Новини

04 Вересня, 2017 р., 09:52
«Хто не залишив після себе доброї згадки і людської любові, той не залишив по суті ніякої спадщини» ( з народних джерел)  У народі 4-го вересня вшановували Боголіпа і підмічали: «Якщо павутиння прилипає до рослин – на тепло, а якщо його мало – до сухої осені».
04 Вересня, 2017 р., 09:42
  4 вересня жовто-блакитний прапор вперше був піднятий над будинком Верховної Ради України поруч із державним прапором Української РСР.
04 Вересня, 2017 р., 09:17
   1 вересня у 3 - х загальноосвітніх навчальних закладах Жданівської об»єднаної територіальної громади пролунав перший у 2017/2018 навчальному році дзвоник! Цього святкового дня за парти сіли 376 учнів. Перший дзвоник став дійсно першим для 45 учнів 1-х класів. Тож нехай цей навчальний рік буде для вас, дорогі школярі,  цікавим, багатим на нові знання, нові враження, нових друзів!
01 Вересня, 2017 р., 11:48
      «Під сивими зимними росами земля сеї ночі спала, і перше знамено осені – горобини вогненний спалах» Галина Гордасевич
01 Вересня, 2017 р., 11:42
Виявляється школа дуже стара. Їй уже понад 24 століття. Стародавні греки називали її «схоле». Якби нам вдалося там побувати, то перша школа видалася б досить дивною. Це було місце, де діти проводили свій вільний час. Щоправда, школу могли відвідувати не всі, а лише хлопчики з вільних родин. Дітей рабів та дівчаток до школи не приймали.
31 Серпня, 2017 р., 09:35
Дорогі школярі, шановні вчителі та працівники навчальних закладів! Щиро вітаю Вас з 1 вересня — Днем знань.Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі учнів та студентів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, громади, зміцнення їх економічної могутності. З новим навчальним роком вас, дорогі друзі! Зі святом — Днем знань!   
30 Серпня, 2017 р., 17:01
28 серпня 2017 року, в день Успіння Пресвятої Богородиці в селі Качанівка пройшов захід, присвячений Дню села. Для його мешканців та гостей  була підготовлена святкова програма, в ході якої свої музичні вітання дарували солісти і творчі колективи села Качанівки «Любисток», а також виконавці української пісні  із села Соколова -  «Перлина Поділля». В холі Будинку культури було розгорнуто яскраву виставку  робіт  місцевих умільців.
30 Серпня, 2017 р., 15:57
30 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жданівської сільської ради. На розгляд виконкому було винесено ряд питань освітянського та соціально – гуманітарного напрямків роботи.
29 Серпня, 2017 р., 16:09
В ці серпневі дні в Україні вшановують пам'ять загиблих українських військових в Іловайську та Дебальцеве.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь