Новини

12 Вересня, 2017 р., 10:00
      З метою надання дітям з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку не охопленим навчанням на початок учбового періоду,  запобігання їх бездоглядності і безпритульності в Жданівській територіальній громаді проведено заходи Всеукраїнського рейду «Урок».
11 Вересня, 2017 р., 09:23
  Терористичний акт 11 вересня 2001 року – серія катастроф, що викликали масову загибель людей у Нью-Йорку, Вашингтоні та південно-західній Пенсільванії в результаті захоплення пасажирських літаків і тарану ними будівель Всесвітнього торгового центру і Пентагону.
11 Вересня, 2017 р., 09:10
  Одинадцятого вересня за церковним календарем є свято Усікновення (Всічення) Голови святого Пророка Предтечі й Хрестителя Господнього Івана, або, як кажуть у народі, Головосіка. Церква особливо вшановує святого Івана Хрестителя, Господнього Предтечу. Він єдиний з усіх Святих після Божої Матері, що має свій празник Зачаття і празник Різдва. Про його великий культ у церкві найкраще свідчать аж шість празників протягом церковного року. Пам’ять про усікновення чесної голови св. Івана Христителя вшановують 11 вересня православні та греко-католики, які дотримуються Юліанського календаря.
09 Вересня, 2017 р., 13:03
    Жданівська об'єднана територіальна громада пройшла конкурсний відбір "14 обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад" із проектом "Розділи сміття - збережи довкілля!"
06 Вересня, 2017 р., 13:20
  Археологічні дані вказують на те, що у I—V ст. н. е. на цій території існувало поселення давніх слов'ян, можливо антів. Антами візантійські автори називали частину східних слов'ян, які проживали між Дністром і Дніпром і у IV—VII століттях були об'єднані в міцному міжплемінному союзі. У 1961 р. поблизу села було виявлене давнє поховання, в якому знаходилися кістяки довжиною понад два метри. Цілком можливо, це і є поховання антів, адже всі давні історики стверджували, що анти були високого зросту.
04 Вересня, 2017 р., 12:27
Рівно 32 роки тому в ніч на 4 вересня в карцері російської колонії для політичних в'язнів, іменованої "Перм-36", не досягнувши і 48-річного віку загинув український поет, перекладач, літературознавець, правозахисник Василь Стус.
04 Вересня, 2017 р., 09:52
«Хто не залишив після себе доброї згадки і людської любові, той не залишив по суті ніякої спадщини» ( з народних джерел)  У народі 4-го вересня вшановували Боголіпа і підмічали: «Якщо павутиння прилипає до рослин – на тепло, а якщо його мало – до сухої осені».
04 Вересня, 2017 р., 09:42
  4 вересня жовто-блакитний прапор вперше був піднятий над будинком Верховної Ради України поруч із державним прапором Української РСР.
04 Вересня, 2017 р., 09:17
   1 вересня у 3 - х загальноосвітніх навчальних закладах Жданівської об»єднаної територіальної громади пролунав перший у 2017/2018 навчальному році дзвоник! Цього святкового дня за парти сіли 376 учнів. Перший дзвоник став дійсно першим для 45 учнів 1-х класів. Тож нехай цей навчальний рік буде для вас, дорогі школярі,  цікавим, багатим на нові знання, нові враження, нових друзів!
01 Вересня, 2017 р., 11:48
      «Під сивими зимними росами земля сеї ночі спала, і перше знамено осені – горобини вогненний спалах» Галина Гордасевич

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь