Новини

02 Листопада, 2020 р., 15:53
      Хмільницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відповідно листа Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області №СЗ-4.1/2228/20 від 30.10.2020 року «Щодо контролю за фальсифікованою харчовою продукцією»  повідомляє, що у зв’язку з підозрою на фальсифікацію молочної продукції, здійснено відбір зразків масло солодковершкове селянське 73,0% жиру ДП «Ружин - молоко» (адреса потужностей виробництва: 13600 Житомирська область, Ружинський район, смт. Ружин, вул. Київська, 68) дата виготовлення 06.10.2020 року та масло солодковершкове екстра 82,0% жиру ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» (адреса потужностей виробництва: 13400 Житомирська область, м. Андрушівка, вул. Лисенка, 10) дата виготовлення 25.09.2020 року, які за результатами досліджень Вінницької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби не відповідають параметрам ДСТУ IS017678:2016, а саме: сумарна масова частка тригліцеридів не відповідає нормам., що являється невідповідністю. Шановні мешканці Війтівецької громади ! Будьте уважні та бережіть своє здоров"я.
02 Листопада, 2020 р., 12:51
    Всеукраїнський контакт-центр МОЗ з протидії поширенню COVID-19 розпочав роботу сьогодні, 2 листопада. Про це повідомили у обласній державній адміністрації. Відтак, зателефонувавши за номером 0-800-60-20-19, кожен громадянин може отримати офіційну та вичерпну інформацію з усіх питань щодо коронавірусу. До роботи контакт-центру буде задіяно 150 операторів. Якщо їм необхідно буде уточнити інформацію, - таке звернення вони реєструють у відповідній CRM-системі, яка автоматично надсилатиме його на розгляд до центрального чи місцевого органу влади відповідно до компетенції. А після отримання необхідної інформації оператори зв’язуються із заявником, щоб її озвучити. Такий алгоритм роботи пов'язаний передусім з тим, що продовжує зростати кількість нових хворих, - осіб, які потребують швидких та надійних відповідей на питання щодо проведення безкоштовного тестування, надання невідкладної допомоги або ж забезпечення ранньої самоізоляції з моменту виявлення перших симптомів тощо.
02 Листопада, 2020 р., 10:09
     За інформацією Вінницької облдержадміністрації, коронавірус вперше виявлено у – 233 осіб:..
02 Листопада, 2020 р., 09:48
   Кабінет Міністрів подовжив режим надзвичайної ситуації до 31 грудня 2020 року. Таке рішення прийнято на урядовому засіданні 28 жовтня, повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. «У світі та в Україні рівень захворюваності на COVID-19 зростає. Тому ми продовжуємо посилену роботу всіх служб, залучених до запобігання поширенню захворювання. Уряд також продовжить тісну координацію своїх дій із місцевою владою», зазначив очільник Кабміну.
30 Жовтня, 2020 р., 12:46
За інформацією Вінницької облдержадміністрації, коронавірус вперше виявлено у – 216 осіб:..
30 Жовтня, 2020 р., 12:36
Європейський союз - напевно найбільш природне сучасне економіко-геополітичне об’єднання на сьогоднішній день, яке представлене більш ніж пів мільярдом її жителів і наближаючийся до чверті в світовому валовому внутрішньому продукті частини економіки. Утворився на основі підписаного 7-го лютого 1992-го року Маастрихтського договору, який набув чинності 1-го листопада 1993- го року. Цьому передувала величезна робота, що почалася ще з 1951-го року, коли в Парижі було підписано договір про створення Європейського об’єднання вугілля і сталі. Європейський союз - це унікальне утворення націлене насамперед на ефективну регіональну інтеграцію. Загальні стандарти і основні цінності, якість і повага до прав людини, єдина, монолітна, але гнучка політика, питання колективної безпеки, роблять єврозону найбільш надійним партнером як для найближчих сусідів, так і для всіх інших країн світу. Станом на 2014-й рік Європейський союз представлений 28-ма державами, серед яких: Австрія, Бельгія, Болгарія, Великобританія, Угорщина, Німеччина, Греція, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швеція та Естонія.
30 Жовтня, 2020 р., 12:32
    За інформаційними даними Міністерства охорони здоров’я України відомо, що за поточний період 2020 року в Україні почастішали випадки отруєння грибами. На Вінниччині, лише за останній тиждень, зареєстровано 21 випадок отруєння грибами: постраждало 28 осіб (5 сімейних вогнищ), в тому числі 1 дитина 9 років. Летальних випадків немає. Аналіз випадків отруєнь свідчить, що більшість з них зумовлені вживанням грибів, які помилково сприймаються за їстівні печериці та сироїжки. Отруєння спричиняють "радівки", "маремухи" тощо. Крім того, порушення правил термічної обробки грибів або збір їх біля узбіч дороги призводить до прояву клінічних симптомів отруєння. Симптоми отруєння грибами:..
30 Жовтня, 2020 р., 12:21
Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість громадян, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу. Впевнена, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід для досягнення нової якості життя наших громадян. З нагоди свята прийміть щирі побажання міцного здоров’я, особистого щастя, творчої мудрості і високого професіоналізму! Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Хай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток! Зі святом вас! З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина
30 Жовтня, 2020 р., 10:44
    22 жовтня 2020 року в актовому залі СБК с. Качанівка відбулись установчі збори Молодіжної ради при Війтівецькій сільській раді. В установчих зборах взяли участь члени ініціативної групи з підготовки установчих зборів та кандидати до складу молодіжної ради при Війтівецькій сільській раді. Розглянувши питання порядку денного учасники установчих зборів шляхом рейтингового голосування ухвалили рішення прийняти в члени молодіжної ради при Війтівецькій сільській раді: Ошівську Яну Юріївну, Андрієвську Світлану Валентинівну, Білоуса  Володимира  Валерійовича, Раїн Вероніку Сергіївну, Бараболю Анастасію Вікторівну, Браславську Марину Сергіївну, Тишкевич Тетяну Вікторівну, Лучицьку Анастасію Сергіївну. Головою молодіжної ради при Війтівецькій сільській раді обрано Ошівську Яну Юріївну. Також установчими зборами було вирішено ряд процедурних та кадрових питань, а також затверджено  Положення про Молодіжну раду при Війтівецькій сільській раді. Визначено, що строк повноважень складу молодіжної ради становить два роки. Новообраними членами молодіжної ради при Війтівецькій сільській раді було обговорено основні проблеми та перспективи розвитку молодіжної політики на території Війтівецької територіальної громади. Першим із  завдань для членів молодіжної ради було визначено необхідність з"ясувати 3 основні проблеми молоді у громаді шляхом проведення опитування серед молодих людей та обговорити можливі шляхи їх вирішення на черговому засіданні молодіжної ради. 
29 Жовтня, 2020 р., 12:18
 На Вінниччині суттєво загострилась епідситуація щодо рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію. За останню добу в області зареєстровано 202 нових випадки СOVID-19. Від початку спостережень це найбільша кількість ураження коронавірусом за добу! На жаль, кількість хворих постійно зростає як в області, так і в Україні. Пандемія прогресує в усьому світі шаленими темпами. Вкотре нагадуємо, що впровадження адаптивного карантину було зумовлено необхідністю поступового відновлення життєдіяльності регіонів, але за умов неухильного дотримання заходів безпеки! Станом на ранок 29 жовтня, у двадцяти опорних лікарнях Вінниччини перебуває 427 осіб з важким перебігом коронавірусної інфекції, включаючи підозру на COVID-19. Це ті люди, які перебувають на апаратах штучної вентиляції легень, CPAP і на кисневій підтримці... 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь