Новини

10 Вересня, 2019 р., 15:25
      За інформацією ТОВ "Вінницягаз Збут" за перші дні акції «Твоя Енергонезалежність» більше 700 клієнтів «Вінницягаз Збут» вже закупили газ на опалювальний сезон по літній ціні. 75 % клієнтів оформили купівлю газу в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua.  З 23 серпня вінничани придбали близько 700 тис. куб м газу за ціною, зафіксованою на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. Таку можливість споживачі газу Вінниччини отримали вперше. 75% заявок на купівлю газу оформлені онлайн. «В акційній ціні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м., не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції «Твоя енергонезалежність» будуть зазначені в щомісячному рахунку за використане паливо.» - пояснює директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник. Взяти участь в акції можуть навіть споживачі, які мають борг за спожитий газ. Оформити і оплатити покупку можна онлайн - в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, або в Центрі обслуговування клієнтів.  Для оформлення купівлі в ЦОК потрібно мати при собі паспорт, ідентифікаційний номер, актуальні показання лічильника газу, а також внести 100% оплату за куплений запас газу...
09 Вересня, 2019 р., 16:05
           Жданівська сільська ОТГ, крім  низки  реалізованих інфраструктурних проектів, взялася за організацію дозвілля молоді. Про це розповіли представники громади  під час  зустрічі, що відбулась за участі фахівців Вінницького Центру розвитку місцевого самоврядування у рамках Програми «U-LEAD з Європою». «ZHDANSPACE» - молодіжний центр, який нещодавно запрацював  на території ОТГ. Це результат  налагодженого діалогу  сільської ради, мешканців громади та бізнесу. Центр розташувався  у приміщенні  КЗ «Жданівська публічна бібліотека» і має на меті  створення комфортного та сучасного простору для дозвілля і розвитку молоді, обміну думками, генерації ідей та їх реалізації...
06 Вересня, 2019 р., 12:26
5 вересня, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулася чергова 42 сесія Жданівської сільської ради. На пленарному засіданні депутатами було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема, затверджено положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти комунальної власності Жданівської ОТГ та положення про порядок використання шкільних автобусів, розглянуто ряд проектів рішень з питань землеустрою та містобудування за зверненнями громадян, бюджетні питання. Сільським головою проінформовано депутатів про стан справ у громаді та перспективні напрями роботи виконавчих органів сільської ради.
06 Вересня, 2019 р., 11:52
     Ентеровірусні інфекції належать до кишкової групи інфекцій. Віруси залишаються стійкими в навколишньому середовищі:  каналізаційних водах, фекаліях вони зберігають свою життєдіяльність при температурі  +4 С протягом кількох місяців, при температурі +50-55 С – 30 хвилин. Кип’ятіння  знешкоджує віруси за декілька секунд.   Лише людина хворіє на ентеровірусні інфекції.  Переважна кількість з тих, хто хворіє, -  діти та особи молодого віку. Найчастіше зараження  відбувається при вживанні людиною в їжу забруднених вірусами овочів, фруктів та питної води.Захворювання відбуваються переважно влітку та восени. Більшість випадків протікає або як простудоподібні захворювання, або взагалі без клінічних проявів...
05 Вересня, 2019 р., 15:25
           Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у пятницю, 06 вересня 2019 року, у с. Війтівці по вулицях Робітнича, Садова з 09.00 год. до 16.00 год. буде відключенно електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
05 Вересня, 2019 р., 11:02
     4 вересня, відбулося засідання міжвідомчої регіональної групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Вінницької області. Результатом засідання  стало ухвалення моделі адмінтерустрою  Вінниччини, яка складатиметься із 64 ОТГ. Зокрема,  у Хмільницькому районі пропонується створити 3 ОТГ: Хмільницьку, Жданівську та Уланівську.
03 Вересня, 2019 р., 12:19
         За результатами реалізації відповідної постанови Уряду Жданівська  сільська об"єднана територіальна громада отримала спеціалізований автомобіль для перевезення людей з інвалідністю.Спеціально обладнаний автомобіль урочисто передано Жданівській об’єднаній територіальній громаді за участі директора Фонду соціального захисту інвалідів Антоніни Сіроштан та директора Вінницького обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів Сергія Полонського. Спеціальне авто призначене для транспортування двох людей у візках і трьох супроводжуючих. Авто укомплектоване пасажирським підйомником, що керується дистанційним пультом. Для зручності підйомник має перехідний місток.  «Cоціальне таксі – це велика перемога для Жданівської громади, адже люди з інвалідністю неодноразово зіштовхувалися з проблемою пересування – не кожен водій таксі приїжджає на виклики та погоджується допомогти. Отримавши спеціалізований автомобіль, ця проблема, нарешті, вирішиться – зателефонувавши на єдиний номер, кожен  без виключення мешканець громади з інвалідністю зможе безкоштовно скористатись послугами соціального таксі", - зауважує сільський голова Станіслава Ядвіжина. Такий транспорт значно полегшить життя жителям громади, які мають порушення опорно-рухового апарату, а також дасть змогу підвищити рівень якості соціальних послуг.  
29 Серпня, 2019 р., 15:31
На інформаційному освітньому ресурсі “Освіта.ua” за підсумками ЗНО 2019 року наведений рейтинг загальноосвітніх шкіл Вінницької області. Рейтинговий бал розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.
29 Серпня, 2019 р., 14:58
28 серпня вірячи вшановують Успіння Пресвятої Богородиці, а також у нашій громаді відзначається День села Качанівка. В рамках святкових заходів в сільському будинку культури відбувся концерт участь у якому взяли вокальні колективи «Любисток» с.Качанівка та «Барвінок» с.Семки, талановиті жителі громади, а також танцювальний дует. Ведучі свята постарались не оминути увагою нікого. На святі звучали привітання найстаршим жителям села, новонародженим, новоствореній сім’ї. Веселі українські пісні, запальні танці та дотепний гумор не дали нудьгувати нікому з присутніх. Учасники та глядачі свята отримали масу позитивних емоцій та чудово провели час. Довкола сільського будинку культури  проводилися розваги для дітей, а також безкоштовне частування всіх бажаючих смачною  кашею та гарячою юшкою. Крім того, велася жвава торгівля різноманітними смаколиками.
29 Серпня, 2019 р., 14:06
Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для освітян, стартом навчального року є щорічна серпнева конференція, яка задає темп і тон майбутньому навчальному року. Не змінюючи традицію 27 серпня 2019 року в приміщенні Жданівського будинку культури зібрались педагогічні працівники усіх трьох шкіл громади та педагоги дошкільних закладів освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь