Новини

19 Лютого, 2021 р., 16:03
      19 лютого у Війтівецькій сільській територіальній громаді відбулася  тиха акція «Ангели пам'яті» із вшанування Героїв Небесної Сотні, які полягли за українську свободу під час Революції Гідності сім років тому. Участь у акції, організованій працівниками місцевого Центру культури та дозвілля взяли декілька десятків чоловік. Учасники розвісили на гілках дерев паперових ангелів та запалили лампадки в пам"ять про Героїв Небесної Сотні. 
19 Лютого, 2021 р., 15:39
      День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Саме в ці дні під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого апогею.20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану…
19 Лютого, 2021 р., 11:56
Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у понеділок, 22.02.2021 р. у селі Качанівка по вулицях Кармелюка, Жовтнева, Мічуріна з 9.00 години буде відключено електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
17 Лютого, 2021 р., 09:25
 Спростування найпоширеніших фейків про вакцинацію від COVID-19 :..
16 Лютого, 2021 р., 12:31
       Другий день Всеукраїнського Форуму «Україна 30» розпочнеться сьогодні о 10:15. У програмі передбачено наступні обговорення:..
15 Лютого, 2021 р., 15:50
    Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року указом Президента України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Афганська війна була останньою з великих імперських авантюр Радянського Союзу. 15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю — війна була програна.  Згідно зі статистикою, в Афганістані загинули 4 тисячі українців. 72 українських воїни зникли безвісти. Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовими, 711 дітей – сиротами. Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами. Це страшна ціна, яку заплатила Україна за імперські амбіції Кремля. Крім афганців, цього дня вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України. У період незалежності в миротворчих операціях за межами країни загинуло 49 військових. З самого початку війни на сході України тисячі афганців та ветеранів інших війн добровільно виступили на захист рідної землі від російських загарбників. У цей скорботний день Україна схиляє голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу.
15 Лютого, 2021 р., 15:45
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок, 16 лютого  2021 року у селі Війтівці  по вулиці Заводська, орієнтовно з 09.30 год. до 16.00 год.  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
12 Лютого, 2021 р., 15:09
 Як повідомили у Вінницькій облдержадміністрації в Україні та області триває підготовка до вакцинації від COVID-19. У лютому наша держава отримає 117 тис. доз мРНК вакцини американського виробництва від Pfizer-BioNTech у межах глобальної ініціативи COVAX. Вона відразу буде розподілена для вакцинації працівників лікарень, у яких надають допомогу пацієнтам з COVID-19. Протягом першого півріччя Україна також зможе отримати від 2,2 до 3,7 млн доз вакцини AstraZeneca/Oxford у межах COVAX. Наразі в Україні планують використовувати вакцини таких виробників:..
11 Лютого, 2021 р., 17:01
Враховуючи неодноразові нарікання мешканців сіл Війтівецької громади щодо неналежного автобусного сполучення за маршрутом «Лісогірка – Вінниця» сільська рада звернулася за вирішенням вказаного питання до Хмільницької райдержадміністрації. В свою чергу відповідний запит отримало також управління розвитку транспорту облдержадміністрації. За результатами розгляду запиту сільську раду повідомлено про те, що діючий договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування «Лісогірка – Вінниця» укладено із ТОВ «Поділля – Автотранс». У зв’язку із виявленим порушенням умов вказаного договору, перевізнику направлено попередження. «Повторне невиконання договірних зобов’язань буде підставою для розірвання договору в односторонньому порядку», - повідомили у райдержадміністрації. Тож маємо надію на поліпшення ситуації, адже вказаний автобусний маршрут пролягає майже через усю громаду. 
11 Лютого, 2021 р., 12:19
     Не лише захисні маски знижують поширення коронавірусної інфекції, а й масове тестування та самоізоляція при виявленні позитивного результату! Наразі доступні 2 типи тестування на коронавірус: 1. Спрямовані на виявлення активної інфекції: - ПЛР тести — для дослідження береться мазок із носа й ротоглотки. ПЛР тести застосовують на початку захворювання і їхня чутливість найбільша в період між 7 і 14 днями після зараження. -  Антигенні тести — тести використовують на ранніх стадіях захворювання, вони виявляють у вірусі певний білок на основі зразка з носа або носоглотки. Їхньою перевагою є швидке та легке виконання, а результат готовий уже за 15–30 хв. 2. Тести ІФА — спрямовані на виявлення ознак пост­інфекції. Це лабораторне дослідження крові з вени, яке виявляє імунну реакцію на вірус — рівень антитіл. Чим більше їх у крові, тим вище імунітет до вірусу й тим нижчий ризик заразитися повторно. Для того, щоб уникнути похибок у результатах, рекомендується здавати кров натщесерце, а за два тижні до дослідження необхідно відмовитися від прийому антибіотиків та противірусних препаратів. Зроби тест — зупини пандемію COVID-19! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь