Новини

28 Серпня, 2017 р., 09:45
Шановні мешканці територіальної громади та гості ! Запрошуємо усіх 28 серпня 2017 року на святкування Дня села Качанівка. Урочистості  розпочнуться  наполегливою молитвою  у храмі "Святої Богородиці Успенії" с. Качанівка та продовжаться самодіяльним концертом в Качанівському сільському Будинку культури о 14.00 год.
22 Серпня, 2017 р., 14:49
        Дорогі земляки !   Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем Незалежності України!
19 Серпня, 2017 р., 09:54
19 серпня - свято Преображення Господнього, або Яблучний Спас Це одне із 12 найбільших християнських свят, відзначається православними та греко-католиками. Святкування Преображення триває 9 днів, з 18 до 26 серпня. Припадає на Успінський піст або Спасівку, проте цього дня дозволяється споживати рибу, олію та вино.  
15 Серпня, 2017 р., 16:07
         З метою забезпечення доступності отримання населенням якісної медичної допомоги на території Жданівської об’єднаної територіальної громади, підвищення ефективності використання бюджетних коштів сільська рада вирішила створити в громаді Центр первинної медико – санітарної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь