Новини

05 Серпня, 2021 р., 12:36
Шановні жителі села Війтівці, дорогі земляки! Щиро вітаю вас із храмовим святом – Днем Почаївської ікони Божої Матері.У цей святковий день щиро дякую  всім жителям села, які своєю жертовною молитвою і підтримкою розбудовують громаду. Нехай Господь, бачачи працю ваших рук та чуючи вашу молитву, винагородить всіх вас і нехай ця нагорода сторицею знайде кожного, хто її заслужив. Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, нашої громади та нашої України! Зі святом! З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина
05 Серпня, 2021 р., 12:12
  5 серпня жителі  села Війтівці відзначають  храмове свято – День Почаївської ікони Божої Матері. Розпочалися святкові заходи  відправленням  служби  у місцевому  храмі, молитвою присутніх. Хресний хід територією храму очолив настоятель храму отець Георгій, після якого віряни були окроплені святою водою. Під час святкової проповіді отець Георгій  побажав миру, єдності та процвітання усій Україні, міцної віри, злагоди, здоров’я та всіляких благ жителям села. Загалом свято пройшло у  лагідній, затишній атмосфері.
05 Серпня, 2021 р., 11:45
    Завершуються фінальний етап проекту “JOURNEY” «Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості» , який реалізує Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування. Для молоді з малих міст та сільської місцевості, яка цікавиться розвитком власного бізнесу асоціація підготувала  цікаву ініціативу: Автобусний бізнес-тур "Кращі практики розвитку молодіжного підприємництва". Що передбачає тур:..
04 Серпня, 2021 р., 17:12
    Збільшені соціальні норми для розрахунку субсидії на окремі види послуг, які були запроваджені весною минулого року, будуть збережені і в наступному опалювальному сезоні для мешканців тих регіонів, які опиняться у «червоній» зоні карантину. «Навесні 2020 року, коли країна закрилася на карантин, були збільшені на 50 відсотків нормативи на житлово-комунальні послуги, зокрема, на електроенергію, газ для приготування їжі, підігрів води, адже люди знаходилися вдома, відповідно, витрачали більше цих ресурсів, а їхні доходи при цьому знизились», – зазначила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна. За її словами, незважаючи на те, що зараз вся Україна знаходиться у «зеленій» зоні, а доходи людей почали зростати, уряд передбачив продовження дії цього компенсаторного заходу для тих регіонів, які з початком опалювального сезону опиняться у «червоній» зоні у випадку нової хвилі коронавірусу.
04 Серпня, 2021 р., 17:07
    За інфоромацією Вінницької облдержадміністрації Голова ОДА Сергій Борзов інспектує роботу Центрів вакцинації в області.  Всього їх 33.  Задіяно 1007 медиків.  У кожному такому Центрі для першої дози щеплення сьогодні є вибір із двох вакцин: CoronaVac/Sinovac Biotech та Moderna. AstraZeneca та Comirnaty/Pfizer-BioNTech – для другої дози. «За останню добу в Україні кількість інфікованих коронавірусом зросла майже на тисячу - 984. На Вінниччині сьогодні 19 підтверджених випадків. Знову йде зростання. Вчора Вінницький обласний Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України на Київ відправив 30 зразків. Результатів підтвердження штаму Дельта ще немає. На жаль, статистика підтверджує те, що світ знаходиться на початку третьої хвилі пандемії коронавірусу», – повідомив Голова ОДА Сергій Борзов...
03 Серпня, 2021 р., 15:17
  Державний пілотний проєкт Мінсоцполітики дає шанс людям, що втратили роботу, кардинально змінити своє життя З 1 січня 2022 року в країні стартує державна програма «Рука допомоги», яка реалізується Міністерством соціальної політики в межах проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за підтримки Світового банку. І чим ближче до старту, тим більше у людей запитань...
03 Серпня, 2021 р., 12:39
 CoronaVac — це інактивована вакцина, що містить у своєму складі неактивний, «вбитий» вірус. За інформацією МОЗ Україна отримала вже 5 178 256 доз CoronaVac/Sinovac Biotech. Вже понад 1,678 млн українців вакцинувались безпечною та ефективною вакциною CoronaVac, яка запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя. Кожен може обрати найближчий пункт щеплення чи центр масової вакцинації, щоб щепитись. Повний перелік із адресами та телефонами можна знайти на сайті vaccination.covid19.gov.ua. У Війтівецькій територіальній громаді пункт вакцинації організовано у приміщенні амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Війтівці, що по вул. Жданова, 43 (телефон: (04338) 39 - 5 - 10 ). Також працює мобільна бригада кваліфікованих фахівців, які вакцинують організовані колективи людей , професійні групи та маломобільних громадян. Тож, не зволікайте - вакцинуйтесь та пам"ятайте, що небезпечний штам “Дельта” загрожує українцям.  Цей штам спричиняє складніший перебіг COVID-19. Країни ЄС починають посилювати карантинні норми та вводити нові обмеження. Щеплення проти COVID-19 ефективно запобігають тяжкому перебігу хвороби й рятують життя. За оперативними даними страждає  саме невакциноване населення.
02 Серпня, 2021 р., 15:39
   ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує фізичним особам – підприємцям, особам, які провадять незалежну професійну діяльність, та членам фермерського господарства (якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах), що вони є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Єдиний внесок встановлено у розмірі 22 відсотки до бази нарахування. Звертаємо увагу, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.  Звільняються від сплати єдиного внеску особи, які отримують пенсію за віком або за вислугою років, або є особами з інвалідністю та особи які досягли пенсійного віку з наступного місяця після набуття такого статусу. При цьому, до базового звітного періоду, за який сплачується єдиний внесок, включається місяць, в якому такі особи набули право на пільгу.
02 Серпня, 2021 р., 15:36
Головне управління ДПС у Вінницькій області нагадує, що відповідно до пункту 70.7 статті 70 Податкового кодексу України, у разі зміни даних (наприклад: зміна місця проживання (податкової адреси), зміна прізвища, ім’я, по батькові, тощо) фізичні особи, платники податків зобов’язані, подавати контролюючим органам відомості про зміну таких даних протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання до контролюючих органів Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (Форма № 5ДР)...
02 Серпня, 2021 р., 15:34
Головне управління ДПС у Вінницькій області нагадує, що довідка про доходи, яку зобов’язані надавати податкові агенти на вимогу платника податків, формується роботодавцем - податковим агентом у довільній формі. Утім, крім загальної інформації про фізичну особу, зокрема ПІБ, реєстраційного номеру облікової картки, періоду роботи тощо, обов’язково має включати наступну інформацію:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь