Новини

09 Липня, 2019 р., 16:31
             Дотація за молодняк надається на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб, а також набутий шляхом його переміщення від інших власників. Для отримання дотації за молодняк фізичні особи подають за місцезнаходженням господарства до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади (далі - органи місцевого самоврядування) певний перелік документів. Органами місцевого самоврядування відомості отримувачів формуються станом на 1 травня, на 1 вересня і на 1 грудня поточного року...
05 Липня, 2019 р., 15:12
       4 липня  відбулася консультаційна зустріч  голів ОТГ Вінниччини та експертів Вінницького ЦРМС з представниками Мінрегіону у  Києві щодо подальших процесів об"єднання громад у Вінницькій області та формування остаточної мапи об"єднаних громад Вінниччини. У зустрічі взяла участь і Жданівський сільський голова Станіслава Ядвіжина.Темою для обговорення стала запропонована Мінрегіоном модель базового рівня адміністративно-територіального устрою Вінницької області. Голови ОТГ, відповідно до нещодавнього рішення засідання «Клубу голів» ОТГ" висловили своє бачення подальшого розширення своїх громад.
04 Липня, 2019 р., 16:03
Шановні мешканці Жданівської сільської об"єднаної територіальної громади! У суботу, 6 липня в с. Війтівці на території громадського парку по вул. Заводській відбудеться театралізоване народно - обрядове свято "Ой на Івана, на Купала". Дійство проходитиме із 17.00 до 19.00 години.Запрошуємо усіх мешканців громади відвідати захід та взяти у ньому активну участь. А о 21.00 годині у Будинку культури с. Війтівці працівниками місцевого Центру культури та дозвілля  для всіх охочих буде організовано дискотеку 80- х. Дотримання громадського порядку та правил благоустрою вітається. Ласкаво просимо на свято.
27 Червня, 2019 р., 13:55
     Завершуються роботи із будівництва  приміщення нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Війтівці. Триває багоустрій території. Нова амбулаторія стане без перебільшення окрасою і села і громади. Дружній трудовий колектив сільської ради на чолі із сільським головю Станіславою Ядвіжиною та працівники КП "Війтівецький господар" під керівництвом Віталія Мартинюка  активно долучаються до створення  цієї окраси. Найближчим часом мешканці громади отримають гарну можливість отримувати якісні медичні послуги у новому сучасному приміщенні. Тож територіальна громада та сільська рада невпинно рухаються у чітко вибраному напрямку - від об"єднання до результату.
27 Червня, 2019 р., 11:17
      28 червня 1996 Верховна Рада України прийняла нову Конституцію України - першу Конституцію незалежної української держави. Депутати працювали над проектом, залишаючись у сесійній залі всю ніч з 27 на 28 червня. Парламентарії врахували зауваження Президента України, а також підтримали всі спірні статті проекту - про державні символи в України, про державну українську мову, про право приватної власності в Україні. Прийняття конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.Прийняття конституції було найважливішим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Дана конституція діє і сьогодні. Відповідно до Конституції, день прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України. Зі святом !
27 Червня, 2019 р., 11:09
              Дорогі випускники! Вітаю вас з визначною подією - закінченням загальноосвітньої школи. Завершується дуже значимий етап вашого життя. У школі ви отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе вам впоратися з усіма життєвими випробуваннями і досягти великих успіхів. Шкільні роки назавжди залишаться в пам'яті. Нехай вас завжди супроводжує міцна шкільна дружба, нехай допомагають вам добрі і мудрі поради ваших шкільних наставників, хай здійсняться ваші надії і прагнення. Ви будете гідними продовжувачами трудових традицій, започаткованих вашими батьками, зміцните добру славу рідної землі. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це сьогоднішній день нашої громади і наше майбутнє. У добру путь, дорогі випускники, щасти вам на складних життєвих дорогах. З повагою, сільський голова  Станіслава Ядвіжина.
26 Червня, 2019 р., 16:19
Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора −канікули. Це яскравий і різнобарвний час, коли хочеться відпочити та не клопотатися через дрібниці. Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером −це залишитися без казкових емоцій, нових друзів і різноманітних розваг.  Для навчальних закладів Жданівської ОТГ організація літнього відпочинку дітей є складовою частиною безперервного та послідовного процесу виховання. З початку червня осередками змістовного дозвілля для дітей громади стали пришкільні табори. Тут створюють умови для змістовного та цікавого дозвілля , надається можливість їм творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд, приймати участь у спортивно-масових заходах. Отож…
25 Червня, 2019 р., 16:50
      З 1 липня в Україні підвищиться вартість адміністративних послуг при оформленні паспорта громадянина України (ID-картки) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон (згідно постанови КМУ №371 від 24 квітня 2019 року). Для цього потрібно звернутися до найближчого відділення міграційної служби, якщо ви оформлюєте закордонний паспорт, та до відділення нашої служби за місцем вашої реєстрації, - якщо внутрішній паспорт громадянина України. Строки виготовлення документів складають 7 та 20 робочих днів. Інформацію про перелік необхідних документів для оформлення можна отримати за телефоном гарячої лінії обласного управління ДМС (0432) 67-43-06 або на сайті ДМС.
25 Червня, 2019 р., 16:37
   ГРОМАДЯНИ ! Знання та суворе дотримання правил охорони життя та поведінки людей на водних об’єктах допоможуть вам і вашим сім’ям зберегти життя та здоров’я  в часи відпочинку на воді...
19 Червня, 2019 р., 11:44
   10 липня 2019 року о 10-00 год Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА буде проведений семінар щодо впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів   (НАССР) на підприємствах торгівлі та в закладах харчування. До участі у семінарі запрошуються суб’єкти  господарювання, які займаються торгівлею продуктами харчування...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь