Новини

03 Лютого, 2021 р., 10:28
За інформацією Вінницької облдержадміністрації, впродовж минулої доби всіма лабораторіями  області досліджено 1477 зразків на COVID-19, в т.ч. ОЛЦ – 940, Меділабс – 515, Центр СНІДу – 8, міський лікувально-діагностичний центр – 14. Коронавірус вперше виявлено у – 192 осіб:..
02 Лютого, 2021 р., 12:17
Зимові прояви стихійних сил природи нерідко виявляються у снігових заметах внаслідок снігопадів і хуртовин. Снігопади, тривалість яких може бути від 16 до 24 годин, сильно впливають на господарську діяльність населення, особливо з наступним різким похолоданням (сильний мороз) або потеплінням (швидке танення снігу або ожеледь).
02 Лютого, 2021 р., 09:25
   Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 03 лютого  2021 року у селі Війтівці  по вулицях Лесі Українки та Кармелюка,  орієнтовно з 09.30 год. до 16.00 год.  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
01 Лютого, 2021 р., 16:45
     Холодні зимові дні – це не тільки красиві білі вулиці й  веселі розваги, а ще й небезпека для вашого здоров’я. Щоб зима залишила у вас тільки приємні спогади та емоції, необхідно дотримуватися простих правил...
01 Лютого, 2021 р., 12:10
      1 лютого 2021 року, розпочинається реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Цьогоріч вона відбудеться з 21 травня до 15 червня. Згідно з календарним планом підготовки та проведення цьогорічного тестування, реєстрація на ЗНО триватиме до 5 березня. Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш ніж із 5-ти навчальних предметів. Реєстрація на ЗНО відбувається на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно:..
29 Січня, 2021 р., 16:06
29 січня у Війтівецькому будинку культури було проведено Історичну годину до дня вшанування 103-річниці героїчного бою під Крутами. Захід було організовано працівниками Центру культури та дозвілля і Публічної бібліотеки Війтівецької сільської ради.  Перед учасниками заходу із інформацією про історичні події того часу виступила Світлана Паращенко, книжкову виставку представила Марія Вонхольська, вірш про Героїв Крут читала Юлія Гребельська
29 Січня, 2021 р., 16:03
 За інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології, з 29 січня по 1 лютого 2021 року по Вінницькій області та м. Вінниці очікується ускладнення погодних умов: опади у вигляді снігу, на дорогах ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий). Шановні водії, будь ласка, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, швидкісного режиму та дистанції, уникайте маневрувань.При плануванні маршрутів на дальні відстані, враховуйте погодні умови, дбайте про справність вашого автомобілю.Надавайте перевагу в русі дорожній техніці!
29 Січня, 2021 р., 09:40
    29 січня 1918 року. Збройне зіткнення на залізничній станції біля села Крути, яка розташовувалася на 130-му кілометрі в північно-східному напрямку від Києва, Україна. Учасники події: невеликий загін з боку юної Української Народної Республіки (близько 600 чоловік) і "знаменита" Червона армія Радянської Росії, яка значно перевищує своїх вимушених супротивників числом, бойовим потенціалом та досвідом. Результат бою не важко передбачити. У запалі громадянського протистояння, трансформації суспільного і політичного світогляду, в пікових точках переломних моментів, що стали низкою таких подій, які змусили нашу історію зазнати найглибших змін, цей бій ніяк не міг залишитися в забутті...
27 Січня, 2021 р., 16:20
        Штаб Міністерства охорони здоров’я України з вакцинокерованих інфекцій затвердив план імунізації населення від COVID-19. Документ розробили фахівці Центру громадського здоров’я України разом з експертами ВООЗ та ЮНІСЕФ. Як повідомляє Департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА, імунізація коронавірусної хвороби COVID-19 у 2021-2022 роках проходитиме в декілька етапів. На Вінниччині вакцинація здійснюватиметься на базі створених тимчасових пунктів щеплень, мобільними бригадами з імунізації.  Для першого та другого етапу вакцинації буде залучено 20 бригад...
27 Січня, 2021 р., 12:01
Фахівці Центру громадського здоров’я МОЗ України розповідають, чому так важливо ретельно дотримуватися гігієни рук. Це вкрай важливо в умовах пандемії. Мікробіота шкіри — сукупність мікроорганізмів, що її населяють — є надзвичайно різноманітною. Кожна людина має власний набір таких бактерій, які співіснують із нею та приносять немалу користь. Небезпеку становлять мікроорганізми, які потрапивши на поверхню тіла під час контакту з іншою людиною, викликають хвороби шкіри, нігтів та волосся, наприклад:..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь