Новини

18 Грудня, 2019 р., 15:36
           За інформацією ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ»,  з 1 січня 2020 року зменшиться ціна на тариф по універсальній послузі. Протягом І кварталу 2020 року вартість електричної енергії для споживачів, яким "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" надає універсальні послуги, буде нижчою, ніж діючі тарифи. Відповідні прорахунки сформовано згідно з  постановою  НКРЕКП від 10.12.2019 року №2701. Якщо у грудні 2019 року ціна на універсальні послуги для споживачів, які приєднані до електричних мереж АТ «Вінницяобленерго» (2 клас),  становить 3,443172 грн. за 1 кВт*год. з ПДВ, то в січні 2020-го року ціна для цієї категорії споживачів буде 3,062964 грн. за 1 кВт*год. з ПДВ, тобто різниця складає 0,380208 грн. Нагадаємо, що з 1 січня 2019 року до 31 грудня 2020-го, крім побутових та малих непобутових споживачів, універсальні послуги надаються також бюджетним установам, незалежно від розміру договірної потужності та іншим споживачам, електроустановки яких приєднані до електричних мереж з договірною потужністю до 150 кВт. Після 31 грудня 2020 року право на універсальні послуги матимуть лише побутові та малі непобутові споживачі.
18 Грудня, 2019 р., 09:33
Шановні жителі  Жданівської сільської об’єднаної територіальної громади. Дорогі земляки! Ось і  пройшло три роки з часу як ми, повіривши в свої сили,  об’єдналися у єдину територіальну громаду. Щиро вітаю усіх вас із третьою річницею утворення Жданівської сільської об’єднаної територіальної громади! Ми любимо і пишаємося своїм краєм. За всіх часів наша земля славиться своїми трудолюбивими людьми, патріотами Вітчизни, і своєї справи. Люди – це завжди наша найдорожча цінність, як добро, щирість, любов і підтримка. І сьогодні піднімають на крилах доброї слави нашу громаду династії і покоління справжніх хліборобів і тваринників, вчителів і лікарів, вихователів і службовців, цукроварів та будівельників. Сьогодні, завдяки праці кожного члена громади ми впевнено розбудовуємо місцеве самоврядування, дбаючи про людей у кожному селі, у кожному населеному пункті. І закладаємо каміння, міцний фундамент для подальшого будівництва завтра. Бажаю всім міцного здоров’я, добра, миру та безмежної любові до свого краю, своєї громади і впевненості! Нехай добробут буде в кожній родині і запашний хліб на столі! Нехай народжуються у нашій громаді нові покоління і нові імена. Тримаймося разом! І будемо сильні! З повагою Станіслава Ядвіжина,  голова Жданівської сільської  об’єднаної територіальної громади
17 Грудня, 2019 р., 09:35
         18 грудня, о 12:00  у Жданівській  об‘єднаній територіальній громаді  відбудеться відкриття модернізованого у співпраці із Проектом «U-LEAD з Європою» Центру надання адміністративних послуг. Громада, яка нараховує 4,5 тис. мешканців, співпрацювала з Програмою у інституційній модернізації ЦНАП та отримала повне облаштування 8 робочих місць. Жданівська ОТГ зробила частковий ремонт приміщення ЦНАП та облаштувала його для потреб людей з інвалідністю. Відкриття модернізованого Центру відбудеться за адресою: вул. Миру, 14,  с. Качанівка Жданівської ОТГ
13 Грудня, 2019 р., 11:41
              Указ N 945/2006 про установу цієї пам’ятної дати підписаний Президентом України 10 листопада 2006 року. Відомо, що 30 листопада 1986 р. було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, а 14 грудня в газеті «Правда» надруковано повідомлення про те, що держкомісією був прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд. Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називають цей день Днем ліквідатора. Ще в 1986 р. учасники ліквідації зібралися разом, щоб відзначити свою першу перемогу. У 1994 р. громадські організації чорнобильців України звернулися з листом до керівників держави, у якому запропонували заснувати в календарі день учасників ліквідації чорнобильської катастрофи. Тоді офіційне рішення не було прийнято, але ліквідатори самостійно почали відзначати цю дату. Святкування було офіційно дозволено, від різних силових структур виділялася почесна варта, покладалися вінки від керівників держави, іноземних посольств і громадських організацій, але було відсутнє визнання цього дня на державному рівні. І ось в листопаді 2006 року це сталося. За офіційною інформацією у ліквідації катастрофи на ЧАЕС брали участь більше 650000 людей з усього Радянського Союзу, з яких більше половини представляли тодішню УРСР. Тож вшануймо всіх, хто брав участь у ліквідації тієї страшної аварії, хто на собі відчув дію мирного атому.
12 Грудня, 2019 р., 15:56
 12 грудня відбулося чергове пленарне засідання Жданівської сільської ради. Перед початком засідання  відбувся попередньо проанонсований звіт сільського голови  про проведену роботу у 2019 році. Із текстом звіту сільського голови можна ознайомитись за посиланням...
12 Грудня, 2019 р., 15:45
                   На черговому пленарному засіданні 12 грудня сільською радою  затверджено місцевий бюджет Жданівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.   З відповідними рішеннями органу місцевого самоврядування можна ознайомитись за посиланням... 
12 Грудня, 2019 р., 15:40
        12 грудня відбулося пленарне засідання 45 сесії Жданівської сільської ради 7 скликання, на якому було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема депутати затвердили головний фінансовий документ громади, програму соціально – економічного розвитку на наступний 2020 рік та Генеральний план с. Війтівці. Також розглянуто ряд майнових, фінансових та земельних питань. Зі всіх питань порядку денного сесії сільської ради прийнято відповідні рішення.
12 Грудня, 2019 р., 10:42
         11 грудня відбулось розширене засідання колегії Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. У засіданні взяли участь керівники органів управління освітою райдержадміністрацій та міських рад, відповідальні за освіту в об’єднаних територіальних громадах, а також керівники закладів вищої та передвищої освіти, директори шкіл-інтернатів, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти та директори закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування. Жданівську об"єднану територіальну громаду на засіданні представляв начальник відділу освіти та соціально - гуманітарної роботи сільської ради Андрій Бялківський. Основне питання порядку денного - дотримання вимог безпеки всіх учасників освітнього процесу. На цьому акцентував увагу заступник голови ОДА Ігор Івасюк. Під час колегії посадовець зачитав учасникам засідання доручення голови обласної державної адміністрації Владислава Скальського щодо забезпечення пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей, а саме – в закладах освіти, охорони здоров'я та соціального захисту області. Учасники засідання також розглянули питання щодо організації харчування у закладах освіти області, дотримання санітарно-гігієнічних норм та основних ризиків щодо організації харчування в освітніх закладах.
12 Грудня, 2019 р., 10:27
        11 грудня, в приміщенні облдержадміністрації десять голів ОТГ Вінниччини зустрілися з першим заступником голови облдержадміністрації Сергієм Здітовецьким. Разом із колегами участь у діалозі із представниками обласної влади взяла сільський голова Жданівської ОТГ Станіслава Ядвіжина. Зустріч була ініційована безпосередньо керівниками об`єднаних громад спільно із представниками Вінницького регіонального відділення Асоціації міст України та стосувалася формули розподілу додаткової дотації між відповідними місцевими бюджетами та її розмірів, реімбурсації препаратів інсуліну, фінансування на ремонти та утримання доріг комунальної власності у населених пунктах. Голови об"єднаних громад висловили своє бачення у вирішенні вказаних проблемних питань та домовились про продовження діалогу із органами державної виконавчої влади щодо їх остаточного вирішення. 
11 Грудня, 2019 р., 16:29
       11 грудня, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жданівської сільської ради. На засіданні були розглянуті питання з різних сфер життєдіяльності об"єднаної громади, зокрема підведено підсумки роботи виконкому сільської ради у 2019 році, вирішено питання організації проведення святкових заходів новорічно - різдвяного циклу, обговорено проекти рішень сільської ради про місцевий бюджет на 2020 рік та прогноз бюджету на 2021 - 2020 роки, фінансові плани комунальних підприємств та організацію громадських робіт у 2020 році. Також розглянуто проекти рішень, які планується винести на розгляд чергової сесії сільської ради. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь