Новини

26 Жовтня, 2021 р., 16:42
           Війтівецька сільська рада оголошує про початок Першого етапу конкурсу проєктів (ідей) під назвою «Комфортні громади», ініціатором проведення якого є Вінницька обласна рада. Завданням конкурсу є активізація участі територіальних громад у вирішенні своїх соціальних та економічних проблем. Напрямками проектів, які можуть бути поданні на конкурс  є:..
26 Жовтня, 2021 р., 12:28
 26 жовтня 2021 року поліцейським офіцером  Війтівецької територіальної громади проведено рейд з питань дотримання карантинних заходів в закладах торгівлі сіл Семки, Качанівка, Війтівці. В ході перевірки було проведено профілактичні бесіди з працівниками торгівлі щодо дотримання карантинних обмежень. Порушень під час рейду не виявлено.
26 Жовтня, 2021 р., 12:03
     З 18 по 24 жовтня 2021 року в Україні з коронавірусною хворобою було госпіталізовано 33 551 людина, з яких 31 493, або 94%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичної системи MedData. Нагадаємо, що вакцини захищають від важкого перебігу, госпіталізації та смерті від COVID-19. Втім слід пам’ятати, що найкращий захист вибудовується через 14 днів після отримання 2-ї дози вакцини. В Україні поступово збільшується охоплення вакцинацією від COVID-19 літніх людей, які найбільше ризикують тяжко перехворіти та померти від цієї хвороби. На 25 жовтня 2021 року хоча б однією дозою антиковідної вакцини щеплено 25%, або 2,25 млн осіб, віком 60+, дві дози отримали 20%, майже 1,8 млн...
26 Жовтня, 2021 р., 09:24
     Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! Центр безпеки громадян  нагадує та застерігає - найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє порушення тяги в димових та вентиляційних каналах. Від їх справності та належної роботи залежить Ваша безпека, життя та здоров`я! Чадний газ не має ні запаху, ні кольору, ні смаку, надзвичайно отруйний, смертельно небезпечний. При несправних димоходах та вентканалах шкідливі продукти горіння не виводяться назовні, накопичуються в приміщенні. Вимоги безпечної експлуатації димових і вентиляційних каналів житлових і громадських будинків визначені Правилами безпеки систем газопостачання. Згідно чинного законодавства відповідальність за стан димових та вентиляційних каналів у багатоквартирних житлових будинках покладається на керівників житлово-експлуатаційних організацій, голів житлових кооперативів, ОСББ, у приватних будинках - на власників...
22 Жовтня, 2021 р., 16:36
     Всеукраїнська асоціація громад  на потребу малих та середніх агровиробників у отриманні додаткових знань та навиків щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері (незаконного протиправного заволодіння земельними ресурсами та похідними благами), що стало надзвичайно актуальним у зв'язку з децентралізацією повноважень та активізацією ринку земель сільськогосподарського призначення, пропонує ефективну експертну підтримку та допомогу в рамках реалізації проєкту з підтримки діяльності Громадської антирейдерської платформи, що впроваджується в рамках «Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)». Для посилення інституційної спроможності та підвищення кваліфікації в галузі застосування земельного законодавства щодо протидії аграрному рейдерству, асоціація запрошує доєднатися до онлайн-тренінгу малих та середніх агровиробників Війтівецької територіальної громади. Під час тренінгу будуть опрацьовані:..
22 Жовтня, 2021 р., 15:13
17 березня 2021 року вступив в силу новий Закон України про посилення відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки, а саме були внесені зміни в ст. 77 та 77/1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тепер такі правопорушення тягнуть за собою накладення штрафу за порушення вимог пожежної безпеки в лісах:..
22 Жовтня, 2021 р., 11:48
    Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! З метою приведення тарифів на послуги з водопостачання, що надаються КП «Війтівецький господар» для населення до економічно обґрунтованих рішенням Війтівецької сільської ради з 01.11.2021 року затверджений тариф на водопостачання для населення в розмірі 24.13 грн. за 1 м.куб. для домогосподарств, обладнаних  вузлами обліку споживання. Для домогосподарств, які не обладнанні лічильниками об’єм споживання буде нараховуватись відповідно до санітарних норм для мешканців будинку з урахуванням утримування домашнього господарства (корови, молодняк корів, свині тощо). Крім цього чинним законодавством заборонено надання послуги з постачання води без її комерційного обліку...
14 Жовтня, 2021 р., 09:10
Дорогі наші Захисники!Прийміть найщиріші привітання з Днем захисника України! Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства,водночас стало уособленим святом усіх чоловіків.Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.Від щирого серця бажаю щастя, здоров’я, родинної злагоди, оптимізму і миру! Нехай це свято завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові! У свято Покрови нехай Божа Матір буде прихильною до кожної родини, до нашої рідної України.  З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина
11 Жовтня, 2021 р., 16:46
ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу платників, що дистанційна форма комунікації є найбезпечнішою, особливо у період дії карантинних заходів. Наразі в ДПС України функціонує та постійно вдосконалюється безкоштовний сервіс «Електронний кабінет». Це сервіс, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС та платників податків у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. «Електронний кабінет» знаходиться на  офіційному вебпорталі ДПС України за адресою https://cabinet.tax.gov.ua. У відкритій частині кабінету платник має можливість переглянути таку інформацію: новини ДПС; бланки звітності; календар платника; податкову карту України; контакти ЦОПів; інструкцію користувача; інформацію загальнодоступних реєстрів.
07 Жовтня, 2021 р., 10:25
Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" буде відключено електроенергію у наступних населених пунктах:.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь