Новини

20 Вересня, 2019 р., 10:22
     Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у понеділок, 23 вересня 2019 року, у с. Війтівці по вулицях Польова, Молодіжна, Заводська з 09.00 год. до 16.00 год. буде відключенно електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
19 Вересня, 2019 р., 11:54
         З метою збереження наступності та продовження практики проведення традиційних державних і народних свят, які супроводжуються культурно - мистецькими заходами, спортивно – масовими змаганнями, іграми, народними розвагами, розпорядженням сільського голови від 17.09.2019 р. № 63/02-04 передбачено проведення 21 вересня 2019 року о 14.00 год. святкових заходів до Дня села Семки Жданівської об"єднаної територіальної громади. Місцем проведення святкових заходів визначено площу сільського стадіону с. Семки. Розпорядженням затверджено склад оргкомітету та заходи з підготовки і проведення свята. Головою оргкомітету визначено Ратушного Сергія Івановича, в.о.старости старостинського округу сіл Качанівка, Семки.
18 Вересня, 2019 р., 10:15
          Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у четвер, 19 вересня 2019 року, у с. Війтівці по вулицях Огородня та Лесі Українки з 09.00 год. до 16.00 год. буде відключенно електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
17 Вересня, 2019 р., 11:06
       З 17 вересня по 17 жовтня 2019 року в громаді проводиться Місячник цивільного захисту. Головна мета - роз'яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження, навчання населення поводженню в екстремальних умовах, пропаганда діяльності єдиної системи цивільного захисту та її структурних підрозділів...
17 Вересня, 2019 р., 11:04
   Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 18 вересня 2019 року, у с. Війтівці по вулицях Кармелюка та Коцюбинського з 10.00 год. до 16.00 год. буде відключенно електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
17 Вересня, 2019 р., 09:29
Виконавчий комітет Жданівської сільської ради щиро вітає працівників КУ «Жданівська місцева пожежна частина»  з професійним святом - Днем рятувальника! Бажаємо  вам міцного здоров'я, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а труднощі та негаразди обходять стороною ваші сім»ї. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті. Зі святом вас, шановні рятувальники !
13 Вересня, 2019 р., 09:57
         Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у понеділок, 16 вересня 2019 року, у с. Війтівці по вулиці Радгоспна з 10.00 год. до 16.00 год. буде відключенно електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
12 Вересня, 2019 р., 10:33
  Під час Другої Світової війни на території Вінницької області, як і по всій Україні, проходили важкі бої. Іще в ході війни по мірі звільнення тимчасово окупованих міст і сіл, проводилися роботи по розмінуванню. Бійці-сапери та мінери знешкоджували велику кількість різних боєприпасів і очистили від них територію України. Але окремі вибухонебезпечні предмети ще можна знайти на берегах водоймищ, в ярах, лісах та інших місцях в період весняних паводків, дощів, при виконанні польових та будівельних робіт. Випадково знайшовши вибухонебезпечні предмети, деякі громадяни, особливо діти, торкаються до них, а інколи роблять спробу розібрати їх, палять на багаттях, б’ють, кидають, в результаті чого виникають нещасні випадки...
11 Вересня, 2019 р., 16:50
    Шановні громадяни, вкрай небезпечно спалювати залишки сухостою та сміття. Це, зазвичай, призводить до підвищення показника кількості пожеж у природних екосистемах. Незважаючи на численні застереження рятувальників, населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки. Центр безпеки громадян Жданівської ОТГ закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожеж в природних екосистемах. У першу чергу, не варто випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках та на полях, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Пам’ятайте, що спалювання сухостою може спричинити тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин, а також неконтрольоване поширення вогню. Необхідно пам'ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, у першу чергу, життю та здоров'ю самих людей.
11 Вересня, 2019 р., 15:49
  Всеукраїнський конкурс «Розумним Бути Модно» запрошує приєднатися до участі студентів-мешканців громади. Роботи приймаються до 30 вересня 2019 року включно. Участь в конкурсі абсолютно безкоштовна та відбувається на добровільних засадах - з власного бажання конкурсанта. Учасниками можуть стати студенти державних закладів вищої освіти без будь яких обмежень з приводу форми, курсу, факультету та спеціальності навчання. Але це має бути студент закладу вищої освіти, який підтримав соціальну ініціативу розвитку та мотивації сучасної молоді до навчання та надав своїм студентам можливість позмагатися за грант та звання найрозумнішого. Повний перелік ЗВО-учасників проекту «Розумним Бути Модно» можна знайти за посиланням...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь