Новини

08 Жовтня, 2020 р., 16:47
Розглянувши подання місцевих організацій політичних партій, відповідно до вимог Виборчого кодексу України, Війтівецька сільська територіальна виборча комісія Хмільницького району Вінницької області утворила дільничні виборчі комісії звичайних виборчих дільниць. Із текстом постанови можна ознайомитись на сайті сільської ради у розділі "Місцеві вибори 2020".
08 Жовтня, 2020 р., 11:36
 За інформацією Вінницької облдержадміністрації коронавірус вперше виявлено у –  123 осіб:..
08 Жовтня, 2020 р., 11:24
Шановні мешканці Війтівецької  ОТГ ! З метою належного упорядкування питань організації збору та вивезення відходів на території об’єднаної громади КП «Війтівецький господар» нагадує...
08 Жовтня, 2020 р., 11:15
   З 1 січня 2018 року Україна зобов’язалася сортувати все сміття за видами матеріалів, а також розділяти його на придатне для повторного використання, для захоронення та небезпечне. Про це йдеться у статті 32 Закону України “Про відходи”, до якої був доданий відповідний пункт ще у 2012 році. Згідно із Законом “Про відходи”, “оброблення (перероблення) відходів – це здійснення будь-яких технологічних операцій, пов’язаних із зміною фізичних, хімічних і біологічних властивостей відходів, з метою підготовки їх до екологічно безпечного зберігання, перевезення, утилізації чи видалення”. Безпосередньо відповідальними за організацію вивезення сміття та контролю за дотриманням  закону “Про відходи” визначено  органи місцевого самоврядування...
07 Жовтня, 2020 р., 17:03
Виконавчий комітет Війтівецької сільської ради  повідомляє, що відповідно до підпункту 5 пункту 14 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 року № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива“ ( зі змінами) житлова субсидія не призначається ( у тому числі на наступний період), якщо..
07 Жовтня, 2020 р., 09:43
«Skills lab: власна справа» - це тренінгова програма, спрямована на розвиток та вдосконалення навичок, які є необхідними для успішної реалізації бізнесу. Програма надасть знання щодо особливостей запуску власного бізнесу, фінансових питань при започаткуванні підприємницької діяльності, основ написання бізнес-плану, а також навичок формування маркетингової стратегії та презентації продукту...
07 Жовтня, 2020 р., 09:30
Проект ПРОМІС оголошує набір учасниць на тренінг для самозайнятих жінок у Вінницькій області, який відбудеться 15-16 жовтня у Вінниці. Дедлайн – 7 жовтня. Цільова аудиторія:..
06 Жовтня, 2020 р., 15:57
 За інформацією Вінницької облдержадміністрації, коронавірус вперше виявлено у 108  осіб:..
05 Жовтня, 2020 р., 17:07
5 жовтня відбулося чергове пленарне засідання Війтівецької сільської ради. Депутатами було розглянуто ряд важливих питань життєдіяності об"єднанної громади. Зокрема, з метою удосконалення умов та покращення якості надання адміністративних послуг прийнято рішення про утворення т.зв. "пересувного"  робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг Війтівецької сільської ради, також внесено зміни та доповнення до місцевого бюджету, пов"язані із потребами галузі освіти, розглянуто земельні питання за заявами громадян. З усіх питань порядку денного сесії прийнято відповідні рішення.
05 Жовтня, 2020 р., 11:07
Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, вчать долати труднощі та підтримують своїми порадами та досвідом.  У Війтівецькій територіальній громаді питання уваги до цієї поважної категорії громадян перебуває на постійному контролі. Тож,  уже традиційно працівники КЗ «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської ради  на чолі із Лесею Паламарчук відвідали 1 жовтня у День людей похилого віку наших шанованих ветеранів, привітали зі святом та донесли до них часточку уваги та поваги всієї громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь