Новини

29 Березня, 2021 р., 15:21
Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування  реалізує проект «Joint  Organization  to  Unite Rural Networks  of Entepreneurial Youth» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості»), що фінансується Європейським Союзом в рамках Програми Erasmus+. Номер проекту 602608-EPP-1-2018-1-UA-EPPKA2-CBY-EP-PE  (Номер Договору – 2018 – 2463 / 043 - 001)...
29 Березня, 2021 р., 15:02
      Якщо Ви або ж Ваші близькі перебуваєте у складній життєвій ситуації з приводу: інвалідності, важкого захворювання, залежності, наслідків військового конфлікту, насильства в родині, скрутного фінансового становища тощо, звертайтесь за наданням соціальних послуг. Детальніша інформація за телефоном  +38(096)904-67-49 та адресою  КЗ «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської ради с.Війтівці, вул. Зої Космодем‘янської,буд.8
29 Березня, 2021 р., 09:53
 ТОВ «Вінницягаз Збут» не змінює ціну на природний газ для населення на квітень 2021 року. Вартість блакитного палива для  клієнтів компанії  залишиться на рівні 6,99 грн за кубометр (що дорівнює 0,6613 грн/кВт*год). Для усіх учасників ринку природного газу дуже важливо стабільно закінчити поточний опалювальний сезон. Однією із запорук  цього є вчасні  розрахунки за спожитий газ. Важливо щоб клієнти сплачували за газ вчасно – щомісяця до 25 числа...
25 Березня, 2021 р., 09:18
Спеціалісти служби у справах дітей Війтівецької сільської ради застерігають про недопущення випадків загрози життю та здоров’ю дітей, прояви насильства над ними та інші форми жорстокого поводження! На жаль, не всі дорослі здатні бути відповідальними за свої вчинки щодо   дітей. Просимо всіх бути уважними до дітей і їх долі!..
23 Березня, 2021 р., 15:08
 Переважна кількість займань в природних екосистемах трапляється через легковажність громадян, котрі не зважають на чисельні застереження рятувальників і з потеплінням почали наводити лад на своїх земельних ділянках та прилеглих територіях шляхом випалювання сухостою та сміття. Вітряна погода сприяє швидкому поширенню вогню, який нерідко перекидається на людські поселення, об'єкти інфраструктури та завдає матеріальних збитків.  Нещодавно парламент прийняв закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту лісів, запобігання пожежам на землях лісового та водного фонду, торфовищах та на землях інших категорій», який дозволить протистояти загорянням на природних територіях. Законом заборонено випалювання сухої рослинності у прибережно-захисних зонах: уздовж річок, навколо водойм та на островах; уздовж морів, морських заток і лиманів та на островах у внутрішніх морських водах. За спалювання сухої трави та листя законом передбачений шраф до 153 тис. гривень. За підпал з тяжкими наслідками для природи може загрожувати 5 років в'язниці!  Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади! Сьогодні варто добре зважити свої можливості перш ніж потягнутися за сірниками, щоб випалити сухостій. 
23 Березня, 2021 р., 14:56
Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 №338 «Про деякі питання у сфері бджільництва» затверджено: план породного районування бджіл, порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, порядок реєстрації пасіки, інструкцію з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин. За більш детальною інформацією стосовно реєстрації та функціонування пасік необхідно звертатися  до Хмільницького управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області: вул. Меморіальна, 46, м. Хмільник, 22000, тел.: (0432) 69-43-38, web: www.vingudpss.gov.ua, e-mail: khmilnyk@vingudpss.gov.ua
22 Березня, 2021 р., 15:38
    Їх називають «Діти сонця». Вони відкриті для кожного, хто їм посміхається. Вони вкотре щиро дякують усім за небайдужість та підтримку! Тим паче, що попереду у цих особливих дітей, їхніх близьких та рідних гідне, але складне життя. Вже традиційно, 21 березня відзначається Всесвітній День людей з синдромом Дауна. По всьому світу проходять акції на підтримку дітей та дорослих людей із синдромом Дауна. Цей синдром – найпоширеніша генетична аномалія, обумовлена наявністю у людини додаткової, третьої, хромосоми в 21-й парі. Народження дитини з таким синдромом не залежить від способу життя батьків, стану їхнього здоров’я, шкідливих звичок, харчування, статку, освіти чи національності. Цьогоріч колектив Війтівецької сільської ради знову долучився до флешмобу #Lots Of Socks #Шкарпетуйся.. Традиційним символом цього дня є непарні різнокольорові шкарпетки, придбавши які, кожен учасник підтримує проекти розвитку та адаптації «сонячної малечі». Тож залишаймося особливими та підтримуймо особливих ! 
22 Березня, 2021 р., 10:17
Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок, 23.03.2021 р. у селі Дібрівка Війтівецької СТГ по вулицях Ярова та Польова, орієнтовно із 09.00 до 16.00 години буде відключено електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
18 Березня, 2021 р., 11:24
 18 березня, під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради на якому було розглянуто важливі питання життєдіяльності Війтівецької територіальної громади. Зокрема, було заслухано інформацію начальника відділу комунальної власності, житлово - комунального господарства та архітектури сільської ради Чикотуна М.О. щодо організації проведення щорічної акції "За чисте довкілля" з благоустрою населених пунктів територіальної громади. В обговоренні питання взяли участь старости сіл громади та керівник КП "Війтівецький господар".  Виконкомом прийнято рішення провести у квітні - травні 2021 року акцію "За чисте довкілля" з благоустрою населених пунктів громади, створено відповідну робочу групу та затверджено заходи з благоустрою. З усіх питань порядку денного засідання виконкомом прийнято відповідні рішення.
18 Березня, 2021 р., 09:47
Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у п"ятницю, 19.03.2021 р. у селі Дібрівка Війтівецької СТГ по вулиці Зої Космодем"янської, орієнтовно із 09.00 до 16.00 години буде відключено електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь