Новини

30 Вересня, 2019 р., 09:06
     Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бібліотекар – перший вісник краси і знання! Адже це ви відкриваєте ворота в країну знань і з мовчазних полиць добуваєте тепле слово для освіти спраглих душею. Ваше любляче тепле серце, мудре слово творить істинне чудо з тим, хто того прагне. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі. З повагою, виконавчий комітет Жданівської сільської ради.
27 Вересня, 2019 р., 16:11
        З 01 жовтня 2019 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», із змінами буде діяти механізм надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі. Відповідно до ухваленого рішення паралельно функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова...
27 Вересня, 2019 р., 11:56
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у понеділок, 30 вересня 2019 року, у с. Війтівці по вулицях Огородня та Лесі Українки з 09.00 год. до 17.00 год. буде відключенно електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
27 Вересня, 2019 р., 10:29
 Шановні мешканці Жданівської ОТГ! Звертаємо увагу, що Національним банком України прийнято рішення про вилучення з 01 жовтня 2019 року з готівкового обігу монет номіналами 1, 2 та 5 копійок ( постанова Правління Національного банку України від 20.06.2019 року № 82 «Про вилучення з готівкового обігу монет дрібних номіналів»)... 
27 Вересня, 2019 р., 10:20
      Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія. В переддень свята виконком Жданівської сільської ради приєднується до привітань на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників! Висловлюємо свою подяку. Бажаємо здоров’я, усяких гараздів і побільше приємних моментів у такій необхідній всім нам праці! Зі Святом!
25 Вересня, 2019 р., 09:05
   При використанні газу в побуті необхідно бути особливо обережними і пам’ятати, що тільки за умов дотримання правил безпечного користування газовими приладами, утриманням їх у справному технічному стані, вчасного виявлення порушень тяги, проведення прочищення димових та вентиляційних каналів можна гарантувати безпеку, комфорт і затишок у ваших домівках. Основними причинами отруєння чадним газом є відсутність тяги в димових та вентиляційних каналах, недотримання квартиронаймачами вимог правил безпечного використання газу в побуті та власниками житлового фонду вимог «Правил безпеки систем газопостачання» (надалі ПБСГ)...
24 Вересня, 2019 р., 11:13
          24 вересня відбувся консультативний візит представників Вінницького Центру розвитку місцевого самоврядування до Жданівської ОТГ. Зокрема, до Жданівської сільської ради завітали радник з юридичних питань Людмила Гурба та радник з питань місцевих фінансів Інна Святна. Під час зустрічі із працівниками сільської ради було розглянуто ряд практичних питань збільшення фінансової спроможності об"єднаної громади, у т.ч. шляхом перспективного приєднанння територій суміжних сільських рад, значну увагу було приділено процесу розробки місцевого бюджету на наступний рік. Представників Центру було проінформовано про кращі практики роботи сільської ради, зокрема із розробки проектів регуляторних актів, пошуки шляхів ресурсного потенціалу громади. За результатами зустрічі було напрацьовано практичні рекомендації із  формування позитивного іміджу громади та прийняття нових управлінських рішень.
23 Вересня, 2019 р., 09:39
  За інформацією управління агропромислового розвитку Хмільницької райдержадміністрації, на виконання розпорядження голови облдержадміністрації №716 від 18.09.2019року « Про проведення осінніх сільськогосподарських ярмарків» , щосуботи з 28 вересня по 26 жовтня 2019 року на площі, яка прилягає до ТЦ « Plaza Park» по вул. Келецькій, 117-Б у м. Вінниці будуть проводитись ярмарки сільгосппродукції виробників області. Бажаючі взяти участь у ярмарку можуть звертатись за відповідною інформацією за тел.2-14-57 у відділ економіки та міжнародного співробітництва Хмільницької РДА.     
20 Вересня, 2019 р., 12:06
          20 вересня, завдяки  копіткій роботі депутатського корпусу та відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи сільської ради,  Жданівська ОТГ отримала новий шкільний автобус. Загальна вартість його склала 1 847 000 гривень, з них 815 096 грн було виділено з місцевого бюджету за рахунок залишку освітньої субвенції.  На заході із передачі транспортного засобу сільський голова Станіслава Ядвіжина та начальник відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Андрій Бялківський, наголосили на тому, що місцева влада спільними зусиллями робить усе можливе для створення сприятливих умов для навчання та роботи в освітніх закладах громади, і отримання нового шкільного автобусу тому яскраве підтвердження. Від тепер школярі будуть мати можливість комфортно доїжджати до свого навчального закладу. Новий шкільний автобус – це сучасний транспортний засіб, розрахований на 31 місце, має додаткові рівні безпеки, обмеження у швидкості руху, звукову і світлову сигналізацію, спеціальні сидіння та зручні сходинки.
20 Вересня, 2019 р., 10:33
     19 вересня у Вінниці презентували безкоштовний мобільний додаток My Pol. Він дозволяє викликати наряд поліції в один клік. Сервіс працюватиме для жителів області з 20 вересня. My Pol - це офіційний безкоштовний канал зв’язку між службами Національної поліції та громадськістю. Він дозволить прискорити швидкість реагування поліції на виклики від громадян, які опинилися в небезпеці. Крім того програма дозволить громадянам оцінити роботу поліцейських. Цей додаток простий у використанні та допоможе збільшити доступність комунікації з поліцією людям, що користуються мовою жестів,  іноземцям та дітям. Працює додаток як на Android, так і на iOS. Серед важливих переваг сервісу – те, що він дозволяє відправляти фото правопорушень, оцінювати роботу поліцейських за номером жетону та отримувати сповіщення щодо оперативної ситуації в місті та області...   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь