Новини

19 Січня, 2021 р., 10:39
Сьогодні православні та греко-католики відзначають Хрещення Господнє, яке є одним з найважливіших церковних свят. У цей день Іоанн Хреститель хрестив Ісуса в річці Йордан. Згідно з християнським віровченням, саме після Хрещення Ісус почав освічувати людей, осяюючи їх світлом істини. У церкві свято отримало назву Богоявлення, оскільки під час Хрещення Ісуса відбулося особливе явлення всіх трьох ликів Бога: Бог Отець з небес свідчив про Сина, що хрестився і Дух Святий у вигляді голуба зійшов на Ісуса, підтверджуючи таким чином Слово Отця. 
19 Січня, 2021 р., 10:29
      Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 20 січня  2021 року у с. Дібрівка по вулицях Зелена, Шкільна, Польова  орієнтовно з 10.00 год. до 15.00 год.  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
16 Січня, 2021 р., 14:43
 В Україну прийшли похолодання, заморозки та ожеледиця. Зима, звичайно, чудова пора року, проте насолоджуватися її красотами у побуті та виконувати роботи іноді заважають шляхи та тротуари, що перетворюються у морозну погоду у суцільну ковзанку, льодових (снігових) наростів. Тому варто звернути увагу на так звані «зимові травмонебезпечні виробничі фактори (чинники)». До зимових травмонебезпечних факторів (чинників) віднесені :..
16 Січня, 2021 р., 14:38
 16 січня - День пам'яті захисників Донецького аеропорту, яких назвали «кіборгами». 242 дні тривали бої за Донецький аеропорт - з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року. «Я не знаю, хто захищає Донецький аеропорт, але ми їх три місяці вибити не можемо. Намагалися штурмувати — нам таких вломили — ми відійшли. Почали накривати градами — вони пірнають в підземні колектори каналізації… Я, кажу, не знаю, хто там сидить, але це не люди — це кіборги», — написав у Фейсбуці один з бойовиків. Перший назвав їх «Кіборгами»…
15 Січня, 2021 р., 16:10
Це означає, що з цього дня у магазинах, супермаркетах, закладах харчування та в інших закладах, обслуговувати споживачів повинні українською мовою. У Законі України "Про державну мову" також зазначено, що вказана вимога поширюється  на заклади, які надають освітні, соціальні та медичні послуги.
15 Січня, 2021 р., 15:40
В Україні набув чинності закон про штрафи для підприємців за допуск людей без масок у будівлі і транспорт. Відповідний закон опублікований 13 січня у газеті «Голос України». Як зазначено у Законі власники бізнесу зобов’язані реагувати на відвідувачів у яких відсутня маска, яка закриває ніс та рот (засоби індивідуального захисту).  Тепер власників бізнесу будуть штрафувати, якщо вони не зробили порушнику усного зауваження про необхідність одягнути засіб індивідуального захисту, не припинили обслуговування та не викликали представника Національної поліції з повідомленням про адміністративне правопорушення. Так, штрафи для бізнесменів передбачаються у  разі:..
15 Січня, 2021 р., 12:50
 Прогноз погоди попереджає про значне похолодання та снігопади! Подбайте про себе і своїх близьких, аби зберегти тепло та здоров’я взимку. Найкраще, якщо ви вдягнетеся багатошарово. «Правильний» зимовий одяг складається із трьох шарів:..
15 Січня, 2021 р., 12:41
Хмільницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, інформує про виявлення Salmonella(presence /25 g) у курячих крильцях, що експортувались з Республіки Польща (виробник: Wipasz Spolka Akcyjna, Olszyn) до Королівства Данія (трейдер/брокер: Nowaco A/S, Aalborg) та до України (отримувач: ТОВ «Агропобутсервіс», вул. Михайла Грушевського, 77, с. Надичі, Жовківський р-н., Львівська обл., 80371). Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади, будьте уважні та бережіть своє здоров"я !
15 Січня, 2021 р., 12:23
        Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у суботу, 16 січня  2021 року у с. Дібрівка по вул. Зої Космодемянської,  орієнтовно з 10.00 год. до 15.00 год.  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
14 Січня, 2021 р., 09:59
       За прогнозом  Вінницького обласного центру з гідрометеорології, внаслідок вторгнення арктичної повітряної маси на територію області, прогнозується значне зниження температури повітря:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь