Новини

30 Липня, 2021 р., 16:49
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок , 03.08.2021 р.   з 08.00 до 17.00 години буде відключено електроенергію у селі Семки  по вулицях Жукова, І. Франка, Шевченка та у селі Українське по вулицях І. Франка, Кутузова, Некрасова, Лісова. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
30 Липня, 2021 р., 16:29
30 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Війтівецької сільської ради. На засіданні, з поміж іншого, було розглянуто питання про проведення на території Війтівецької територіальної громади заходів до 30 річчя Незалежності України. Із відповідними інформаціями виступили начальник відділу освіти та соціально - гуманітарної роботи сільської ради Андрій Бялківський, директор Центру культури та дозвілля Світлана Паращенко, начальник відділу комунальної власності, житлово - комунального господарства та архітектури Микола Чикотун. Також виконавчим комітетом було розглянуто проекти рішень, які планується винести на розгляд чергової сесії сільської ради та прийнято рішення за окремими зверненнями громадян.
30 Липня, 2021 р., 12:18
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у понеділок , 02.08.2021 р.   з 08.00 до 17.00 години буде відключено електроенергію у селі Лісогірка по вулиці 1 Травня. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
29 Липня, 2021 р., 15:39
      30 липня у світі відзначають Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують...
28 Липня, 2021 р., 11:33
    З 2008 року, враховуючи значення православних традицій в історії і розвитку українського суспільства, на підтримку ініціативи Національної ради з питань культури і духовності, Українського фонду культури, Української православної церкви, Української православної церкви Київського патріархату, Української автокефальної православної церкви та громадськості, указом Президента України Віктора Ющенка № 668/2008 від 25 липня 2008 року День хрещення Київської Русі був оголошений державним святом України. Відзначається це свято 28 липня - у день пам’яті князя Володимира - хрестителя Київської Русі.
27 Липня, 2021 р., 11:45
     З 27 по 29 серпня 2021 року у місті Тульчин Вінницької області на території парку «Подільського Версалю» – Палацу Потоцьких відбудеться оперний фестиваль просто неба OPERAFEST TULCHYN 2021. Фестиваль має свою історію. Він був започаткований у 2017 році з метою привернути увагу до унікальної історичної пам’ятки національного значення – Палацу Потоцьких у м. Тульчин та долучити мешканців області до високого оперного мистецтва. За три роки міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN відвідали понад 135 тисяч глядачів, а участь взяли понад 1780 солістів та музикантів з усього світу...
26 Липня, 2021 р., 11:02
Щороку з настанням весняно-літнього періоду є ризик падіння з вікон малолітніх дітей. Найчастіше подібні обставини закінчуються важкими травмами або  смертю малят. Щоб уникнути нещасного випадку, пов'язаного з падінням дитини з вікна, необхідно дотримуватися наступних правил:..
22 Липня, 2021 р., 16:06
Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в добавці-стабілізаторі, що використовувалась у морозиві, яке експортувалось з Румунії (відправник: SC Macromex SRL, Campia-Turzii) до України (отримувач: ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна», пр. Петра Григоренка, 43, м. Київ, 02140). Прохання до мешканців  громади врахувати вказану інформацію.
22 Липня, 2021 р., 15:54
Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про виявлення 2-хлоретанолу в камеді рожкового дерева (Е 410), яка використана в складі спецій, що експортувались з Польщі (виробник: F.P.H. KRIST Kadzielawa, Gorbunkov Sp. z o.o., Dabrovva Tamowska) до України (отримувач: ТОВ «Смаки Полісся», вул. Героїв Майдану, 3, м. Новоград-Волинський, Житомирська обл., 11700). Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
20 Липня, 2021 р., 12:30
Перш ніж збирати та споживати гриби - подумайте, чи варто ризикувати своїм життям. Тож:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь