготовок для випічки з Італії, що містять стабілізаторну добавку з Франції, що перевищує МRL для оксиду етилену, які експортувались з Італії (оптовик: Unigra s.r.l., Conselice) до України (отримувач: ТОВ «Мастер Мартіні Україна», вул. Здолбунівська, 3 А, м. Київ, 02081) та стосовно недостатніх записів щодо простежуваності м’яса механічного обвалювання, що експортувалось з Бельгії (виробник: Кірсо-Dаmасо N/V., Ооstrozebeke) до Польщі (одержувач: Маgnоlіа Рlus Sp.z.o.o., Сhelm), звідки надіслано до України (отримувач: ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Б. Хмельницького, 42, м. Луцьк, Волинська обл., 43016 холодильне збереження: вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл., 43000). Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
10 Серпня, 2021 р., 17:31
У Війтівецькій територіальній громаді святково зустрічають 30 річницю Незалежності України. Так, одним із заходів, виконавчим комітетом сільської ради визначено проведення у селах громади тематичних творчих концертів. Організацію забезпечує місцевий Центр культури та дозвілля. Як зазначає сільський голова Станіслава Ядвіжина – « проведення такого своєрідного святкового пісенного марафону селами громади покликано внести у повсякденне життя її мешканців часточку радості, допомогти хоч на хвилинку полишити повсякденні турботи та отримати задоволення від творчої роботи наших художніх колективів, привітати нашу рідну країну із 30 річницею Незалежності». Тож зустрічайте святкові концерти 10 серпня у селі Сулківка, 11 серпня у Терешполі, 18 серпня у Мар»янівці, 20 серпня у Качанівці. Святкуймо разом 30 річницю незалежності нашої країни!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь