Новини

05 Березня, 2020 р., 09:51
     За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, станом на 4 березня 2020 року у світі зареєстровано 93 160 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 198 - летальні. Одужало вже 50 690 осіб. Наразі в Україні зареєстровано один підтверджений випадок COVID-2019. Хворобу виявлено у чоловіка в Чернівецькій області, який з дружиною повернувся з Італії. Дружина хворого як контактна особа знаходиться під самоізоляцією. За нею встановлено медичне спостереження. Чоловік госпіталізований, ізольований та знаходиться під медичним наглядом. Зразок матеріалу, відібраного від захворілого, відправлено для остаточного підтвердження до Лондона. Фахівці здійснюють увесь спектр протиепідемічних заходів та відстеження контактів...
28 Лютого, 2020 р., 11:41
 Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України представила головні правила, яких слід дотримуватися для запобігання захворювання коронавірусом. Як повідомляє прес-служба РНБО, завдяки цим правилам можна убезпечити себе від захворювання коронавірусом:..
26 Лютого, 2020 р., 12:26
     26 лютого у відділі освіти та соціально-гуманітарної роботи Жданівської сільської ради проведено методичний день  щодо напрацювання алгоритму дій працівників під час роботи з випадками домашнього насильства.  У заході взяли участь директори  комунальних закладів освіти та завідуючі дошкільними закладами освіти, керівники та працівники комунальних закладів «Центр надання соціальних послуг» та «Інклюзивно-ресурсний центр»  Жданівської  об’єднаної територіальної громади та працівники  Хмільницького бюро правової допомоги. Начальник відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи  Андрій Бялківський  звернув увагу присутніх на підвищення рівня обізнаності населення про проблему домашнього насильства шляхом проведення широкомасштабної інформаційно-просвітницької та роз’яснювальної роботи. Спеціаліст з питань захисту прав дітей Жданівської сільської ради Оксана Андрієвська акцентувала увагу на формуванні активної громадянської позиції населення щодо реагування на випадки домашнього насильства. Розв'язати проблему насильства щодо неповнолітніх можна тільки у разі спільної роботи педагогів, батьків і всіх дорослих, які так чи інакше причетні до виховання дітей. Представник бюро правової допомоги Анна Мариніч розповіла, що для отримання консультації з правових питань необхідно звернутися до Хмільницького бюро правової допомоги. Якщо Ви потребуєте допомоги не мовчіть та звертайтеся на гарячі лінії з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації: 116 123 (безкоштовно з мобільного) або 0 800 500 335 (безкоштовно зі стаціонарних). Цілодобово, анонімно та конфіденційно.
25 Лютого, 2020 р., 16:11
  EducationUA – соціальний проект, який дає можливість молодим людям проявити себе і поборотися на конкурсній основі за фінансування навчання. Умови конкурсу передбачають визначення трьох переможців: перше місце – сертифікат на суму 20 тисяч гривень, друге та третє місця – відповідні грамоти та заохочувальні призи.  Організаторами та спонсорами проекту виступили компанії SMMdriver, AutoFrom, Karno Energy і LadySpace. Головна мета даної соціальної програми – продемонструвати студентам на конкретному прикладі, що при бажанні вони можуть почати забезпечувати себе фінансово ще до моменту отримання диплому ВНЗ. Етапи проведення конкурсу:..
25 Лютого, 2020 р., 15:46
       КЗ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» Жданівської сільської ради повідомляє про те, що у Жданівській ОТГ діє СОЦІАЛЬНО-ТРАНСПОРТНА СЛУЖБА (СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ). Послугою Служби можуть скористатися мешканці громади з обмеженими фізичними можливостями (діти та дорослі). Послуга надається за умови, якщо особа належить до пільгової категорії, не має власного автомобіля та завчасно подала заявку на її отримання. Замовлення приймаються у робочі дні тижня з 9.00 год. до 18.00 год. (13.00 – 14.00 – обідня перерва) та  не пізніше як за 1 день до виїзду. Замовити послугу та отримати консультацію можна за телефоном: +38 096 904 67 49, +38 097 693 62 32.
25 Лютого, 2020 р., 10:18
      З 1 квітня 2020 року суттєві зміни чекають на заклади охорони здоров'я "вторинки" та "третинки", тобто на ті, які надають спеціалізовану (міські, районні лікарні) і високоспеціалізовану (обласні лікарні і центри) медичну допомогу. Українці отримають безоплатний гарантований пакет медпослуг за Програмою медичних гарантій (ПМГ), яка включає:..
20 Лютого, 2020 р., 12:47
             Представники мікро - та малого бізнесу запрошуються до участі у регіональному семінарі – презентації Державної  програми «Доступні кредити 5-7-9%», який організовано обласною державною адміністрацією спільно з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Фондом розвитку підприємництва для підприємницьких кіл Вінниччини. В результаті відвідування  навчального заходу учасники отримають:..
20 Лютого, 2020 р., 12:13
      19 лютого працівники фінансових підрозділів  виконавчих органів ОТГ Вінниччини  відвідали навчальний захід, який організували  фахівці регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». Цього разу зустріч була присвячена вивченню  особливостей підготовки та публічного представлення звіту  про виконання бюджету ОТГ за 2019 рік, а також ознайомленню із практичними аспектами здійснення оцінки ефективності бюджетних програм. Спікером семінару виступила радниця з муніципальних фінансів та управління Вінницького  регіонального офісу Програми Інна Святна. У семінарі взяла участь начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності Жданівської сільської ради Інна Бонсевич. Під час семінару  фінансисти ОТГ області  отримали навички підготовки інформації про виконання  бюджетних показників у зрозумілій для жителів  громад формі, а також обговорили відмінності між  моніторингом  і оцінкою ефективності бюджених програм та їх значення  для стратегічного планування  розвитку територій. Окремим кейсом навчальної зустрічі стала практична вправа у форматі роботи у міні-групах,  під час якої учасники  навчились працювати із паспортами бюджетних програм, проводити оцінку, інтерпретувати її результати, а також  користуватись результатами оцінки для прийняття управлінських рішень.
19 Лютого, 2020 р., 16:16
           День відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».Саме в ці дні, шість років тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану. Наступного дня, 21 лютого 2014 року, офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану. Цього ж дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали «Небесною сотнею», а під час прощання з загиблими лунала жалобна пісня «Плине кача...», яка стала українським народним реквіємом.Сумний список Небесної Сотні відкрився 22 січня 2014 року, коли від вогнепальних поранень під час сутичок у центрі столиці загинули активісти Майдану Сергій Нігоян та Михайло Жизневський. Того ж дня в лісі під Києвом було знайдено тіло зі слідами тортур активіста Юрія Вербицького. До 18 лютого 2014 року вже налічувалось 9 загиблих. З 18 по 20 лютого на Майдані загинуло найбільше людей – 78 осіб, після 20 лютого – ще 20. Усі вони увійшли до меморіалу борців за українську Незалежність – до Небесної Сотні.105 Героям Небесної Сотні посмертно присвоєно звання Герой України, а троє іноземців - громадянин Білорусі Михайло Жизневський, Грузії – Зураб Хурція і Давид Кіпіані, посмертно нагороджені орденами Героїв Небесної Сотні. Україна заплатила надто високу ціну за звільнення від диктатури і свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи.
19 Лютого, 2020 р., 11:37
Метою соціального проекту повного циклу «Ти можеш усе! Можливості безмежні!» є надання усім бажаючим людям з інвалідністю шансу навчатись безоплатно на онлайн-курсах та взяти участь у конкурсі на вакантні посади в провідних IT-компаніях України. 05 лютого 2020 проект стартував. У проекті можуть прийняти участь усі люди з інвалідністю. Кроки успішної реалізації:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь