Новини

10 Грудня, 2019 р., 17:19
     Жданівська об’єднана територіальна громада активно долучилася до участі у обласному зборі гуманітарної допомоги військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь в операції об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та у зв’язку із наближенням новорічних та різдвяних свят. Небайдужі мешканці громади зібрали гуманітарний вантаж, який працівники сільської ради передали до Вінницької облдержадміністрації для формування його централізованої передачі в зону ООС. Жданівська сільська рада щиро дякує всім мешканцям громади, хто долучився до збору вказаної гуманітарної допомоги.
10 Грудня, 2019 р., 15:22
Т У М А Н  - це природне явище, що досить часто спостерігається восени.  Особливо густий туман накопичується у низинах, біля річок, де видимість досягає менше 100 м.   В результаті різкого обмеження видимості збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод на дорогах... 
10 Грудня, 2019 р., 11:48
       Враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 10.01.2019 р. №7-р «Про перенесення робочих днів у 2019 році», з метою створення сприятливих умов для використання святкових і неробочих днів та раціонального використання робочого часу, розпорядженням сільського голови від 09.12.2019 р. №99/02-04 вирішено: для працівників структурних підрозділів сільської ради з п’ятиденним робочим тижнем з двома вихідними днями перенести у порядку і на умовах, визначених законодавством робочий день понеділок 30 грудня – на суботу 21 грудня, робочий день вівторок 31 грудня на суботу 28 грудня. Днями відпочинку вважати дні з 29 грудня 2019 року по 01 січня 2020 року. Прохання до мешканців громади врахувати цю інформацію.
10 Грудня, 2019 р., 09:48
          12 грудня 2019 р. о 10.00 год. в приміщенні сільської ради відбудеться звіт сільського голови про проведену роботу у 2019 році. Запрошуємо взяти участь у заході мешканців Жданівської ОТГ. Вхід вільний.
06 Грудня, 2019 р., 11:19
 Дорогі захисники Вітчизни! Сердечно вітаємо вас із Днем Збройних Сил України. На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною. Тож щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаємо вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань. З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина.
06 Грудня, 2019 р., 09:21
       Шановні представники місцевого самоврядування! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування! Вам випала висока довіра жителів територіальної громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. З нагоди свята прийміть слова вдячності за Вашу сумлінну та самовіддану працю на благо розвитку територіальної громади, в ім’я розквіту рідного краю. Нехай розуміння і підтримка громадян завжди надають Вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях. Бажаю усім працівникам органу місцевого самоврядування, депутатам сільської ради міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку. З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина
02 Грудня, 2019 р., 09:34
          За інформацією  Українського  центру з гідрометеорології 2 грудня 2019 року у Вінницькій області та протягом доби 3 грудня 2019 року очікується сніг та мокрий сніг, утворення снігового покриву висотою 3 – 8 см., на дорогах ожеледиця. Погодні умови можуть зумовити порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць (1 рівень небезпеки, жовтий). У зв’язку з цим необхідно: власникам автомобільного транспорту по можливості утримуватись від поїздок; вибирати швидкісний режим, який забезпечує своєчасне гальмування; не залишати автомобільний транспорт на узбіччі чи проїжджій частині, що перешкодить роботі снігоприбиральної техніки; надавати допомогу пристарілим і хворим людям, які вимушено знаходяться на вулиці; обережно поводитись у зоні пролягання електромереж. У разі виявлення обриву електродротів негайно повідомити районні-міські електромережі та сусідів; забезпечити охорону обірваного проводу до прибуття ремонтної бригади.
28 Листопада, 2019 р., 12:33
        28 листопада, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося чергове засідання виконавчого комітету Жданівської сільської ради на якому було розглянуто ряд важливих питань життєдіяності об"єднаної громади. Зокрема, було заслухано та обговорено інформацію керівника КП "Війтівецький господар" Віталія Мартинюка про роботу підприємства у 2019 році та про стан підготовки  до роботи взимку, а також інформацію заступника сільського голови Любові Гамак  про проект Програми соціально - економічного розвитку ОТГ на період 2020 - 2022 років. Розглянуто проекти рішень з питань захисту прав дітей та проекти рішень, що будуть подані на розгляд чергової сесії сільської ради. З усіх питань порядку денного виконкомом прийнято відповідні рішення.
27 Листопада, 2019 р., 12:51
          23 листопада працівники Жданівської сільської ради, Центру культури та дозвілля, Публічної бібліотеки та небайдужі жителі громади вшанували пам'ять загиблих під час Голодоморів в Україні. О 16:00 годині  приєдналися до  загальнонаціональної хвилини мовчання та Акції «Запали свічку пам’яті!».
26 Листопада, 2019 р., 17:31
           З настанням зимового періоду та зниженням температури повітря, часу, коли розпочнеться інтенсивне використання усіх можливих обігрівальних приладів, збільшуються ризики, пов’язані з виникненням пожеж, які призводять до матеріальних збитків, травмувань або загибелі людей через необережне поводження з вогнем, порушень правил експлуатації опалювальних печей, неправильного використання електрообігрівальних приладів. Трагічні випадки частіше виникають там, де діти залишаються в дома одні, без нагляду дорослих в закритих квартирах, будинках, де топляться печі або ввімкнені в електромережу електропобутові прилади...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь