Новини

25 Жовтня, 2020 р., 18:27
 За інформацією Вінницької облдержадміністрації, коронавірус вперше виявлено у – 163 осіб:..
23 Жовтня, 2020 р., 16:58
 23 жовтня, під головуванням сільського голови  Станіслави Ядвіжиної відбулася 57 чергова сесія Війтівецької сільської ради 7 скликання. Депутатами було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади. Зокрема, затверджено звіт про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2020 року та внесено відповідні зміни до місцевого бюджету та Цільового фонду сільської ради. Вирішено ряд майнових та земельних питань за зверненнями громадян та прийнято відповідні рішення.
22 Жовтня, 2020 р., 16:54
З метою налагодження системи надання якісних адміністративних послуг та належного виконання функцій у сфері соціального захисту населення Війтівецька сільська рада бере участь у проекті «WORD BANK UKRAINE», що проводиться за сприяння Міністерства соціальної політики України з модернізації системи соціальної підтримки населення . 16 жовтня  2020 року Війтівецька сільська рада отримала в рамках реалізації вказаного проекту офісні меблі для фахівців з питань соціального захисту та захисту прав дітей. Тож мешканці Війтівецької ОТГ будуть отримувати адміністративні послуги соціального характеру якісно і комфортно.
22 Жовтня, 2020 р., 12:17
   22 жовтня, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося засідання виконавчого комітету Війтівецької сільської ради. На засіданні було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади,  зокрема заслухано інформації керівників виконавчих органів сільської ради та комунальних підприємств та організацій про підготовку комунального господарства Війтівецької ОТГ до роботи взимку. За наслідками обговорення виконкомом було надано відповідні доручення. Також було заслухано та обговорено звіт  про стан виконання бюджету громади за 9 місяців поточного року та інформацію про хід виконання Програми соціально - економічного розвитку громади за вказаний період. З метою приведення у відповідність до вимог законодавства ситуації із зовнішньою рекламою на території громади, виконкомом було затверджено порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Війтівецької ОТГ. Також було розглянуто проекти рішень чергової сесії сільської ради та окремі питання за зверненнями громадян. За всіма питаннями порядку денного засідання виконкомом було прийнято відповідні рішення.
22 Жовтня, 2020 р., 11:40
   27 серпня в Україні запрацював Гід з державних послуг — інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Раніше в Україні не було єдиної платформи, де можна було б дізнатися про будь-яку державну послугу у зручній формі. Гід з державних послуг (https://guide.diia.gov.ua/) на порталі Дія містить повну та достовірну інформацію щодо 1 000 послуг — про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Гід доступний у двох форматах відкритих даних: Excel та Json..Інформацію про послуги розподілено за 17 категоріями залежно від сфери діяльності. Серед найпопулярніших категорій — соціальний захист, громадянство та міграція, діяльність бізнесу та громадських формувань, сфера інтелектуальної діяльності, фінанси та податки. Гід є офіційним джерелом про державні послуги в Україні.
21 Жовтня, 2020 р., 17:15
     В рамках участі в програмі  EGAP  « Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади у Війтівецькій ОТГ» Війтівецькою сільською радою на виконання умов Меморандуму про взаємодію та співпрацю з Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа»  у 2020 році  проведено роботи із :..
21 Жовтня, 2020 р., 12:34
    За інформацією Війнницької облдержадміністрації, коронавірус вперше виявлено у – 121 особи:..
21 Жовтня, 2020 р., 12:04
За інформацією працівників філії «Калинівський райавтодор» ДП «Вінницяоблавтодор» поточний дрібний ремонт частини дороги, що перебуває на балансі обласного управління дорожнього господарства,  а саме дороги С02-23-35 Качанівка-Софіївка в межах населеного пункту с.Качанівка Війтівецької територіальної громади тимчасово припинено через термінову необхідність проведення ремонтних робіт дороги державного значення на ділянці "Бердичів - Уланів", яку обслуговує підприємство.  У філії запевняють, що роботи із ремонту дороги у Війтівецькій ОТГ будуть продовженні найближчим часом. Нагадаємо, що вказані  роботи проводяться за рахунок коштів Державного дорожнього фонду відповідно до обласного плану робіт з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення на 2020 рік.
21 Жовтня, 2020 р., 11:48
         За інформацією Вінницької облдержадміністрації, станом на 21 жовтня поточного року, на Вінниччині в 20 опорних лікарнях розгорнуто 1616 ліжок для лікування хворих на коронавірусну інфекцію. Загалом, у лікувальних закладах області перебуває 323 дорослих та 1 дитина з підтвердженим COVID – 19. Також в опорних лікарнях Вінниччини перебуває 651 дорослий та 21 дитина з підозрою на коронавірусну інфекцію.Відсоток зайнятих ліжок становить 61,6...
20 Жовтня, 2020 р., 15:45
«Вінницягаз» нагадує, що сплачувати послугу розподілу газу потрібно до 20 числа поточного місяця, тобто за жовтень до 20 жовтня. Якщо Ви все ще цього не зробили, не зволікайте! Сплатіть у будь-який зручний для Вас спосіб:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь